Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam koleżanki

Schudłam 8kg w 2tyg

Polecane posty

Gość Pravasin
jestem tak głodna.. że muszę iść zaraz spać... masakra.. ale jeden dzien sukcesu ;d

Gość spoko ja tez!
no nawet idzie :D mialam zamiar dzisiaj wiecej pocwiczyc ale nie mialam nawet czasu bo 3.5h godziny jazdy a potem jeszcze nauka testow :D ehh ;d i zrobilam tylko 8 min legs i buns oraz a6w, lece jeszcze porobic testy :D

Gość spoko ja tez!
dzieki :* bo zdalam!!:D ja rano zjadlam jogurt naturalny a teraz serek homo i beleriso wiec jest niezle :D pozwolilam sobie na to z okazji zdania :D ale dzisiaj juz wiecej pocwicze

skakanki nie kupilam ale zamiast tego nagimnastykowalam sie przy wyrywaniu chwastow u babci w ogrodku ;p jutro sie po nia wybiore bo dzis juz nie mam sily. za jakas chwile biore sie za cwiczenia. poza tym chcialam sie pochwalic, ze spodnie ktore kiedys sie na mnie opinaly staly sie luzniejsze. jest postep! :)))

Gość spoko ja tez!
u mnie niestety nie !:D mama kupila ciasto z okazji zdania egzaminu i mowila ze mam zjesc bo bedzie jej przykro.. ;D no i zawalilam ehh ale coz raz zdaje sie egzamin ;d jutro bedzie lepiej

Gość Szukam koleżanki
Wróciłam z pracy i jestem padnieta...wczoraj mi sie udało a dziś oprócz musli zjadłam jeszcze troche zupy..ale czuje sie lepiej, tak lekko

Gość spoko ja tez!
ja dowiedzialam sie ze przez 1,5 tyg nie bede miala neta ehhh..ale dietke bede trzymac, nie topik nie umiera, wroce tu za 1,5 tyg powodzenia ;**

Gość Szukam koleżanki
Dziękujemy:) żalądek mi sie przyssal z głodu do pleców:( jestem słaba okropnie

kupilam skakanke z licznkiem u chinoli za cale 6 zl. kolor rozowy (dziewczecy :D). jestem wlasnie po 120 podskokach. masakra :D ale sie nie poddam. jeszcze 80 przede mna dzis :) a co u Was ? jak sobie radzicie?

Gość tez sie wypowiem..:)
Miałam rok temu taka sytuacje ze nie wchodzilam na wage az pewnego dni imprezka i kazdy sie wazył jak weszłam zobaczylam ile waze od razu wzielam sie za siebie jestem zawzieta.W tydzien schudłam 7 kilo piłam coca cole zamiast wody i jadłam jednego batonika ziarnistego na dzien przy tym robiłam dziennie 700 brzuszkow a nawet moze wiecej.Do tej pory nie mam efektu jojo wazyłam przed 58 kg na chwile obecna waze 47,5 i mysle ze to akurat idealna waga przy wzroscie 163.Proponuje duzo ruchu cwiczen najbardziej jestem zadowolona z brzucha jest płaski nie mam zadnych fałdek.Pozdrawiam

Gość aga.paczes
A co ze zwolnieniem metabolizmu-wszyscy pisza ze jak sie malo je to organizm wszystko odklada nic nie rozumiem.

Gość gość
Ja też jem tylko śniadanie jesli bede glodna to jem cos ale natychmiast id do lazienki i wymiotuje i na wieczór ogórki robię tak od 2 dni i narazie schidłam tylko kilogram, ale jak rok temu przestałam pić napoje gazowane to udało mi sie schudnąć 4kg, nie przepadam za takimi płatkami więc jem raczej jakieś czekoladowe ale mało.

Gość gość
Byłam swego czasu na diecie że zjadalam dziennie 1-2serki homogenizowane i zaleznie paczke Herbatnikow lub biszkoptow i dużo wody mineralnej niegaz. Ale ta dieta to bardziej przez chorobę. Schudlam 10kg w miesiąc. Nic nie wróciło przez 3lata (aż zaszłam w ciążę). Po ciąży już ładnie wyszczuplalam bez diet.

Gość makadamka
Ja zamierzam schudnać 5 kg w następujący sposób: Śniadanie: bułka kajzerka (200kcal)+ wędlina (70kcal)+ ogórek(5kcal) i deser satino (180kcal) (ok. 6:20) Obiad: Zupa/gotowany kurczak (max 250kcal) (ok. 15:00) i potem już nic :) Tylko woda, herbatki i cola light czyli około 455kcal+250kcal=705kcal

Gość Gośćrt4
Oponka? moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość snikersikowa
Fajnie dziewczyny zaczęły topi k- szkoda ze nie ma kontynuacji, fajnie się czytało. Ja bym z chęcia się przemęczyła 2 tyg na jednym posiłku góra dwoch i żeby rezultat byl minus 8 kg. Może ktoś chętny

Gość gość
ciagle zaczynaja i potem znikaja ja mam oponke do zrzucenia

Gość snikersikowa
ja właśnie tez oponke, która ostatnio się powiększyla

Gość gość
Mi też jest szkoda, że temat się urywa. Ja mam całkiem sporo do zrzucenia. Kiedyś miałam idealną figurę, dziś oficjalnie mam nadwagę. Mój cel to 16 kg mniej, ale już po 10 kg byłabym usatysfakcjonowana. Kiedyś byłam 2 tyg na slim faście i udało mi się schudnąć. Ale ponieważ pracowałam w restauracji i baaaardzo dużo się ruszałam, zaczynałam słabnąć. Dziś mam pracę biurową, więc mało się ruszam, pomyślałam, że może tym razem uda mi się wytrzymać. Pomysł z musli bardzo mi się podoba. Od jakiegoś czasu jadam je na śniadanie, bo dobrze przeczyszcza. Zatem dziś zaczyna swoją przygodę z odchudzaniem z musli :) Mój start: 170cm, 78 kg, 42 rozmiar. Ktoś się przyłącza? Pozdrawiam chętnych (i wytrwałych ;) )

Gość AnkA19992
Ja zamierzam od jutra jeść śniadanie i 2 owoce w ciągu dnia i oczywiście pić dużo wody z cytryną i herbatę zieloną rano i wieczorem i do tego ćwiczyć, basen od przyszłego tygodnia codziennie po godzince zobaczę czy wytrzymam i ile uda mi się schudnąć waga na dziś to 58 kg przy wzroście 156 cm :( chciałabym mieć 10 kg mniej / dodam że już byłam raz w takiej sytuacji i schudłam 9 kg w krótkim czasie ale niestety szkoła praca i znów się zapuściłam :/ dam znać jak mi poszło trzymajcie kciuki za mnie :D po tyg się odezwę

Gość agniecha554
Ja od dawna borykałam się z dużą nadwagą dopiero African Mango http://szczupla-kobieta.pl pomógł mi zgubić te moje zbędne kilogramy.... Może nie wzięłabym się nigdy za odchudzanie ale narzeczony powiedział ,że będzie razem ze mną się odchudzał chociaż nie musiał ale chciał mnie wesprzeć ;) Zamówiliśmy sobie komplet i zaczęliśmy kurację;) Minęły 2 miesiące a ja 16kg mniej jak dla mnie super wynik;) Moja opinia to taka,że naprawdę warto jeżeli ktoś chce to naprawdę się mu uda i nie trzeba się jakoś wysilać wystarczy jeść regularnie plus suplement i działa cuda