Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam koleżanki

Schudłam 8kg w 2tyg

Polecane posty

Gość Pravasin
algi... poza tym.. też kiedyś na kafe byl temat o okładach.. z takiej mieszaniny .. -zwykły balsam a do tego olejek cynamonowy, grejprutowy , geraniowy.. nasmarować gruuubo i obłożyć folią... i pod koc.. ja się wkurzyłam, bo mi ta folia sie przesuwała non stop i zaprzestałam.... a celludestock podobno jest fajny

Gość spoko ja tez!
ja lubie eksperymentować z kosmetykami :D pare razy zrobilam sobie taka "papke " na nogi i owinełam sie folia, wydaje mi sie pomaga ale robilam tylko 2 razy narazie skład: kawa cynamon miód oliwka bambino co ro proporci to robie to "na oko"

Gość spoko ja tez!
co do alkoholu to mam zamiar pic tylko w przyszły czwartek bo robimy zakonczenie wakacji a potem to wiadomo..szkoła;/

Gość Pravasin
miód??

Gość spoko ja tez!
co myslicie o tym http://allegro.pl/item1192593099_pasta_borowinowa_ze_zloza_kolobrzeg_5_l.html Zabiegi zawijania pastą borowinową polecane są przy leczeniu cellulitu, gdyż poprawia się krążenie krwi, dotlenia się komórki i jednocześnie usuwa toksyny, działanie przeciwzapalne borowiny poprawia pracę komórek tłuszczowych, a bogactwo soli mineralnych bardzo korzystnie wpływa na skórę. Zabiegi te polecane są także przy zabiegach pielęgnacyjnych.

Gość spoko ja tez!
tak miód świetne ujedrnia

Gość Pravasin
oo wygląda ciekawie... i niedrogie... chyba się skuszę :)

Gość Szukam koleżanki
Ide spać bo zaraz zasne na siedząco..pamiętajcie o porządnym pogadanku:) papa dobranoc jutro tu zajrze

Gość spoko ja tez!
no ja wlasnie chyba tez sie skusze :D wiem ze mozna zrobic sobie domowe spa za całkiem nie duze pieniadze, ciotka opowiadala ze byla na paru sesjach nakładania alg u kosmetyczki i wydala sporo kasy a potem znalazla takie na allegro za 10zl i miała te same efekty ;)

Gość spoko ja tez!
dobranoc ;D od jutra zaczynamy! ja tez uciekam pouczyc sie jeszcze testow bo we wtorek egzamin na prawko ;p nie zapomnijcie tutaj zagladać!

Gość Szukam koleżanki
Śniadanku miało być...mam internet w iphonie i platformę t9:)

Gość Pravasin
ciekawe czy jest coś.. co podziałałoby na roztępy :(;(;(

Gość w temacie
Dziewczyny, dołączam! Właśnie piję ostatnią lampkę wina :-) W grupie raźniej ;-) Od jutra spróbuję zyć tylko śniadaniem i wodą. Tylko nie wyobrażam sobie dnia bez kawy :-( Ale co tam, mam sporo do zrzucenia, więc warto się poświęcić :-)

Gość w temacie
Jutro zajrzę i zdam relację, czy umieram z głodu ;-) Pa

Gość Szukam koleżanki
Pij kawę .ja piłam.ale 1łyżeczka cukru i słabsza niż zwykle

Gość Szukam koleżanki
Ja już wychodzę do pracy.śniadanie zjem tam około 10.wzięłam ze sobą:) bede pisać w trakcie dnia

ja wstalam przed godzina. mialam problemy ze snem. sniadanko skromne ale byla kawa z mlekiem bez cukru, bo ogolnie niczego nie slodze. zapomnialam wczoraj dodac, ze pijam siemie lniane. najlepiej je wypic przed posilkiem, na pusty zoladek. pomaga w trawieniu i jest smaczne ;)

Gość Szukam koleżanki
A jak to sie przygotowuje i gdzie można kupić? Ma to jakieś kalorie?

Gość spoko ja tez!
witajcie dziewczynki ;D tez niestety mialam problemy z zasnieciem, jak narazie jestem po sniadanku (gotowany kurczak) byłam juz w miescie a za chwile mam ostatnia jazde..jak narazie sie trzymam wiec jest spoko ;D miłego dnia ;)

mam tu przed soba opakowanie. dokladnie to co ja mam nazywa sie: "len mielony, mielone nasiona lnu uzyskane w procesie odtluszczania". spozywanie - 1 lyzeczka na 3/4 goracej wody. wartosc odzywcza: bialko - 32g, weglowodany - 0,1g tluszcz - 13, g w 100 g - 247, 2 kcal. len jest czesto stosowany w problemach z zaparciami, ogolnie dziala oslonowo na zolądek i pomaga w klopotach z nim.

Gość Szukam koleżanki
To chyba wypróbuje tego

Gość Pravasin
jak Wam idzie?? mi całkiem, całkiem.. choć postanowiłam zrobić sobie wersję light.. tzn jeść rano muesli, a potem twaróg w porze obiadowej...albo bardzo mało zupy. przez tydzien.. a później zrobić tydzień z samym muesli... byłam wielkim obżarciuchem, więc muszę powoli żołądek zmniejszać.. ok.. a w pracy tylko banan i herbata.. powodzenia :)

Gość spoko ja tez!
tez mialam plan zeby zaczac od dzisiaj a6w wiec razem bardzie razniej ;) kurde głodna jestem ale dam rade