Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_mam_konta_tutaj

czytam te tematy i czytam

Polecane posty

Gość nie_mam_konta_tutaj

i normalnie mi slabo. Maz, dziecko a wszystko jest gotowa zaryzykowac dla jakiegos junaka z netu co zna dwa tygodnie. inna dawala dupy kazdemu przez 3 lata studiow a potem zdziwiona ze nowy jak mu o tym powiedziala jej nie szanowal Autentycznie zaczynam watpic w rodzaj kobiecy, albo ja jakis staromodny jestem. Tak do poczytania: http://www.knmn.us.edu.pl/teksty/wywiady/155-wywiad-z-vargiem-vikernesem-cz-i i przewinac do akapitu na temat wspolczesnych kobiet - ja sie zgadzam w 100% I nie zebym byl jakis sfrustrowany onanizator - jestem w zwiazku szczesliwym, czasem sie klocimy ale kochamy i walczymy o siebie. z tym ze watpie w sens tego wszystkiego jak Was tutaj czytam. Pozdrawiam

Gość ywensam
gówno

Dokładnie. Byś się zatroszczył o swoją kobietę i czas poświęcony na czytanie tych 'twórczych wypocin" niektórych ludzi tutaj, przeznaczył na nią. Chociażby na rozmowę. Bo nie powiem,że na spełnienie jakiejś z jej zachcianek i poprawę lubej nastroju... Też zrobiło mi się w tym momencie słabo.

Gość nie_mam_konta_tutaj
dzieki za troske, ale te 20 minut moglem poswiecic na poczytanie ;-)

Gość do niemamkontatutaj
nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe, ale za sprawa ostatniego zdania twojej wypowiedzi, przekresliles sens calego tego wywodu, oraz dolaczyles do grona tych, przez ktorych, czytajac kafe, mozna sie zalamac.... piszesz ze kochasz swoja kobiete itd, a za chwile ze po przeczytaniu tego co tu ludzie pisza, zaczynasz watpic w sens tego wszystkiego....I po takim tekscie mozna wlasnie zwatpic. Teraz wyobraz sobie, ze ktos madrzejszy od ciebie, po przeczytaniu tego co napisales, czuje to samo, co ty czules piszac, i jestes dla tego kogos jednym z tej beznadziejnej bandy:)