Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aż się żyć nie chce

Polecane posty

Gość krysmit.
Sory, ale nie mam czasu czytać całego tematu. To zapytam. Pokłóciliście się wcześniej

NIC SIE NIE KLOCILISMY WYDAWALO MI SIE ZE WSZYTSKO JEST OK PRZYNAJMNIEJ ON MI NIE ZWRACAL O NIC UWAGI ALE CHOROWAL I COS TAM W PRACY JEST NIE TAK, PISAL MI ZE GO WSZYSTKO WKORWIA ZE MA ZLY HUMOR ITP

Gość madame B
TAK NAPRAWDĘ TO POWINNAM ZAKASAĆ RĘKAWY I POKAZAĆ MU ZE ZBYTNIO SIE TYM NIE PRZJMUJE, POKAZAC ZE ZYJE I MI Z TYM DOBRZE i tak zrób

jak czytam Twoje posty to aż mi się coś robi:O moge sobie tylko wyobrazić jak bardzo męczysz swojego faceta smsami bo widze jak męczysz tutaj ludzi, żeby cokolwiek napisali. Masz bardzo niskie poczucie swojej wartości. Panicznie boisz się że Cie zostawi. To nie jest normalne:O Weż się dziewczyno zajmij czyms co sprawi ci przyjemnośc i chociaz przed sobą zacznij udawać że jakies jego fochy czy złe dni nie robią na ciebie wrażenia:O Zrób sobie gorącą kąpiel z jakimiś olejkami, cos w stylu malego spa. wlacz sobie przyjemną muzyke i sie odpręż a nie ciagle myslisz o facecie... nie masz swojego zycia?

ALE JA MU NIE OKAZUJE ZE SIE Z TYM MECZE UDAJE ZE MAM TO GDZIES I DLATEGO MI CIEZKO I DLATEGO TUTAJ WAS MECZE BO WIEM ZE JEGO NIE MOGE A RACZEJ NIE POWINNAM ZEBY GO NIE ODSTRASZYC

NIE WIEM CZY TO CHODZI O NISKA SAMOOCENE PO PROSTU NIGDY NIKOGO NIE MIALAM A TERAZ MAM JEGO PANICZNIE BOJE SIE SAMOTNOSCI I TEGO Z NIKIM NIE BEDZIE MI TAK JAK Z NIM

i przestan panikowac jakby conajmniej cie zdradzil albo zostawil:O Masz 23 lata a zachowujesz sie jak niedojrzala do milosci 16-stka:O Moze rzeczywiscie jest przemeczony i na pewno zmeczony twoim narzucaniem sie. Moze po prostu chce od ciebie odpoczac a boi sie tobie o tym powiedziec...daj sobie na luz. Pamiętaj ze faceci lgną dopiero twedy jak kobieta ma ich w doopie:)

NAPEWNO MASZ RACJE ALE NIE POTRAFIE SIE PRZEMÓC

powiem Ci na pocieszenie ze moj obecny partner z ktorym jestem 5 lat tez jest moim pierwszym facetem. I tez mialam takie bicia na poczatku zwiazku:) ale zdalam sobie sprawe ze facet to facet. Potrzebuje troche luzu a jak kocha to na pewno sie odezwie:)

KASIORA MASZ DUZO RACJI, JESTEM Z NIM DWA LATA I DO TEJ PORY WSZYSTKO KRECILO SIE WOKOL NIEGO ON BYL MOIM SPOSOBEM NA RELAKS NIC MNIE POZA TYM JUZ NNIE CIESZY. DLATEGO MYSLE ZE WOLALABYM UMRZEC. UWIERZ NIC MNIE NIE UCIESZY BO TO CO MNIE CIESZYLO DWA LATA TEMU JUZ NIE MA DLA MNEI ZNACZENIA

:(

TO ZE WYTRZYMALAM JEDEN DXZIEN TO DUZO JAK NA MNIE JUTRO BEDE WARIOWAC

:(

A TO NIBY DLACZEGO MA MNIE ZOSTAWIC? JA NIC MU ZLEGO NIE ROBIE

NIE MOWCIE TAK NIE PRZEZYJE TEGO JA TUTAJ SIE OTWIERAM I JESTEM SZCZERA BO MNIE TU NIKT NIE ZNA A PRZED NIM TO KRYJE ON NIE WIE ZE TAK JEST

Gość rózowe ramiączko
A ile twoj facet ma lat?

