Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LarysaVonTizz

DAŁAM MOJEMU MĘŻOWI PRZYZWOLENIE NA ZDRADĘ ...

Polecane posty

Gość paz krolowej
chciałam być żoną dla mojego partnera a nie wieczną dziewczyną bravo iscie dojrzale podejscie do malzensta i rodziny bo chcialam byc zona bo przeciez to brzmi dumniej powazniej a nie jakas tam dziewczyna hehehehe i jeszcze z wiekszym rozwinieciem chcialam zeby on byl moj chcialam miec jaka taka gwarancje ze jestesmy czyms wiecje zwiazani papierkiem i trudniej mu bdzie odejsc jak bede chciala na boku poruchac dam mu nagrode pocieszenia przyzwolenie n a inna byle byl dalej moj ale bylebym ja byla zadowolona z obcym w lozku bez dalszego komenentrza

Gość larysa to po co
w ramke ozłoconą z domieszką herbitu

Gość paz krolowej
Alicja w krainie czarow ich sprawa dopoki robia ta w wolnm zwiakzu we wlasnym zaciuszu a juz sprawa nas wszysktch jelsi bezczeszcza malzenstwo majace zasady bo ja jako zona czuje ze oni sobie robia kpiny ze slubu ii jestem tym urazona i martwie sie o przyszlosci malznestwa skoro takie ludzie maja podejscie jak autorka

Gość elonorraa
pytanie do tych wszystkich anty larysie....jestescie tak na 100% pewni ze wasi partnerzy ani razu cichcem zrobili skok w bok?

ich sprawa dopóki nie nazywa mnie ograniczonym, bo nie pozwole aby ktos pukał moja laskę !!! eh, gdzie te czasy, gdzie można było takiego gacha zabić bez żadnych konsekwencji prawnych :)

Gość elonorraa
paz krolowej możesz być urazona i gotowac sie ze złości.....i tak tego nie zmienisz.....

Jezeli moj facet zrobi skok w bok za moimi plecami to bedzie juz sprawa jego sumienia. Ale tak jawnie w malzenstwie sobie proponowac takie cos... Moim zdaniem Larysa zalozyla prowokacje. Nie wierze, ze maz i zona moga robic takie cos. I to jeszcze jawnie. :o Prowokacja jak nic!

Gość elonorraa
minetou co ty chcesz od gacha, ruchal bo ona chciala....wiec zajmij sie swoja niewierną partnerką :D:D:D

Gość paz krolowej
Mayor of London maz i zona moga robic gorsze rzeczy kwestia charakteru moralnosci

żadna prowokacja, tak jest czy się to podoba czy nie. nudne jest nazywanie czegoś stanowiącego odejście od normy na tym forum prowokacją.

Gość sexi flexi2222222222
paz królowej ---------- masz racje !!!! jak widac społeczeństwo schodzi na psy ... widac , ze gonimy zachod ...tam takie kurestwo tez jest na porzadku dziennym ... ja jestem juz 8 lat z moim i nigdy w zyciu bym czegos takiego nie zrobila ... brzydzila bym sie siebie ...i jego wiedzac ze był z jakąś szmata ... szok !!! to nie jest pradziwa milosc ...

Gość elonorraa
paz krolowej najlepiej nasraj mi na klate, a ja to zlize

Gość elonorraa
Prawo podszywie, mało oryginalnie, typowy tekst dla szczyla.

Gość paz krolowej
Alicja w krainie czarow nie masz racji jak kazdy bedzie sobie i nie bedzie sily opinii spolecznej to zaniedlugo nie bedzie porzadnych ludzi dobrych rodizn i malzenstw z zasadami i z miloscia bo zrobi sie cyrk na kolkach od tego jest opinia spoleczna od tego jest kosciol panstwo urzad zeby trzmac ludzi troche w ryzach zeby kraj nie stal sie arena dla rozpusty i jak mowilam w wolnym zwiakzu bardzo prosze ale jak zlozyli przysiega kazdy kto podlega prawu tego kraju kto taka przysiege zlozyl wyznaje zasady ma prawo wyrazic swoja opinie i potepic

Gość elonorraa
to moj ostatni post pod tym nikiem...reszta to już tylko bedą podszywy

Gość rokoky
paz krolowej...to znaczy kto lamie te zasady panstwo powinno karac, zamykac w wiezieniach, wysylac w komieniolomy, to juz pachnie talibanem

Gość elonorraa
Mam rozdwojenie jazni, raz cos mowie i nie pamietam, innym razem cos pisze i tez nie pamietam, a wszystko zwalam na bogu ducha winne podszywy. Jest to bardzo rzadka choroba zwana Igo Fago Nago Itis. Cierpi na nią tylko 1% kobiet (starych panien), które są zarejestrowane w organizacji RuchajMnieWyruchaj. Naszym celem jest zaliczenie jak najwiekszej ilosci męzczyzn, ale do tejo pory z liczby kobiet 134, jakie są w tej organizajci tylko jednej udało sie pocałowac z języczkiem. Efekty widać są, oby nam sie coraj bardziej szczęściło w miłości:)

