Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilusiaaaaa

mam pytanie do was

Polecane posty

Gość kamilusiaaaaa

tylko prosze bez glupich wypowiedzi a wiec z moim chlopakiej wspołzyjemy od okolo dwoch lat nie zabezpieczamy się , tylko stosujemy stosunek przerywany. Ale ani razu nie wpadłam czy to dziwne? Bo zaczynam się zastanawiać czy wszystko w porządku z naszą płodnością. Czy miał ktoś taki problem? wiem to nieodpowiednie miejscie, ale tutaj przebywa najwiecej ludzi

Gość Wyluzuj kobieto
i poczekaj az wpadniesz :D

Gość beebeeebeee
no to idź do lekarza moze macie jakies kłopoty z płodnoscia ja znam duzo dziewczyn, ktore maja po 17 18 lat i są w ciązy wiec łatwo zaszły :O

Gość kamilusiaaaaa
no wlasnie tez widze, ze duzo dziewczyn ma wpadke a ja w ciagu dwoch lat nie wpadlam. to rzeczywiscie coś musi byc nie tak. Troche mi stracha napędzilyscie , bo chce miec kiedys w przyszłosci dzieci.

Gość marek23
powinnas sie cieszyc :)

Gość kamilusiaaaaa
cieszę się, ale z drugiej strony wydaje mi się, że coś jest nie tak

wszystko jest w normie,ja z mezem zawsze stosunek przerywany i wpadki nie bylo a zanaczam ze mam juz jedno dziecko zaplanowane.podczas stosuku przerywanego zajsc w ciaze jest bardzo bardzo ciezko wiec nie masz sie czym martwic

Gość zosiasamosia08754
hmmm ciezko? ale przeciez plyn z plemnikami wycieka takze podczas stosunku wiec dlaczego ciezko?

Gość naukowcy mówią
że nie ma tam żadnych plemników i nic jeszcze nie udowodniono. Jak facet dobrze zna siebie i wyjmie w porę to nie ma bata - ciąży nie bedzie. Jak się wpada? Proste - chłopak wyjmuje stanowczo za późno lub gdy seks jest drugi raz

hmmm ja stosuje gumeczki z chłopakiem więc nie wiem ale zawsze mozecie sie zbadać na zapas)

jak chcecie dzieci to nie przerywajcie, proste;) a jak nie robcie jak robiliscie... Malo prawdopodobne zeby przerywajac zajsc w cize bo do tego potrzebne jest nasienie. A badania sie robi jak sie wspolzyje bez zadnego zabezpieczenia dluzszy czas. Stosunek przerywany to jakies zabezpieczenie jest...

jak chcecie dzieci to nie przerywajcie, proste;) a jak nie robcie jak robiliscie... Malo prawdopodobne zeby przerywajac zajsc w cize bo do tego potrzebne jest nasienie. A badania sie robi jak sie wspolzyje bez zadnego zabezpieczenia dluzszy czas. Stosunek przerywany to jakies zabezpieczenie jest...

Moim zdaniem nie ma obaw. My z mężem rok stosowaliśmy przerywany. Potem 9 d.c. ( przy cyklach 28 dniowych) nie przerwaliśmy myśląc "niech się dzieje wola nieba) i tą właśnie wolą nieba za miesiąc będziemy rodzicami :D. Nic się nie martw!

Gość kamilusiaaaaa
dziekuje za odpowiedzi:) troche mi ulżyło :)