Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Problem ze świadkami

Polecane posty

Gość Małoszka

Mamy z Narzeczonym problem. Miesiąc przed ślubem para naszych świadków poinformowała nas, że między nimi jest źle, raczej się rozstają definitywnie. Chcąc być uczciwi zadzwonili do nas i powiedzieli to. Powiedzieli, że oni nadal są chętnie do świadkowania nam, że wiedzą,. że to nasz dzien i dołożą wszelkich starań, aby było super. Ale jeśli zdecydujemy, żeby był to kto inny w tej sytuacji, to zrozumieją oczywiście. I jest lipa... Bo mnie zależało na tej przyjaciółce, wiadomo- swiadkowa jest prawą ręką Młodej. Narzeczony mwoi, ze lepiej ich zmienic, bo rany ich beda swieze, moze napiją się zaczną tiozyc wojne i bedzie po zabawie... Ale jedyna para jaka sie kwalifikuje na ich zastepstwo jest przyjaciel Narzeczonego z dziewczyna, ktora lubie, ale widzialam i gadalam z nia 2x w zyciu... Bede sie wstydzic isc np do wc z kims obcym, nie bliskim mi... Zdarzylo Wam sie cos takiego? Co radzicie?;( Slub za niecaly miesiac....

ja na swoim weselu nic nie jadłam, prawie nic nie piłam, więc chodzenie do wc odpadło :-) pomyśl o tym. hehe A co do świadków - weźcie innych!

ja słyszałam, że lepiej nie brać pary jako świadków. Zawsze możesz wziąć tą swoją przyjaciółkę na świadkową (z osobą towarzyszącą), a narzeczony niech weźmie swojego przyjaciela z osobą towarzyszącą. I też będzie dobrze. A tego chłopaka przyjaciółki jeśli go lubicie też zaproście z osobą towarzyszącą. Może być tak, że przyjdą razem :)

oczywiście jeśli przyjaciółka rozstanie się z tym chłopakiem przed waszym ślubem

Gratuluję przyjaciół, bardzo dojrzale i rozsądnie się zachowali. W takiej chwili pomysleli o Tobie, to naprawdę uprzejme z ich strony. Nie rozumiem za to mody brania parna świadków. Weź przyjaciółkę i kogo tam chcesz ze strony młodego.

nom ale przeciez świadkowie nie musza być parą, więc niech ta przyjaciółka pozostanie a świadka tylko zmieńcie i tyle.