Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna;)

przewrazliwiony chłopak

Polecane posty

Gość dziewczyna;)

właśnie pokłóciłam sie z moim chłopakiem ;/ i nie wiem co mam zrobić. Zaraz ma przyjechać zeby pogadać, a ja kompletnie nie wiem jak mam zaczać rozmowe. Ale od początku. Więc poszło o to że dzisiaj mielismy jechać na koncert gdzie nie będzie za wiele miejsc parkingowych, a on do mnie ze przyjedzie busem ;/ bo mniejsze auto ma w naprawie. To ja mu ze ok trudno w takim razie nie pojedziemy i dzisiaj zrobimy coś innego. No i sie zaczeło.... zaczął mnie wyzywać ze zachowuje sie jak blachara i takie tam...To nie jest jego pierwszy taki wyskok o nic :( nie wiem juz co mam zrobić :( kocham go, a on mi takie rzeczy mówi :( Pomóżcie szybko co ja mam zrobić! co mam mu powiedzieć tak zeby sie znowu nie zdenerwował ażeby zrozumiał ze zrobił źle i mnie uraził ;/

Gość dziewczyna;)
buu nikt nie pomoże :((?

Gość on zrobil zle?
ty zachowalas sie jak ksiezniczka, ktora autobusem jezdzic nie bedzie. Ciekawe, czy bys z nim byla, gdyby zadnego samochodu nie mial.

Gość dziewczyna;)
to on jest za wygodny i autobusem nie pojedzie ... i byłabym z nim gdyby nawet nie miał nic...

Gość on zrobil zle?
a to nie wiem :)czesc]

Gość labacox
zrób mu gałę a wszystko będzie jak dawniej :)

Gość dziewczyna;)
w sumie to autobusu nie rozważaliśmy ;p ale już za późno kurde, nie powinien mnie blacharą nazywać tylko dlatego ze myśle obiektywnie ...

Gość dziewczyna;)
poza tym czepia się mnie, że puszczam przy nim gazy - a co, brzuch mi ma peknąć?

Gość Indra87
JA sie troche nie dziwie, ze sie chlopak wkurzyl. W koncu busem (nie autobusem) tez da sie jako tako zaparkowac gdzies, a skoro samochód ma w naprawie to trudno. A ty od razu do niego z pretensjami, jakby to byla jego wina, ze mu sie auto zeplsulo i ze jak tak, to nie jedziemy. Ja na Twoim miejscu bym chlopaka przprosila, bo rzeczywiscie zachowalas sie jak blachara

Gość hormon szczescia
nie masz większych problemów? :o to raczej ty jesteś przewrażliwiona i szukasz dylematów tam, gdzie ich nie ma 🖐️

Gość dziewczyna;)
hmm no może... kurde zawsze cos musze zrobić źle ;/ no ale kurde nie musiał mnie wyzywać od razu do cholery! na to sobie na pewno nei pozwole