Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co zrobic zeby wrocil do mnie byly...

Polecane posty

rozstalismy sie 2007r. w Wigilie ja mu napisalam smsa ze zrywam, dlatego ze nie odzywal sie do mnie tydzien sam chcial zerwac ale okazal sie tchorzem nie potrafil mi tego powiedziec. do tej pory spotykamy sie niezobowiazujaco... bylismy razem 3 lata on mi mowi ze przez ten czas nie mial, nie byl z zadna dziewczyna nawet sie nie calowal.. wierzyc?? ja mialam chlopaka ale bylam z nim niecaly miesiac. od zerwania calowalam sie z dwoma, a seksu nie uprawialam z zadnym oprocz niego... dalej nie moge sie pogodzic z tym rozstaniem :-( chce byc z nim znowu ale on juz raczej nie chce... ostatnio powiedzial mi ze jak skonczy studia a robi mgr to moze sobie kogos znajdzie. ja mam tylko wyksztalcenie srednie, bez pracy powiem szczerze ze jestem troche malo zaradna moze dlatego nie chce ponownie ze mna byc? ja juz nie wiem.. co robic zeby go jakos soba zainteresowac?

Gość jak nie chce to łaski bez
a powiem Ci, że nie ma lepszego sposobu na byłego niż pokazać mu, jak świetnie sobie bez niego radzisz.

aha czyli co nie odzywac sie? pewnie jesli ja nie bede sie odzywala to on to zrobi po jakims czasie, bo zaintryguje go to dlaczego nic nie pisze. w wakacje po naszym rozstaniu mialam wyjechac do anglii on przed wyjazdem chcial sie spotkac, nawet plakal i powiedzial ze jak wroce to mi sie oswiadczy... haha wyszlo tak ze wrocilam po 2-och tygodniach a on zaczal ignorowac moje telefony... w ogole prawie mnie wysmial jak mu przypomnialam co mi powiedzial przed moim wylotem :-(

Gość moze nie ladna ale
dziecko kochane on juz ma inna pewnie i nie chce jednej dupczyc wiec i ty mu jestes potrzebna:o

dzieckiem to moze mamusia ciebie nazywa, bo ja juz nim nie jestem mam 23 l. chociaz problemy nastolatki ale nie moge o nim zapomniec do cholery!

Gość moze nie ladna ale
zapomnij o nim ...dobrze ci radze reszta to chuj mnie obchodzi co tam robicie.wazne ze cie wysmial po tym co sam obiecal .na tym juz czlowiek duzo traci chociaz mozna czasem palnac glupote zycia i jej zalowac.

mhh jak mi sie uda to zapomne :-(