Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze dam rade

Zaczynam dzis 23 08 2010.

Polecane posty

Gość moze dam rade

Witajcie! A ja zaczynam dziś. Chciałabym schudnąć 5 kg i daję sobie na to czas do końca września - może się uda;) Nie będę się odchudzać jakąś specjalną dietą bo jeszcze nigdy mi to nie wyszło (za dużo tych wszystkich przygotowań...) Po prostu mam w planie ciut więcej się ruszać i ciut mniej i zdrowiej jeść. Ktoś się chce dołączyć?:)

Gość moze dam rade
Dodam jeszcze, że mam 170 cm i ważę obecnie 63 kg. Chciałabym 58.

Gość mufinka0
Hej. Ja się z chęcią przyłączę. Też chciałabym schudnąć z 5 k. Mam 165cm i ważę 59kg.

Gość mufinka0
Ja też nie chcę stosować jakiejś konkretnej diety. Postanowiłam: -nie słodzić herbaty -pić jak najwięcej zielonej i czerwonej herbaty -nie jeść po 19 -ograniczyć słodycze -codziennie co najmniej pół godziny ćwiczyć

Gość odchudzającasię
to i ja sie dołączę :) u mnie 162 i 60 kg- chciałabym zrzucić tak z 5 kg

Gość mufinka0
A macie w domu jakieś przyrządy do ćwiczeń czy po prostu gimnastykujecie się?:)

Gość moze dam rade
Ja chodzę na treningi kick boxingu i w domu;)

hej ja tez sie przylacze, ja chce zrzucic ok 4-5 kg, mam 165 i waze 57 kg, marzy mi sie 53, znam dobry sposob na szybki efekt, tzn. od dzis jem same bialko tak jak na diecie dunkana i tak przez 2,3 dni, a potem normalna dieta z zasadami typu : duzo bialka, warzyw, zero cukru, slodyczy ( jak dojde do 53 kg to oczywiscie sobie czasem pozwole, czemu by nie) zero tłuszczu i tlustych mies, wedlin, chleb to tylko razowy, no i nie jedzenie po 18nastej , picie herbatki wspomagajacej odchudzanie i zielonej i mysle ze 2 kg schudne migiem, ale musze pierw zaczac diete od samego bialka, raz juz bylam na samym bialku i w 2 dni minus 2 kg ;))

Gość pannaannaapanna
moze moj topic i twoj złaczymy w jedno??? ja mam 170 i waze 56 a chcialabym 54:)

Ja również dołączam, chcialabym 5-8 kg zrzucic, po tabletkach i mega żarciu jest 68 kg przy 170 cm:O Nie wyglądam na ta wage ale jednak czuje sie lepiej gdy mam mniej:) Tez mam zamiar odstawic słodycze, tłuczace żarcie,alkohol, wiecej sie ruszac, tabsy juz odstawiłam. Dzis ide na rowerek i zaczne weidera, ponadto duzo wody niegazowanej:) a od września uderzam dwa razy w tygodniu na aerobik:) Tez bym chciała 5 kg zrzucic do konca wrzesnia:) Pozdrawiam

mogę mogę ? :classic_cool: też od dziś zaczynam się odchudzać.Waga : 69/70 kg-chciałabym zrzucić około 5-7 kg. Od kilku dni wieczorem wychodzę na godzinkę na rower ^^ zobaczymy jakie efekty bd w pażdzierniku :)

powodzenia dziewczyny;) ja też mam do zrzucenia z 5-8 kg ale ide małymi kroczkami bo to jest bezpieczniejsze;)

elammm wybacz ale zrzucanie po 1 kg lub 2 na miesiac to jest strasznie wolno, jak bys chudla 4 kg na miesiac to wcale by nie bylo nie bezpiecznie a wrecz prawidłowo, wiec jak na mnie ty chudniesz za wolno ale skoro tobie pasuje to ok. mnie 1 kg na tydzien w zupelnosci wystarcza, ale ze mam ciezko zaczac to zaczynam od protein, a i alkoholu tez niet za sportu to spacery, a6w robilam nieregularnie a od wczoraj robie cala serie na 42 dni, moze czasem pobiegam ;) tak to raz w tyg ( w poniedzialki) basen i sauna, i od wrzesnia wf w szkole ;p

