Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam koleżanki

Schudłam 8kg w 2tyg

Polecane posty

Gość Szukam koleżanki
Ja też miałam go przez kawy:/

Gość Pravasin
ja mam 40 rozmiar, czasem 42 a bluzki w h&m moge kupic w 38, więc różnie to bywa.. ale obiecałam sobie, że nie kupię sobie nowej pary diżinsów, poki nie osiągnę mniejszego rozmariu, teraz to jest 31-32... rurki w 28 są cudne:D

Gość Pravasin
przestałaś pić kawę i zniknął?? zamiast wlewać w siebie, to na siebie fusy:p... u mnie w pracy słyszę tylko rozmowy o dietach( wokoło mnie same pokaźne babki) i napaliły się na gatki neoprenowez takiej gumy, które sięgają od kolan aż pod cycki... i ćwiczą w tym, albo sprzątają. i ponoć działa.. skóra jest gładka i bardziej jędrna

Gość women zone.
no u mnie dol to teraz 42 ;/ gora od zawsze 38 czasem nawet 36. chce z dolem zejsc do 40, bo przy 38 wygladam jak kostucha. motywujmy sie dziewuszki ;p

Gość Szukam koleżanki
Ja tak samo:) od s do xl. Ale najwięcej ciuchow mam m .a spodnie to 30.mam jedne 27ale to takie luźne w kroku ha ha ale zawsze jakieś pocieszenie

Gość women zone.
dodaje temat do ulubionych i bede tutaj codziennie zagladac ;p

Gość spoko ja tez!
co do spodenek noprenowych to ja uzywam folii :D zawijam sie w zwykła folie i cwicze na stepperze :D polecam był taki czas ze niezle mi to wyszczuplilo nozki ale teraz zaprzesalam i mam zamiar od jutra zaczac z ta wasza dietka :D

Gość Szukam koleżanki
Stwierdzam jedno.wytrzymać 3pierwsze dni to wyzwanie.jak już sie to osiągnie to idzie z górki.i nie tylko ja tak myślę:) a ty jak masz na imię, jeśli można wiedzieć?

Gość spoko ja tez!
ja waze 63 przy 170, niiby nie duzo ale jestem gruszka i dupsko mam wielkie ;/ wiec marze o minimum 53!

Gość Szukam koleżanki
No coraz więcej nas!

Gość spoko ja tez!
Ja jestem Magda ale mowia Dusia xD wiece ze rok temu schudlam od 62 do 54 a dzis znowu 62... eh

Gość Szukam koleżanki
A jak zamierzasz schudnac?:)

Gość women zone.
tez jestem magda ;p

Gość spoko ja tez!
Tylko sniadanko :D ale produkty z diety stilmana duzo wody, zielonej i czerwonej herbaty bieganie,stepper, skakanka peeling kawowy masaz nóg(szczypanie)

Gość Szukam koleżanki
Magda stawiam że masz około 17lat :D

Gość spoko ja tez!
oo jak miło ze moja imienniczka tez bedzie walczyc o fajna figurke :D uda nam sie panienki :)

Gość spoko ja tez!
no prawie bo od paru dni 18 :D jak poznalas ;> ?D

Gość Szukam koleżanki
Bieganie sobie odpusc bo padniesz i wcale nie żartuje.zaczniesz biegać jak będziemy wychodziły z diety.pamiętajcie żeby sie nie rzucić na chlebek później itd.bo wszystko wróci

Gość Pravasin
kiedyś odchudzałam się na slim faście, ale to bujda straszna... to jutro wielki dzień dziewczyny :D

Gość spoko ja tez!
dam rade to wiem ;p ba mam silny organizm, był okres kiedy bawiłam sie w "motylki" to był poziom hard ale dalam rade tylko odbilo sie to wielkim efektem jojo

Gość women zone.
powiem szczerze, ze zawsze omijalam takie topiki. no ale teraz jak sie troche wzielam za siebie to milo podzielic sie swoimi refleksjami z innymi "starajacymi" sie ;) co Was dziewuszki zmotywowalo do dietki? mnie osobiscie widok mojej siostry, ktorej ostatnio duzo kilogramow spadlo przechadzajacej sie w kostiumie kapielowym na moich oczach ;p pomyslalam basta i tak sie zawzielam, ze do dzis mnie trzyma ;)

Gość Pravasin
to na razie zero sportu??? same spacery, jak Francuzki;) one nie uprawiaja sportu, tylko rower i chodzą wszędzie pieszo...

Gość Szukam koleżanki
Kobieca intuicja :) po xD ale dziecinnie nie piszesz czyli powyżej 15, ale też nie poważnie czyli mniej niż 19 haha

Gość spoko ja tez!
mnie motywuja laski z pieknymi nogami ahh tez chce takie

Gość women zone.
ja tez dziecinnie pisze ale mam troche wiecej niz 17 lat ;)

Gość Pravasin
mnie zmotywowało.....hm... zmiana stylu ubierania się.. zachciało mi się letnich sukienek w kwiaty, chcę ubierać się bardziej kobieco, podkreślać talię, a nie tylko dzinsy i t-shirt'y.. przyznam szczerze i bez wstydu, że chcę też zwiększyć swoje szanse na "rynku matrymonialnym"... hehehehhe

Gość spoko ja tez!
hmm a ile masz stawiam ze tak 25 ?

Gość women zone.
blisko :) 24 :)

Gość Szukam koleżanki
A mnie to że niedługo bede mieć wizytę u mojej pani doktor której nie znoszę bo zawsze mi mówiła że jestem za gruba i przez nią miałam kompleksy jako nastolatka.a teraz jej pokaże!

Gość Pravasin
ale nam się temat rozwinął.. super.. oby nie upadł.. bo jak przyjdzie chwila zwątpienia, musimy się zmotywować :)