Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimkaaaaa

kto dzisiaj pije w samotniosci i ma dola?

Polecane posty

Gość tr90whyetro0pqfkhyg;
ja pijei siedze sama bo moj maz to burak i pieprzony egoista

Gość pseudonimkaaaaa
nie ma brzydkich ludzi. mozenie jestes w typie wiekszosci dziewczyn, ake u niektorych napewno masz spore szanse :) poobserwuj pary na ulicy, niektorzy mocno odbiegajacy od wzorow piekna pokazywanych non stop w TV maja swoje drugie polowki... wiec ty tez mozesz. A o zwalczaniu niesmialosci poczytaj, ponoc da sie to jakos zwalczyc

Gość zasmucona i zatroskaananaa
A ja mam jazdy w glowie.Jakies glupie mysli ktore nie daja mi spokoju. Niewiem czy zasne.Ja nie pije nigdy sama nie lubie.Bo mam po wypicu glupie jazdy

Gość dojrzałahehe
mi tam smakuje winko,a moj facet śpi

Gość pseudonimkaaaaa
to moze cos na sen pomoze :) byle delikatnego bo ponoc mozna sie uzaleznic ;o

Gość dojrzałahehe
psełdonimka jak juz walnac to niedelikatnego;)

Gość pseudonimkaaaaa
mowisz, ze jak szalec to na calwego?:P z alkoholem mozna, przecierpisz i po jednym razie sie nie uzaleznisz :P z tabletkami trzeba uwazac...

Gość Ja tez jesem sam, jestem w pod
Jestem za gruby dchudzam sie mimo to mam slaba przemiane materii, z niesmialoscia staram sie wlaczyc, ale jak dotad zawsze zle to wychodzilo. Teoretycznie moglbym sie komus spodobac, ale praktycznie jak sie na spacer wybralem to nikt na mnie nie zwrocil najmniejszej uwagi.

Gość dojrzałahehe
zapłakana ,nie szalej:)hehe

Gość ciezjie wybory
JA mam mega dola bo nie wiem co zrobic z zyciem wlasnie stoje na progu samotnej emigracji anglia lub kosztowna proba do kanady obie w ciemno ? Nie mam tam zadnych znajomych czy rodziny Boje sie utopic $ a nie ma nic pewnego . Aktualnie jetem bez pracy i chce zaczac nowe zycie. Zeby ta praca byla jakas pewna a to wszystko ryzyk fizyk

ja zwykle zasypiam w 2 minuty, ale dzisiaj nie jestem zmeczony, a alkoholu i tak nie lubie.

Gość pseudonimkaaaaa
hehe, ale jesli powaznie cierpisz na bezsennosc to radze ppojsc do lekarza :) kurdeee, sa ludzie, ktorzy gardza miloscial, nie szanuja jej i nie potrafia docenic... ja nie mowie ze bede idealna, ale mam tyle do zaoferowania... to takj wracajac do glownego tematu :D Boze.... czlowiek ma taka ochote sie do kogos przytulic, a jedyne co ma pod reka to pluszaka z dziecinstwa haha

Gość pije wino ale nie z dziewczyna
ja pijei siedze sama bo moj maz to burak i pieprzony egoista pieknie i dosadnie ujete:)zdrowko

Gość dojrzałahehe
ok młody cos Ci Powiem,.za bardzo przezywasz chyba,wiesz ile kobiet ma problem z odchudzaniam::?;)ogarnij sie

Gość pseudonimkaaaaa
to salut! :) kurde zauwazxylam, ze temat o piciu i alkoholu zawsze cieszy sie zainteresowaniem hehe :P ale smutno tak pic w samotniosci...

Gość dojrzałahehe
pseudonimkaa ,nie masz do kogo sie przytulic?hmm chodz ze mna na piwko to Ci znajdeL)hihi

Gość pseudonimkaaaaa
jak gorace mleczko to z miodem i maselkiem hehe :D hehehe....gdybym ja liczyla, ze na kazxdym samotnym spacerze, ktos zwroci na mnie uwage to.... nie przejmuj sie tak :)

Moze i przezywam za bardzo, ale boje sie po prostu ze za jakie 10 lat sporze w lustro i pwoem "Jestes samotnym kawalkiem gowna, ktore nic nie osiagnelo". Moze za duzo mysle, moze jestem po prostu za wrazliwy, tego tez podobno kobiety nie lubia juz sam nie wiem.

Gość ja tez...
Pseudonimkaaa ja pije winko i niestety coraz czesciej a czuje sie samotna bo z mezem nie moge sie porozumiec ,ale tez nie moge sie rozstac bo jest bardzo chory i potrzebuje pomocy.zazdroszcze normalnym parom na ulicy,ktore robia zakupy,chodza do kina itd.a potem sa razem w domu.ja jestem czesto sama,wlasciwie kazdy wieczor spedzam samotnie i zaczynam tego nienawidzic.

Gość pseudonimkaaaaa
dojrzala juz sie przestraszylam, ze siebie mi zaproponujesz hehe :P gdybys mieszkala w moim miescie to luz :D ale ale, jak Twoj maz sie dowie to bedzie ... masakra :P

Gość dojrzałahehe
młody akurat wrażliwość jest w cenie:)uwierz starszej kobiecie:)

Gość dojrzałahehe
on cio Ty pseudo ja nie z takich,znalazłabym Ci fajnego faceta:)takiego jak moj hehehhe

Gość pudernica ze szczecina
pseudonimkaaaaa Tak, codziennie. mam cholerne problemy ze snem i tylko alko pomaga. Tabletek nie chce, wole zniszczyc watrobe, niz zoladek ;)

Gość pseudonimkaaaaa
ja tez... - a co to takiego, ze kazdy wieczor musisz spedzac samotnie? :( wspolczuje....