Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golenie nóg rzadko

Która z was rzadko goli nogi albo nie robi tego w zimę?

Polecane posty

Gość włosy na udach są ble

W lato zależnie od pogody, czasem codziennie (grube włosy mam niestety) a czasem parę dni przerwy W zimie to też różnie, zależy czy i kiedy gdzieś się pokazuje (np. podczas wyjazdu itp) Aha no i jak nie pokazuje całych nóg to tylko łydki ale jak pokazuje całe nogi to niestety z udami Ale staram się golić rzadziej jednak, częściowo lenistwo a częściowo jakby to nazwać zdrowotne przyczyny, mam elektryczną ale więcej czasu muszę zwykle poświęcić żeby nią ładnie ogolić więc częściej golę zwykłą, a mam taką skórę że od razu mi się robi mnóstwo bolących i swędzących podrażnień z czego cześć przeradza się w brzydkie blizny i przebarwienia, które bardzo długo schodzą (niektóre już mam na stałe :O). I im częściej golę tym gorzej to wygląda więc specjalnie czasem robie długie przerwy. Ale wyczaiłam że wazelina dobrze dość działa na takie podrażnienia więc może przestaną mi się robić. Albo zamiast siedzieć na kafe poświęca czas na elektryczną ;)

Gość a co twoj facet
na to jak masz uda nieogolone?

Gość do Kultura mam na drugie
a na rozbierana randke golisz cale nogi/

Gość martucha:))
ja zimą potrafię się zapuścić nieźle :o ale gdybym miala faceta podejrzewam, że zimą golila bym się często. Latem zawsze chce miec gladkie nogi, wiec gole ze 2 razy w tyg. Teraz mam tygodniowy zarost na nogach ale nie widać go :) Golę i lydki i uda. Ostatnio zaczelam depilować cala pipke i czuje sie o wiele lepiej niz z tą sierscia.

Gość Monique2222
tak uważam to za zaniedbywanie się i nie golenie nóg przez zime jest dla mnie obrzydliwe :O co na to wasz facet?

Gość 3 razy w tygodniu to rzadko

Gość Monique2222
ja tam golę codziennie bo mam delikatne jasne włoski i po depilatorze mi się robią rany ,a po golarce mi się nie wzmocniły tyle lat więc mogę..

Gość a ja golę się codziennie wiecz

Gość Monique2222
a zresztą nawet bez faceta to mało estetyczne chodzić z takimi nogami ,,jak sarenka"..

Gość eh......
ja mam tak jaśniutkie i delikatne włoski, że na udach golę tylko od święta (nie dorastają mocniejsze) ale łydki (plus to co wystaje spod ubrania) to już zawsze jak idę gdzieś w sukience/krótkich spodenkach. a zimą to jak mi się przypomni :P

Gość Monique2222
ale to dziwne ,że wam się robia blizny od golenia nog...

ja golę co 2 tygodnie, powoli mi rosną, a poza tym nawet jak sie nie ogole to nie ma wielkiego HALO bo mam wloski jasny blond i nie rzucaja sie w oczy chyba ze pod slonce ;)

Gość julia000
a ja nie gole wogóle a wszyscy myslą ze codziennie. Serio na udach to wręcz sie dziwie ze mozna miec włosy, mam gładziutkie zupełnie i zawsze tak miałam. Nigdy nie odbierałam tego jako szcześcia ale teraz jak was czytam to faktycznie chyba mam fuksa a nie doceniam:-)

Taka skóra co poradzę, mogę tylko szukać takiego sposobu usuwania włosów żeby się nie robiły, no i jakąś maść na podrażnienia porządną w końcu znaleźć Ale myślę że mało kobiet ma taki problem

Gość ja gole nogi latem co dwa dni
zima tak samo i to cale uda tez...pachy latem codziennie zima co dwa dni... nie lubie owlosienia tak samo bikini.. pozdrawiam

Gość a na rozbierana randke
golicie cale nogi?

Gość do sexu cale

Gość tylko do kolan

Gość ja mam problem
ja nienawidzę golenia!! mam wrażliwą skórę i po goleniu strasznie mnie swędzi, robią sie krosty, włosy wrastaja, ja zaczynam sie drapac i potrafię aż do krwi... niestety depilator tez o wiele lepiej nie działa bo tak samo wrastaja i swedzą... w przyszłości zrobię sobie depilacje laserową i mam nadzieję, że będzie po kłopocie

Gość a co z sexem?
chodzicie do lozka nieogolone?

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Ja golę tylko łydki. Uda bardzo rzadko, prawie nigdy. Nie chodzę w krótkich spodenkach, a poza tym na udach prawie w ogóle nie mam włosów, są tak jasne, krótkie i rzadkie. Poza tym łydki też golę tylko w lecie, w zimie jak nie chodzę w spódnicach to nie golę w ogóle. Faceta nie mam.

Gość a jakbys miala faceta?

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Jakbym miała, to bym goliła codziennie, bo przeciez sexu nie będę uprawiać z owłosionymi nogami :O

Gość a jakbys miala faceta?
niektore maja facetow a i tak chodza zapuszczone i nie dbaja o siebie

Gość golic sie baby!!!!!!!!!!

Gość do Kultura mam na drugie
fajne masz podejscie do depilacji

Gość KaśkaBaśkaAśka8889
Mam duży problem z włosami ,mam je wszędzie,palce u stóp ,na brzuchu,koło brodawek ,na mostku i broda,włosy są grube i niestety ciemne.Jestem brunetką .Gdy gole nogi ,na drugi dzień mam igły,i co dwa dni muszę je golić :/. Dlatego też od Wiosny do Końca Września (bo różnie to bywa w Jesieni) gole się co dwa dni,w zimie jedynie gole pachy,koło brodawek,okolice intymne (broda i wąsy codziennie ). Mój mąż wie jaki mam problem,dlatego też nie narzeka na małpie nogi gdy jest zimno,dodatkowo też ,w zimie mam problem z tym że po goleniu nóg ,strasznie mam podrażnioną skórę :/.