Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemasensu

NIE MAM SENSU I CELU ŻYCIA

Polecane posty

Gość twoja corka nie zrobila nic zl
daj gg to pogadamy

Gość niemasensu
podaje mejla moomadin@go2.pl

maila mam tylko z imieniem i nazwiskiem, a nie bede specjalnie zakladac nowego, podaj gg

Gość niemasensu
nie mam gg wiesz

hmm no dobra ale jak upublicznisz moje dane personalne to cie znajde i zabije :[

Gość niemasensu
spokojna głowa :)

Gość kazzara
Ale macie problemy. Ja mam raka i 2 letnie dziecko. Kiedyś też dołowałam się pierdołami. Teraz wiem, ze jeżeli ma się zdrowie to każde marzenie można spełnić

napisalam do ciebie

Gość gość
Mniej więcej rok temu znalazłem kontakt do Jacka Adamusa z Radęcina. Dość bogata moim zdaniem oferta dotycząca głębszego poznania siebie i rzeczywistości. Rozmawiałem z panem Jackiem telefonicznie, wyjaśnił mi mniej więcej tematykę wykładów. Do tego wykłady duchowe, rozwojowe odbywają się w niewielkich grupach, co gwarantuje miłą i merytoryczną atmosferę wymiany poglądów. Rozmowy z panem Jackiem dały mi wiele, usunąłem sporo blokad mentalnych, które ograniczały mnie w życiu zawodowym i towarzyskim. Oczywiście nad dalszymi zmianami trzeba pracować, ale mistrz poleca rozsądne materiały i to w sumie niewiele, gdzie cały spójny system życia właściwie się zamyka. Dla mnie rewelacja, żadnego naciągania, dogłębne spojrzenie na wnętrze rozmówcy. Może ktoś skorzysta, więc ostatecznie zostawiam kontakt na www.hippocomos.pl

Gość mirecka

miałam podobnie dopóki nie wpadłam na bloga teksty-aplana.pl który zmienił we mnie postrzeganie świata oraz ludzi.. a właściwie zmieniły to przemyślenia Aplana, które są bardzo mądre i dają świeże spojrzenie na co niektóre rzeczy oraz sytuacje