Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chce tam jechać

czy we wrześniu nad morzem ludzie jeszcze się kąpią?

Polecane posty

Gość ja chce tam jechać

Jak wyżej....strasznie chciałabym pojechać nad morze w tym roku, niestety tak się stało że nie pojechałam, ale może we wrześniu też jeszce się coś dzieje w większych miastach??;) tak patrze na pogode i od 5 września ma być znów lekka poprawa...co o tym sądzicie? czy ktoś wybiera się we wrześniu nad morze i gdzie??;)

Gość wnioskuje....
chyba morsy;-).......bo opalac sie juz napewno nie da;-)

Gość mieszkaniec Swinoujścia
jak jest pogoda to i w październiku się kąpią

Gość greeanpeace z tej strony
Ewa, 33 będziemy nad tobą czuwać :classic_cool:

Gość ja chce tam jechać
oki dzięki:) no wiadomo - nie mówie o leżeniu plackiem przez cały dzień na plaży, ale przecież te chyba kilka dni nie robi takiej wielkiej różnicy, no nie wiem już sama, ale dlatego się pytam:) bo skoro ost. dzien sierpnia np, ludzie się kąpią to już np kilka dni po już nie?? No nic, mam nadz ze wyjazd i pogoda wypali:)

Gość fellingssssss
kurcze, ja mam jechać w tym tygodnu (tzn ostatnim) tak sie akurat złożyło że dopiero teraz;/ ale obawiam się że pogoda nie bedzie zbyt ciekawa i zastanawiam sie czy nie przesunąć tego tydzien na wrzesień..;<

Gość ja chce tam jechać
ja właśnie popatrzyłam na pogode, bo chciałam jechać ten tydzień, co będzie 29.08-04.09, ale właśnie wtedy cały czas ma padać, więc dlatego zastanawiam się nad 5-11.09, bo wtedy ma juz wg pogody deszczów nie być( a przynajmniej od sob-niedz ma być poprawa i do środy, bo dalej już nie wiem, bo nieznalazłam takiej długiej prognozy:/

Gość tak n aprawdę to synoptycy
moga przewidzieć pogodę najwyżej na 3-4 dni a i to z różnym skutkiem, my co roku jeździmy nad morze we wrześniu i zawsze sie opalę, wykapię i co najważniejsze odpoczywa się bez tłumu ryczących kolonistów nad głową

Gość proponuje egipt lub turcje
zamiast polskiego morza - taniej wyjdzie a i piekniejsza opalenizna bedzie no i caly czas mozna sie w morzu kapac

Gość ja chce tam jechać
a jak jedziecie we wrześniu, to do jakich miejscowości?pewnie do miast większych typu Gdańsk, kołobrzeg, Świnoujście?? Jakie miejsca polecacie, aby coś tam się jeszcze działo:))

Gość ja chce tam jechać
no nie wiem czy tak taniej do tej turcji. we wrześniu już nad polskim morzem są ceny tańsze nie? nocleg myśle za góra 30 zł znaleźć( jak dzwoniłąm to i w sieroniu niedaleko od morza znalazłam za 30 zł). Stołować w restauracjach się nie zamierzm tylko w tańszych miejscach:) za noclegi wyjdzie ok 150 zł, za przejazd ok 140, bo ja z pokarpacia , więc to 300 zł. Nawetm, jakby chciała cały tyciąc wydac to bym nieźle zaszalała i by mi starczyło na wszystko co bym tylko chciała, a jestem pewna że tyle nie wydam. A turcja, egipt - ok ale nie tak na ostatnią chwile, last minute jakies 1500 może, plus wiadomo że duużo jeszce trzeba tam mieć. No wiadomo - jak ktoś zamierza u nas spać w hotelu z basenem gdzie nocleg 100-200 zł kosztuje i tylko drogie restauracje, to wiadomo że zagranica się bardziej opłaca:)

Gość ladygaga25
We wrześniu to raczej już się nie opłaca . Ja mieszka w Kołobrzegu i szczerze powiem że miasto żyje tylko 2 mc w roku czyli w lipcu i sierpniu . Ale ludzie we wrzesniu się opalaja ale to nie to samo co w Lipcu jak jest najcieplej .

własnie jadę do najmniejszej wiochy, jaka znalazłam - tłumy i dzianie się to ja mam przez cały rok, w urlop potrzebuję odpocząć od ruchu i ludzi

Gość ja chce tam jecha
aha ja z racji tego, że tam juz nigdzie tych "kramików" nie będzie chciałabym do jakiegoś miejsca, gdzie ewentualnie są jakieś knajpki/kluby itp niedaleko, bo wieczorem to nie zawsze już najcieplej żeby zachód podziwiac codziennie:D Ewa - a gdzie jeździsz?? ja kiedyś byłam w Chłopach w sezonie, to mało co się tam działo:D w Pucku to samo:D

Gość ja chce tam jechać
heh do lutego jeszcze trochę:) póki co o wrześniu rozmawiamy....jakie miasta polecacie, gdzie coś się jeszcze dzieje???

Gość a jak jest np.,
jak jest np w Gdańsku/Sopocie? dzieje się tam coś niedaleko plaży??

Gość nie będę ideałem
pewnie,że ludzie się kąpią we wrześniu, ale nie nad bałtykiem ;]

Gość ha ha ha nasze morze piękne
bardzo śmieszne:D kilka os się już wypowiedziało, że się kąpie nad bałtykiem:)

Gość mały odkrywca
byłam dwa razy nad morzem we wrześniu: w Łebie i Świnoujściu W tym pierwszym mieście nic tylko jadłam bo i rybki pyszne, i ciacha i lody. Pogoda dla mnie była idealna ale ja nienawidzę upałów;) Imprez żadnych już nie było, zostało zwiedzanie- latarnia Stilo i wydmy, rejs statkiem. W Świnoujściu dużo było łażenia, pogoda lepsza- dużo osób plażowało ale tylko w południe. Potem hasanie po forcie zachodnim, anioła, spacer plażą do Albeck (po drodze zaskoczyła nas plaża naturystów). Jedzenie nieciekawe, dużo knajpek było czynnych o ile nie wszystkie. Miasto jest spore i można się nałazić. Ja mieszkałam na wyspie uznam w kamienicy więc do morza musiałam przejść prawie całą wyspę więc co dzień mialam zagwarantowany około półgodzinny spacer w jedną stronę. Ja nie lubię tłumów i upałów więc dla mnie morze jest atrakcyjne tylko we wrześniu.

Gość dzięki dzięki.....
mały odkrywca - dzięki:) Łeba i tak odpada, bo dojazd gorszy. Nad świnoujściem się zastanawiam ...no i to Trójmaisto mnie korci, żeby coś się wieczorem działo:) No bo sama już nie wiem co brać pod uwagę......

Gość ciekawa jestem czy/////
Kto z was był w Trójmieście....dzieje się tam coś jeszce we wrześniu??;)

Gość buraczki.,,...
no i się pogoda zrypała już chyba na dobre://////////////////////////////

Nie gadajcie głupot :] Mieszkam nad morzem i we wrześniu co roku jak tylko jest pogoda wolne dni spędzam na plaży. Często jest przyjemniej niż w upalne dni w lipcu.

Mieszkam w Gdańsku i tu się coś dzieje przez cały rok, znaczy się w Trójmiescie. Jeśli interesuje Cię nocne balowanie, to najlepiej Sopot. Jeśli szukasz odpoczynku, nie przyjeżdzaj do Trójmiasta, chyba że podoba Ci się przeciskanie przez multum ludzi, których nie brakuje, niezależnie od pogody...