Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ina.

normalni samotni na kaffe (35-45 lat)

Polecane posty

już myslałam,ze odeszłaś bez cześć .. zapiekankę lubie taka i taką ,ser o tak duzo .. liho a może masz dwóch braci podobnych do ciebie ? :D pa pa

A ja lecę, jeszcze raz pa pa różyczki, spokojnych snów.

czujcie się jak u siebie :) nawet jak mnie nie bedzie

zanosi sie na burzę i to idzie momentalnie ,juz wieje groźnie

dzis tez bylo goraco i na dodatek ciężkie powietrze ...

a wiesz dobry pomysł,że tez nie pomyslałam dziś miałam tez byc nad morzem :) domowe SPA

malwinko ja sie zwijam :( strasznie grzmi ,biore jeszcze prysznic ,chyba bedzie trzeba prad wyłaczyć :( zapowiada się na groźną do jutra :) dziekuje ,że jesteś :) :) :) 🖐️

cześć :) u mnie zaraz się zacznie urwanie głowy z tel.. póki co mam czas napić się spokojnie kawusi :) życzę miłego dnia ..

Jakby po niedzieli był od razu piątek to chyba za bardzo kręcilibyśmy się w kółko. Tak co prawda też się kręcimy, ale zakręty są łagodniejsze. ;) Pozdrawiam Was gorąco ogniste samotnice, w zasadzie wpadłem podpisać listę, nie za bardzo mam teraz czas, w dodatku jestem śledzony. To dla Was Inez i Malwina 🌼 🌼 . Jeszcze tu wrócę. Brata mam jednego i jest jeszcze brzydszy ode mnie, hłe hłe. Idę pojeść, poza tym budzi sie we mnie zwierzę - leniwiec (zasłyszane, a raczej zaczytane na kafe)

Fajna stopka. I vice versa. A śledzą, śledzą, raz wszedłem na amerykańską stronę dla dorosłych i zaczęli mi przysyłać reklamę wiagry na pocztę.

Zapiekanka z piekarnika to taka w blaszce, którą można rwać kawałami, czy taka zrobina z długiej buły? Bo jak domowa, to musi być dużo. Przechodzi facet do apteki i woła: - Niech mi pani da coś od łakomstwa, tylko dużo, dużo!!!!!

malwinko liho :) miło was widziec . mój tydzień nie zaczyna sie od poniedziałku,trwa na okragło ..mam urozmaicony plan pracy i to bardzo :D ale wolne w srode wiec już tuz tuż :) malwinko stopka też mi sie widzi ...ja swojej chyba nie wymyslę,poki co boso :D liho jeden sie ostałeś z nami ,zajety i sledzony ale swój "chłopina"

Jeszce nie kupiłem wiagry, ale ciekaw jestem jak działa. Tylko póki co, mógłbym nie zobaczyć różnicy, to po co przepłacać?

Niezły przepis. Sróbuje wykonać taką zapiekankę, dużo wszystkiego, przypraw po sufit, do naczynia i hajda na 250 stopni. Też lubię stopki, te prawdziwe oczywiście.

No, tamte na spokojność raczej nie służą, ha ha, podobno faceci o mało zawału przy nich nie dostają.

:D niebieską mam aleve zawsze mi pomaga :) hahha przepis przejrzysty bardzo

liho ostatnio za duzo zgonów :( lepiej nie stosowac !!!!!!! matka natura jest najlepszym lekarstwem

cebule pomidory wywalone z przepisu i dam rade spozyc ze smakiem :)

Niestety, większośći facetów wydaje się, że potężny wzwód załatwi wszystko. Będą łykać to niebieskie szczęście na potęgę.

Chyba można trochę ostrej papryki dorzucić. Beszamelem podlać.

a producent i ta cała machina cieszy sie ,ze sie niebieski rozchodzi jak swieze bułeczki