Gość moze dam rade
pannaannaapanna - pewnie że możemy złączyć - zapodaj tu link do Twojego i się przerzucimy;) Ja już po śniadanku - grahamka + herbata czerwona bez cukru. Z tym białkiem to super pomysł - czytałam o tym. Spróbuję od jutra parę dni.

Ja w zeszłym roku zrobiłam całego weidera, miałam cudownie płaski brzuch z zarysowanymi mięsniami, do tego chodziłam dwa razy w tyg na aerobik i trzymałam sie ściśle diety:) Musze powtórzyc mój wyczyn:)

Gość gossip0
ja też mam zamiar schudnąć, narazie ważę 63 kg a chciałabym 55. Od dzisiaj zaczęłam kurację oczyszczającą, jabłkową, żeby dokładnie oczyścić organizm i potem zdrowo się odżywiać ;)

Gość moze dam rade
Shock - super:D Ja się przymierzam aby zacząć dziś A6W...

ja ogolnie mam juz płaski brzuch i dosc umiesniony, bo ja robilam a6w ale nieregularnie , teraz robie bo lubie, nie zaszkodzi go jeszcze nieco umiesnic, chciala bym sie pozbyc tez boczkow, brzuch mam plaski ale mam male boczki wiec moze a6w cos da na to. Szczerze ogolnie jestem juz teraz zadowolona ze swojej figury, ale kiedys wazylam 53 kg i tak jakos sadze ze z ta waga bede czuła sie najlepiej, to tylko 4 kg w koncu. A co do protein, przemyslalam to i chyba jednak dam sobie spokoj, ja kiedys bylam na duncanie ale po ok miesiacu dalam sobie spokoj mialam straszne zaparcia, dopiero co mi sie zdazylo wszystko unormowac, zalatwiam sie codziennie , czasami nawet 2 razy dziennie, wiec szkoda znowu to zapsuc, bo niestety ale bialka powoduja zaparcia. Takze dam z tym spokoj, Dzis zaczynam normalna diete to ca zwykle -sniadanie ; nestle fitness z mlekiem 2 sniadanie - jogurt nat. obiad - 2 male gołąbki z kapusta podwieczorek - 2 kromki chlebka razowego z warzywami i szynka Potem basenik, sauna , i mysle ze bedzie dobrze. Do tego woda i herbatki bez cukru

Gość gossip0
ta 6 weidera naprawdę tak pomaga? po ile dniach można zobaczyć jakiekolwiek efekty?

gossip wpisz sobie w google a6w efekty i wejdz w grafike, sa tam pokazane zdjecia po ilu dniach jakie efekty, to na prawde tylko 42 dni a efekty sa szokujace, ja dzis zrobilam juz polowe serii, wieczorem zrobie 2 połowe

Gość gossip0
ok w takim razie od dzisiaj zaczynam ćwiczyć tą 6 weidera. mam nadzieję że dam radę bo widzę że tam ilość tych ćwiczeń się zwiększa, jest ciężko?

gossip- na razie dzis robie 2 serie po 6 i nie jest zle, jedna serie rano jedna wieczorem, ale jak przyjdzie mi robic 3 serie po 20 to moze byc ciezko, ale damy rade ;) jak robilam nie regularnie to robilam zawsze 1 serie po 20 a i efekty byly takze mysle ze jak zrobie jednego dnia 3 serie po 20 to juz w ogole bedzie bosko

Gość gossip0
to te serie można rozdzielać, że 1 rano a reszta wieczorem? bo przed chwilą gdzieś przeczytałam że nie bardzo... :)