Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana212 !!

wyciągam sobie włosy z głowy garściami :( co robić ? ;(

Polecane posty

Gość załamana212 !!

pomocy.. nie ma siły już na moje wypadające włosy. czy mogę zażywać BELISSE jeśli mam 16 lat ?

Gość powiedz spokojnie i wprost
idź do lekarza 😴

idz do dermatologa, zrob badania krwi. nie zawsze wlosy wypadaja z powodu braku witamin, czesto sa to zaburzenia hormonalne, choroby skory, lysienie plackowate itd. przebadaj sie im szybciej tym lepij - moze wiecej wlosow uda ci sie uratowac

jeśli farbujesz - przestań tak intensywne wypadanie włosów może być objawem poważnej choroby idź do lekarza

Mi też bardzo wypadały. Poszłam do lekarza, wyniki krwi w normie, choć blisko dolnych granic. Dostałam cynk (po którym chciało mi się rzygać, więc nie brałam) i wit. PP. Pomogło bardzo szybko, już po 2 tygodniach nie wypadały prawie wcale. Jednak problem lubi wracać, jeśli przestaję brać PP, a ona jest na receptę, choć w mojej aptece kosztuje 1,60zł. Głupota. Nawroty są też przy silnym stresie. Jednak przyczyn wypadania włosów jest bardzo wiele, toteż nie zwlekaj z wizytą u lekarza - najpierw pierwszego kontaktu, bo to wcale nie musi być przypadłość czysto dermatologiczna.