Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyntiaaa

Kto tez spotyka sie z Hindusem?

Polecane posty

Huh. Oczywisce mozesz sie z nim spotkyac ale obczaj czy taki dobry jest czy nie :) Pierwsze musisz obczaic czy powie swoim rodzicom o Tobie jezeli tak to spoko . Nieche wizy ani nic innego. Po drugie Panjabi to nie Arab bo Arabowie to muslim , wiec inna religia etc. Powodzenia;)

Gość Cyntiaaa
wiec tak ja zmienilam prace i on w pracy mnie zobaczyl potem pytal sie innej polki czy mnie zna bo chcial sie cos o mnie dowiedziec ta powiedziala ze bardzo krotko wiec on do mnie podszedl i spytal o numer nie dalam mu pozniej znowu delikatnie spytal o nr bo ze zmienia prace i za kilka dni juz go tu nie bedzie na trzeci czy 4 dzien przyszedl na ten pryzstanek co ja pojechal ze mna w nie swoim kierunku i wysiadl na przstanku tym co ja i bardzo prosil o moj numer bo zmienia prace wiec mu podalam juz sie z nim spotkalam 2 razy i teraz chce mnie przedstawic swojej siostrze jego rodzice sa w Indiach faktycznie zmienil prace

No to jak chce CIe przedstawic siostrze to ok , Jak CI sie podoba i wydaje sie byc ok.. Mozesz sprobowac :) Ja mam chlopaka z Indii i znam jego rodzicow cala rodzine, wiem o nim wszytko .. ALe tez mialam innych kolegow z pracy ciapachow co nie byli ok. Mieszkasz w Londynie?

Gość Cyntiaaa
czesc Malinka :-) tak mieszkam w Londynie

Gość Cyntiaaa
wlasnie mu napisalam ze myslalam o nas i wiem ze mu sie podobam bo wygladam inaczej niz kobiety z jego kraju ale to jest tylko chwilowe gdyz sa roznice kulturowe miedzy nami

Gość Cyntiaaa
a ten szybciutko mi pisze ze on chce byc moim partnerem i chce spedzic ze mna zycie i mi ufa

Gość Cyntiaaa
ja go znam 2 tygodnie a w Londynie jestem moze miesiac a Ty gdzie mieszkasz w Lond. Bo moze akurat niedaleko??

Gość Cyntiaaa
jestes malinka ?? nie wiem ale starsznie szybko takie stwierdzenia o mnie jako partnerce zyciowej ? A JAK BYLO W TWOIM PRZYPADKU ???? moze on faktycznie chce szybciej dostac obywatelstwo

Nie dostanie szybciej obywatelstwa. Jedynie co to wizę pobytową. Ja też jestem z Londynu:)

no sorki wczoraj juz poszlam spac a dzis mam wolne. No ja jestem w Londynie dopiero okolo 10 miesiecy, poznalam go dokladnie 2 lata temu przez internet .Pierwszy rok rozmawialam z nim tylko przez skype telefon wiesz dla zabicia czasu , ale przez ten rok dowiedzialam sie o nim wszystkiego .przyjechalam do londka na 7 dni zeby go poznac zobaczyc z kuzynka noi tak zostalo, wszystko bylo tak jak mowil nie klamal nic, potem wrocilam do polski po tych 7 dniach, i za 2 miechy pojechalam jeszcze az tez na 7 dni ale juz zostalam do teraz . jestem jego pewna bo wiem o nim wszystko , nie mam zadnych polskich znajomkow tutaj jakos ciezko mi znalesc. nie moglam znaes pracy [rzez 4 miesiace on za mnie placil, a niczego niecgcial wzamian teraz pracuje juz 6 miesiecy i ja za niego place tez zeby bylo ok. Zyje mi sie z nim dobrze . ja jestem z edgware NW7 a Ty?? powiem ci tak mozesz z nim pokrecic ale napoczatku wiecej rozmawiaj i dowiaduj sie o nim jego religii etc .:)

dowiedz sie najpierw czy mu sie tak nie spieszy zeby miec pobyt. moze mu sie wiza konczy.. znam jedna dziewczyne szczesliwa z hindusem z ktorym jest juz 5 lat. calkiem normalny facet. tylko ona codziennie curry z ryzem musi jesc hehe. a tak to mam bardzo mieszane uczucia. duzo zalezy od samego czlowieka.

No to super Mayor :D Mozna sie kiedys spotakc z laskami z forum , bo jak pisalam nie mam zadnych znajomych Polakow. co do tematu tak musisz go obczaic czy naprawde chce Cie poznac czy chce malzenstwa , ale co mozesz sie z nim pospotykac zeniaczki robic nie musisz lol, jak sie Ciebie zapyta o to w krotkim czasie to bedziesz wieziala czego chce. Jak jestes tylko miesiac w Uk.. i znasz go dwa tygodnie to nie wystarczajaco. Pisz z nim sms rozmawiaj przez telefon spotkaj sie czasem, czemu nie :) i dowiesz sie wszytskiego:)

Malina, no trzeba by bylo jakies nowe przyjaznie zawrzec, co nie? ;) No to mow kiedy i gdzie to sie umowimy. Ja teraz jeszcze przez ponad tydzien wolna, bo dopiero w pierwsze dni wrzesnia polece do PL po mlodego zeby go z wakacji odebrac. :) Zdesperowana, wlece, wlece. jak zapraszasz, to czemu nie? Zeby potem nie bylo tylko: 'o w morde jeza! mayor nam sie zwalila na chate, a ja tylko na forum zartowalam!' :D

Gość Cyntiaaa
Hej Malinaa !! Moze akurat udalo by sie kiedys spotkac i pogadac . Co Ty na to ? ja mieszkam w okolicach Park Royal Pozdrawiam :-)

Gość Cyntiaaa
Czesc Malinka :-) Moj nr gg to 6955773 Jesli bys znalazla kiedys czas to chetnie sie z Toba spotkam i pogadam . Pozdrawiam :-D

Gość alina27l
ale wiesz ze oni moga miec wiecej niz 1 zone? dokladnie tyle ile sa w stanie utrzymac oraz fizycznie zaspokoic.... jestes na to gotowa ze nie bedziesz jedyna? a tak wogole dla mnie kulturowo to by byla bariera nie do przejscia, diametralnie rozne postrzeganie swiata, podejscie do zycia

sorki że się wtrącę, co prawda ja z Hindusem nie jestem...ale dlaczego kupa ludzi na słowo Hindus zawsze wypali coś o kilku żonach lub noszeniu chust przykrywających cie z góry do dołu? przecież to dwie inne kultury! jasne że jest grupa muzułmanów w Indiach itd ale uogólnianie jest śmieszne :)

Gość hejjjj
niektorzy sa ograniczeniu i nie odrozniaja kultur i narodowosci