Gość bezodpowiedzi
jak mi sie nie widzi zeby moj facet posuwal inna, a ja moge sobie tez skoczyc gdzies w bok,ludzie i swiat schodza na psy,ostatnio rozmawialam ze swoim mezem na ten temat i powiedzialam mu ze wkrotce zdrada w zwiazku bedzie na porzadku dziennym,no i sie mylilam sie,ja mam szcunek dla siebie i swojego faceta tak jak on ma dla mnie,brak mi slow kiedy czytam takie tematy,matko

Gość paz krolowej
rokoky panstwo nie musi stosowac srodkow przymusu kar itd bo wystarzcy ze wproadza rozwody jesli lamie sie pewne zasady chociaz jak tak czytam to forum to widze ze moze nie byloby to glupie bo juz za duzo mamy pokrzywionych ludzi

w kościele dzieją się milion razy gorsze rzeczy, niż moja skromne wyznanie. tam to dopiero jest arena do rozpusty. urzędów też nie tworzą ludzie kryształowo czyści. dziwi mnie więc twoje przywiązanie. jak wyznaję zasadę prostą - dopóki nikogo wyraźnie nie ranię, dozwolone jest wiele. a skoro dwoje ludzi akceptuje pewne sprawy i wchodzi w to z pełną świadomością, gdzie tutaj widzisz igrzyska rozpusty i zepsucia?

Gość paz krolowej
dokladnie zaniedlugo jesli bedziemy milczec to zdrada bedzie na porzadku dziennym i jeszcze jedno panstwo nie musi stosowac srodkow przymusu bo spoleczesntwo samo reguluje pewne zasady np przez potepienie i wykluczenie czlonka rodziny ktory zahcowuje sie amoralnie

Gość rokoky
ale przeciez coś takiego jest jak rozwod

Gość Ta jons...
paz krolowej zatrudnij sie u talibów...to oni ci wyryją w mozgu te zasady.

Gość paz krolowej
LarysaVonTizz coraz bardziej widac jaka zepsuta jestes brak ci dojrzalosci i to bardzo swoim zachowaniem dajesz zly przyklad a malzenstwo ma chronic rodzine i pewne wartosci ty masz to gleboko w dupie pokazujesz ze ze slubu mozna sobie robic kpiny i jest on nic nie wart ze mozna z braku laku klepnac przysiege a potem miec w dupie to do czego ona zobowiazuje

Gość Ta jons...
paz krolowej i co z tym zrobisz..nic....tylko dalej bedziesz tu biadolic

Gość to co sobie razem
zaproponowaliście to jak dla mnie tylko i wyłącznie czysto zwierzęce zachowanie - chce poczuc nowy zapach , smak , dotyk więc idę do łóżka z kimś obcym , umówmy się że każdy człowiek prędzej czy póżniej doświadczy w swoim życiu różnych pokus , to chyba normalne ale tym co nas odróżnia od zwierząt jest mózg , silna wola , możliwośc przemyślenia swoich działań , ich konsekwencji , seks dla samego seksu ? Ile w tym przyjemności? Jeden moment , chwila ? Dla tych kilku uniesień orgazmów warto stawiac na szali udane ponoc małżeństwo ? To dążenie do jeszcze większych emocji w życiu , do jeszcze większych seksualnych przeżyc , do jeszczej większej adrenaliny mało ludzi zaprowadziło do czegoś dobrego. Jeśli ludzi łączy prawdziwa miłośc to ta miłośc powinna wyrazac się także w szacunku dla drugiej osoby a ciężko chyba szanowac kogoś kto w życiu kieruje się tylko czystym popędem i żądzą , zgadza się na różne eksperymenty żeby "życie miało smaczek" Intymnośc dwojga ludzi blisko ze sobą związanych jest rzeczą bardzo ważną , jeśli w tą intymnośc wchodzą osoby trzecie , czwarte , piąte to już nie mowy o intymności i nie wierzę w to że taki związek przejdzie przez takie doświadczenia suchą nogą , że to się nie odbije na waszym dotychczasowym życiu , że nie zostawi trwałego śladu - ale to jest tylko moje zdanie w rzeczywistości może byc zupełnie inaczej.

Gość paz krolowej
Ta jones... kopnij ty sie w swoją starą poniemiecką życ, moze tam cos jeszcze zostało, bo inteligencja to ty sobą nie prezentujesz kompletnie nic

Gość paz krolowej
Ta jons... no niestety kiedys bylo wiecje porzadnych ludzi a teraz mnoza sie takie wstretne obslizgle glonojady jak wy bo kiedys to opinia spoleczna sprowadzilaby do parteru takie zepsute osoby i moze kiedys faktycznie panstwo bedzie musialo posluzyc sie czyms innym zbey ratowac wartosic i rodzine moze jakies rystrykcje skoro ludzie sami nie maja rozumu