Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lituani=

zerwał ze mną....

Polecane posty

Gość lituani=

byliśmy 3 tygodnie razem, to były najwspanialsze chwile przezyte z nim. ukladało sie miedzy nami bardzo dobrze...do momentu gdy w piatek mi oznajmił ze w niedziele o 1 w nocy jedzie do warszawy po kolezankę (130km drogi) zdenerwowałam sie, wkurzyłam na maksa powiedziałam ze sie nie zgadzam, ze w ogole taktu nie ma on. poza tym 2x powiedział do mnie jej imiemien. Poiwedzialam mu dzisiaj, ze nie chcialabym zeby otrzymywal z jakakolwiek dziewczyna blizszych kontaktów. o to sie zdenerwował, bo powiedział ze go ograniczam. poza tym, jestem jego druga w zyciu dziewczyna, codziennie przebywal z kolegami, zawsze po spotkaniu ze mna jechał do nich na piwo. wkurzało mnie to, mowilam mu o tym, powiedział ze sie zmini dla mnie, a przynajmniej ograniczy to. A dzisiaj prosze...nagla zmiana : nie zmienie sie, nie ograniczaj mi kontaktów. Chcialam uslyszec dzis decyzje, bo jutro wyjezdzam, i chce odpoczać i przeboleć to, no i uslyszałam "chyba sie nie zgramy, mamy odmienne charaktery" jak mnie odwiozl to na dowidzenia powiedział mi "moze sie kiedys na piwo umowimy" a ja na to "nie, dzieki, ale powiem ci ze co do charaktoerow to mielismy idealne" usmiechnelam sie i wyszlam. jest mi ciezko, bo po takiej sytuacji nie powienien zerwać a porozmawiać. Co lepsze, na samym poczatku rozmowy mnie przeprosił za to ze chcial jechać po nią....co sie z nim stalo :( zalezy mi na nim...

Gość jzsdjkdhhdgfhfjhlsjvsdjbklxcjb
Koniec zludzen. Nie zalezy mu na Tobie.

Gość lituani=
kiedys na samym poczatku powiedział mi ze jakby kolezanka poprosila go o spotkanie to by jej powiedział ok mozemy sie spotkac ale bede ze swoja dziewczyna... a teraz co do chlery :(

jeśli po 3 tyg spotykania sie z chłopakiem zaczęłaś już być zazdrosna to się nie dziwię. Za moich czasów to po 3 tyg jeszcze się ze sobą nie całowało :D

Gość lituani=
moze i miesiac razem, nie wiem

Gość lituani=
bardziej wkurzona bylam niz zazdrosna.

trzeba było jechać z nim po tą koleżankę a nie scenę robić. nie wnikając w sytuacje między tamtą dwójką. odwracając wydarzenie kolega jedzie po ciebie w nocy na dworzec bo twoj facet pracuje, a mimo to on się nie zgadza i robi awanturę na samym początku znajomości. Co byś o nim pomyślała? Ja bym pomyślała, że to jakiś psychol i opinie już wyrobiłabym sobie. Po trzech tygodniach dopiero się poznaje i trudno mówić o jakimś związku...

Gość lituani=
tylko ze ja niedawno wrocilam z warszawy, doslownie 5h temu, i nie zaproponował mi ze po mnie przyjedzie, albo nie zaproponował mi powrotu do domu o 1 w nocy razem z ta jego kolezanka.... nie widzisz roznicy? kiedy mi powiedział o tym, dokladnie w iatek, ja juz bylam w warszawie

też uciekłabym na jego miejscu. Koleżanka z która znał się niewiadomo ile już lat prosi o przysługę a nowo poznana laska zachowuje się jak co najmniej jego żona. Spójrz sobie na to z tej perspektywy... I na przyszłość wyluzuj dziewczyno, bo wszyscy będą uciekać dalekooo jak ten

Gość lituani=
znał ją z widzenia, 2x romawiali, jest sasiadką jego brata, to mi powiedział dzisiaj, a w piatek postawil mnie pod faktem dokonanym : JADE

Gość tej hej
no i jak czytam to się nie dziwię że cię zostawił, powalona jesteś równo

w takim razie jedzie po zupełnie obcą osobę w nocy? bo tamta dziewczyna nie miała kogo innego poprosić.... w to akurat nie wierze :P. raczej tylko ci tak powiedział, że 2 razy rozmawiali :D..

Gość lituani=
jej chlopak nie mogl po nia przyjechac. tak ,rozmawiali 2x w zyciu, sprawdzilam to.

Gość lituani=
poza tym. jeszcze po tej naszej rozmowie w piatek, napisał mi sms ze przeprasza i ze to byl jego blad, a teraz nagle zmiana?

śledziłaś go? :P czy pluskwy założyłaś? a może wywiad na nk? :P w każdym razie naprawdę uważasz, że dziewczyna akurat poprosiłaby o pomoc obcą osobę z którą rozmawiała 2 razy w życiu? Ty byś tak zrobiła? Nie bałabyś się? Bo ja tak... cool]

Gość lituani=
znali sie, wspolne grille itd.

Gość Kanapka z majonezem17
Widac ze jestes zwykla szmata. Dobrze ze z nim zerwalas bo i tak bys pewnie wppadke zaliczyla. Glupia pizda

Gość na moje oko to Ty za bardzo
pchalas sie w jego zycie ograniczajac go...Tego mu nie wolno, to musi z Toba ustalic, to Ci sie nie podoba....

przesadzilas, niebieska chmurka ma rację. Po 3 tygodzniach znajomosci wplywy wywiera sie bardziej subtelnie. A nie tak jak Ty to zrobiłaś. Za wczesnie na zaproszenie go pod pantofel. Z drugiej strony, skoro tak latwo z Ciebie zrezygnowal, to mu na Tobie nie zależało. A moze chce z tą dziewczyną sprobowac cos wiecej i nie chcial na dwie strony grac....