Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam koleżanki

Schudłam 8kg w 2tyg

Polecane posty

Gość spoko ja tez!
hahaha tez bym chciala zwiekszyc swoje szanse na tym rynku :D marzą mi sie na jesień obcisłe rurki ;D sa seksowniejsze niz spodniczki mini ;d nie ma nic lepszego niz zgrabne pupcie w rurkach :D

Gość spoko ja tez!
taaak pokazemy im ze jestemy niezle!:D aj za pare tygodni trzeba bedzie zmienic nazwe topiku na "najlepsze laski na kafe" hahah

Gość Pravasin
Amanda... lekarka powiedziała Ci, że jesteś za gruba??? przecież wagę, praktycznie masz w normie.. 172 i 72kg... to takie same proporcje jak ja mam 168 i 68 kg żaden lekarz mi nie powiedział, że jestem gruba.. co za lekarka;/

Gość women zone.
hahaha :D dokladnie tak bedzie ;)

Gość Szukam koleżanki
Ale pamiętajcie że 40kg przy 160cm jest dawno przereklamowane.nie wychudzcie sie tak żeby ani cyca ani dupki nie było;D

Gość Pravasin
i w legginsach też fajnie pupa wygląda;P...

Gość women zone.
no ja nie jestem fanka legginsow wiec u mnie odpadaja. ale fajne rurki nie sa zle ;) teraz dojda kozaki, ktorych jestem fanka i juz wogole odlot ;))

Gość spoko ja tez!
ojj tak :D aha i zaczne robić 8 min buns i legs podobno super kształtuja nogi i pupe :D

Gość women zone.
a co to to 8 min buns i legs?;p

Gość Szukam koleżanki
W wieku 13lat ważyłam prawie 79kg.więc miała prawo tak mówić.ale byłam chora ciężko i brałam sterydy.a ta bezczelnie mnie dobijala.chamskie babsko .ona po 3ciążach waży 52.ale nie rozumie że nie każdy ma takie szczęście:(

Gość Pravasin
a skąd jesteście???? ja Katowice

Gość Szukam koleżanki
Ja z rzeszowa;p

Gość Pravasin
o kurcze.. u mnie w rodzinie tez jest dziewczynka, ktora w sumie nie wiem ile waży ale ma brzcuh jakby byla w ciazy.. ma alergie i bierze mocne leki... dziewczyny co jak co.... ale bede was zachęcać, żeby jednak się poruszać trochę.. basen i te sprawy.. bo skóra może obwisnąć.. mam koleżankę, która co rok w wakacje się glodziła.. i skórę ma niefajną.. taką lejącą się jakby....

Gość spoko ja tez!
ruch to podstawa :P zachecam do zakupienia steppera, godzinka dziennie wystarczy a mozna przy tym ogladac tv i czas leci ;)

Gość Pravasin
dla każdego coś miłego.:) ja kocham rower i basen.. ale u mnie basen jest drogi.. dlatego chciałabym boiegać, żeby poprawić sobie wydolność płuc.. rzuciłam palenie jakiś czas temu..

Gość Szukam koleżanki
Ja na to niestety nie mam czasu :( bo pracuje od rana do wieczora - to już w sumie duży ruch bo pracuje jako kelnerka w duuużej restauracji i po całym dniu nóg nie czuje

Gość Pravasin
a wogóle to marszobiegi na sam początek wystarczą, pierwsze dwa dni robiłam 2min bieg 3min marsz.. potem 3min bieg 2marsz.. pozniej 4min bieg 1 marsz.. a potem to juz spokojnie biegalam 15min bez przerwy..super sprawa.. te zmęczenie.. :D endorfiny i te sprawy

Gość Pravasin
byłam kelnerką jakiś czas.. wiem co to znaczy..także ruchu masz dość.. byle przetrwać pms i będzie git :)

Gość spoko ja tez!
to prawda :D dziwne ale po wysiłku typu bieganie,stepper mam wiecej energii niz przed :D najgorzej jest sie zmotywaować a potem to juz samo idzie :) http://ikf.styl.fm/street-fashion/item731538.htm ale cudne nożki, jak osiagne takie to kupie sobie super rurki i do tego ekstra botki :D takie mam marzenie :D a co ! trzeba bedzie sie jakos nagrodzić i wyeksponować moje poswiecenie :D

Gość Pravasin
ale ten koleż tego filmu ma śmieszny strój.. to chyba fajne lata 80-te :P

Gość Pravasin
suupeer nogi..... marzenie, aż wstawię sobie na pulpit

Gość Szukam koleżanki
Ja noszę i rurki i leginsy :) ale te getry to tylko takie do kostki i z dłuższą bluzka

Gość spoko ja tez!
hahah dokładnie strój kolesia rozbraja :D pare razy robilam te cwiczenia i powiem wam ze 8 min buns to niezly wycisk :D czuj miesnie posladkow jak nigdy :D

Gość A_L_I_N_A@!
ok

Gość spoko ja tez!
macie moze jakies sprawdzone maseczeki na ujedrnienie nog?? ja wlasnie zastanawiam sie nad zakupem borowiny :P to jest to "błotko" nakładane w spa :D tylko ze mozna je kupić duzo taniej w internecie i nalozyc samej

Gość Szukam koleżanki
Co ok? :D