JA MAM 23 A ON 24

ALE ZROZUM ZE JA MU SIE NIE NARZUCAM NIC MU NIE PISZE TYLKO TUTAJ DO WAS JESTEM NACHALNA I DLATEGO PYTAM WAS O ZDANIE CZY POWINNAM JUTRO SPRAWDZIC CO U NIEGO BO TEZ SIE MARTWIE

jak cos to "kosiara" a nie "kasiora" :D ale przyanjmniej widze ze masz poczucie humoru:D Nie mozesz tak myslec ze nic cie juz nie cieszy. Musisz zyc swoim zyciem. Zmobilizuj sie i zrob cos w koncu dla siebie. Pomysl ze facet to swinia i nie jest wart tego zebys poswiecila caly swoj czas tylko emu albo mysli o nim:) Wez se w garsc dziewczyno i zrob tak jak ci mowilam. Wez kapiel , jakas maseczke a jutro idz na zakupy:) zbliza sie jesien moze przydalo by ci sie cos nowego w szafie na chlodniejsze dni:)

DO TEPA LASKA- UWAZASZ ZE MAM SIE WTRZYMAC? POWIEDZ JAKO FACET PRZYPOMINAM ZE MU SIE NIE NARZUCAM BO SIE NIE ODZYWAM

mozesz do niego jutro napisac: "Wszystko ok?" i tyle. A jak nie bedzie mial z toba dluzszego kontaktu to znaczy ze to jest grubsza spara i cos sie dzieje. Ale miejmy nadzieje ze to tylko przemeczenie

MOWIE CI ZE CALY CZAS WALCZE Z TYM ZEBY MU SIE NIE NARZUCAC A TUTAJ MOGE SIE WYZYC. TO POWIEDZ CO JAKO FACET RADZISZ? KOSIARA ZLE PRZECZYTALAM MYSLALAM ZE TO KASIORA

A WLASNEGO ZYCIA TROCHE MAM TYLKO ZE ONO MNIE JAKOS ZBYTNIO NIE CIESZY

NO DOBRA ALE DLACZEGO MA ZE MNA ZERWAC JAK CALKIEM NIEDAWNO WSZYSTKO BYLO OK? TAK NAGLE?

SZCZERZE MOWIE ZE WIELE RAZY PRZELOZYLAM NASZE SPOTKANIE I CZESTO JEST TAK ZE ON MUSI PYTAC O KTOREJ JESTEM WOLNA ZANIM PRZYJEDZIE BO MAM PRACE I STUDIA DZIENNE WIEC CZASAMI WEEKENDY ODPADAJA BO DORABIAM W WEEKENDY

NO WIESZ KOCHAM GO I WIEM ZE NIE ZAWSZE MOZE BYC DOBRZE JA TEZ GO CZASAMI ODSTAWIALAM BO MIALAM TAKIE DNI ZE NIE CHCIALAM NIKOGO WIDZIEC WIEC TROCHE TO ROZUMIEM ALE BARDZIEJ CIERPIE

A W OGOLE TO CO ON MA UDAWAC? ZAWSZE MI MOWI ZE W RAZIE CZEGO TO NIE BEDZIE SIE PATYCZKOWAL ITP JAK MU COS NIE PASUJE TO MI TO MOWI I WTEDY MA NP POWOD ZEBY SIE OBRAZAC ALE TERAZ NIE MA SIE CZEGO CZEPIC WIEC NIE SĄDZE BY TO BYLA MOJA WINA