Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliannnnaa

co to znaczy jak facet mowi

Polecane posty

Gość liliannnnaa

od poczatku: znamy sie 4miesiace, wiem, ze krotko, 1 raz mielismy ostre spiecie, ale mowil, ze mu zalezy na mnie etc. bylo ok, potem stracil prace, tez bylo ok, ale ktoregos dnia mial dola, powiedzial, zebysmy zostali przyjaciolmi. zdolowalam sie ja potem sie spotkalismy, mowil, ze mial dola i wsyztsko mu bylo obojetne. teraz ma prace, ale znow nie ma czasu, bo to praca prawie calymi dniami. nie mieszkamy w tym samym miescie wiec nie bedzie sie kiedy spotykac. spytalam czy cos do mnie czuje, mowi, ze lubi mnie, ale niczego mi nie obiecuje, bo praca tez miala byc na 2 dzien a poptem czekal miesiac. ze mi cos obieca a potem mu bede mowic, ze obiecal co mam myslec dodam, ze nie mamy 20lat

Gość ja pirdole
debil i tyle. olewa cie.

Gość nie rozumniem, co on konkretni
e powiedział ?

Gość liliannnnaa
no bo sie przytulalismy bardziej :P bylo milo, a potem sie spytalam co tak wlasciwie jet miedzy nami. to pytal co am mi obiecac, a ja, ze nie wiem. a on, ze zlotych gor mi nie obieca. potem widzial, ze nie przelewki to powiedzial, ze nie moze mi obiecac ze bedziemy razem do konca bo tego sie nigdy nie wie. to powiedzialam,ze tego nie oczekuje. a on, ze nie moze mi nic obiecac co bedzie, bo nie wie co z nami bedzie, a pozniej powiem, ze mi obiecal, itp.

Gość nie rozumniem
aha, to wiele wyjasnia. lepiej nie nakręcaj się na niego. pozostaw i czekaj aż bedzie błagał zebyś doń wróciała

Gość liliannnnaa
watpie zeby blagal :( spytalam czy jestem kolezanka tylko od jego "malego" to powiedzial, ze nie i ze jest w stanie sam sobie poradzic w tym zakresie :O

Gość liliannnnaa
myslisz, ze mnie nie hcce :(

Gdyby Cie chcial, to by o Ciebie zabiegal i na pewno nie mowil, ze nie moze niczego obiecac. Spojrz na to troche z boku.

Gość liliannanannana
jestem zdolowana :(

Gość liliannanannana
:(

mikusia czemu od razu cham?? To ze podoba sie komus, nie oznacza wcale, ze ona tez mu sie musi podobac. Tchorz. Nie umie Tobie powiedziec prawdy w twarz tylko sie stara nieudolnie Ci to pokazac.

Gość kasiaa1990rrrr
SKORO TAK MÓWI pewnie tak jest .... on cie nie kocha z tego co widać nawet nie mysli o tobie powaznie ... potrzymaj go troche na dystans nie poodbieraj tel . a jak to nie pomoże to go rzuć ...