Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka brzydula

jestem brzydulą, a marzę by mnie ktos pokochał

Polecane posty

Gość brzydka brzydula

poza tym jestem dobrym człowiekiem, ale chyba nie mam szans z tyloma pięknościami w okół, a młoda też już nie jestem nie chcę uwielbienia tłumów, chcę jednej osoby dla której będę ważna

Gość taki jeden samcowaty
o przepraszam bardzo ja się kocham w kujonicach, szarych myszkach itd... ale niestety w starszych :( więc pewnie ktoś sie znajdzie

Nie wierzę, że jesteś aż tak strasznie brzydka, a co jest w Tobie konkretnie brzydkiego ? Dużo można zdziałać odpowiednim makijażem, ubiorem i fryzurą.

Gość NEIN
BRAWO! Pierwsza, która uważa się za brzydką i chce kogoś kto ją pokocha. Daje serduszko i bierze serduszko. Gratuluję, to już czyni Cię bardziej wartościową. Wcześniej pojawiały się wpisy "czemu przystojni faceci nie lubią grubych/pryszczatych/nieogolonych usw. kobiet. Jesteś super! Na pewno kogoś znajdziesz:)

Gość taki jeden samcowaty
bo to niestety jest tak że kimś sie zachwycamy a tak naprawdę ten ktoś ma zawsze wady... jedna kobieta np się tak mną zachwycała A ja ani nie mam murzyńskiego badonga ani dobrego wzroku a na łapkach mam rogowacenie okołomieszkowe... każdy coś ma głowa do góry :)

To moze zrob sobie mala metamorfoze po ktorej byc moze nie bedziesz czula sie "brzydka brzydula". Idz do sklepu , kup 3 rzeczy ktorych normalnie bys nigdy nie kupila(np.inny kolor niz zwykle,lub kolor ktorego nie lubisz) Idz do profesjonalnego fryzjera, niech doradzi Ci w jakiej fryzurzce i kolorze byloby Ci ladnie. Musisz Ty czuc sie dobrze w swoim ciele i sie akceptowac,poprostu sie lubic. Jezeli ludzie dookola zobacza ze dobrze czujesz sie we wlasnym ciele taka Cie beda odbierac. A fajnego chlopa napewno gdzies w koncu znajdziesz. Zacznij od pojscia z kumpela do baru w jakims wiekszym miescie,znajdzcie jakies zupelnie nowe miejsce. I glowa do goryyy:)

dzięki za wpisy staram się, próbowałam już zmian ubrań, fryzur - marny skutek staszku - na dzieci to ja już lada dzień będę za stara, więc raczej genów nie przekażę

Gość NEIN
To ile masz lat?

Gość mam tu czarny nick ale
Ja nie grzesze uroda, szczuplym jednrym cialem ani przesadnie spolegliwym charakterem, a pokochal mnie facet na widok ktorego lekko opada mi szczeka, bo wizualnie jest moim idealem, a charakterologicznie jestesmy calkiem dobrze dopasowani.

Ja i tak uważam, że nie brzydkich ludzi. A problem jest zupełnie w czyms innym, tylko ty próbujesz zwalić na wygląd. Tak najłatwiej zrzucić na coś zewnętrznego, nie zależnego od nas. Masz straszne kompleksy i to one zamykają cię na kontakty z ludźmi, bo nie wierzę że jakiś facet ci powiedział, że jesteś brzydka.

brzydula ale ja sie nie chwale. Po prostu na kazdego przyjdzie pora :)

trzeba wierzyc w siebie i znalezc radosc zycia, a milosc sama sie znajdzie 🌻

kolejna nie znająca swej wartości ! cholera jasna jak ja tego nie rozumiem !!! Troche wiary pracy zaangazowania ... czy dla wszystkich tylko wygląd sie liczy ????????? :/ nie widzisz innych aspektów swej osoby ?

ooo tak bo tak najlepiej !! wymysl proszę lepszą wymowke dla swego lenistwa i wez sie w garsc !!! Koniec uzalania !!!

Gość Kaprikorniszon
Nie skupiaj się tak bardzo na "brzydulostwie" ;]. Urodą można kogoś zainteresować, poderwać, pewnością siebie zauroczyć, ale uroda nie wystarczy, a i nie jest potrzebna, żeby ktoś kogoś pokochał. Ty musisz po prostu poznać kogoś właściwego, odpowiedniego akurat dla Ciebie. Powiedz, często gdzieś wychodzisz? Poznajesz nowych ludzi?

Gość aquariuss
mam pytanie, masz nadwagę? Przepraszam, ze pytam, ale jak to że uważasz się za brzydką wynika z tego faktu, to nie rozumiem dlaczego tego nie zmienisz. I prosze Cię nie pisz mi że nie masz czasu. Bo 15 do 30 minut dziennie jak nie znajdziesz czasu to ja jestem Chuck Norris.

Gość raz dwa trzy cztery
przyślij fotęto ocenię czy naprawdę jesteś taka brzydka za jakąsię uważasz