Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieDoKitu

Glupoty

Polecane posty

Gość Jessica1026
nO Taka jest Racja .. Powiem Ci że jesteś Bardzo mądrym Chłopakiem bo to widać .. I że Ułożysz sobie życie .. Wiem że Bardzo Dużo Przeszedłeś w Życiu ale wiem też że Dasz sobie Radę .. ;* Podałabym Ci Gadu lepiej by się pisało bo tu net mi trochę muli .. Ale na forum nie piszę Numeru Bo Później jakieś Obce Nr Będą Pisały do mnie ..

Gość ZycieDoKitu
Mieszkam juz chyba w nowym miejscu ze 4-5 lat a nikt nawet nie zna powodu dlaczego sie przerpowadzilem bo nie potrafie nikomu sie wygadac, i tak jak teraz zawsze jak jestem pijany to chociaz moge popisac na forum z ludzmi ktorzy choc troche mnie rozumieja....ale i tak jutro o mnie zapomnieja :(:(

Gość Jessica1026
No właśnie .. Ty kierujesz swoim życiem .. ;* Powiem Tak Moja Kumpela w Miejscowości Gdzie mieszkałam Kiedyś Ma Ojca Pijaka .. Pije codziennie i Biję ją i jej mamę .. Są Same we Dwie . Ona nie ma więcej rodzeństwa . wiele razy jak ją odwiedzałam widziałam na jej Twarzy rękach nogach siniaki . Mówłam jej żeby coś z Tym zrobiła . żeby się z Mamą wyniosły od niego .. Ale Ona mówiła że mama jej nie posłucha , że się za Bardzo jego Boi .. Ostatnio Dostałam Od niej Sms że Znowu Oberwała Od Ojca .. I nie wiem Jak mam Jej Pomóc . ;/ Czasami chciałabym żeby Ona Przeprowadziła się do mnie . Ona By miała inne życie i ja Bym miała inne Bo bym miała Koło siebie kogoś z Kim Byłam Prakycznie Od Dzieciństwa ..

Gość ZycieDoKitu
jesli chcesz napisac na gg to podaje numer stworzony na potrzby forum bo boe sie takze ze ktos mnie rozpozna:( 25851263

Gość ZycieDoKitu
Mam kuzyna on jest bardzo zaradnym czlowiekiem ma 25 lat wszyscy mnie poruwmoja do niego a ja wiem ze nigdy nie bede taki jak on i wszyscy sie na mnie zawioda to mnie bardzo boli :(

Gość buuu...
czy jest ktos z kim mozna pogadac?