Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaxx1

Pytanie o kupienie prawa jazdy

Polecane posty

Gość asiaaxx1

Ostatnio przeczytałam w gazecie , że coraz wiecej ludzi kupuje sobie prawo jazdy za kasę ... Hmmm zastanawiam się nad tym jak można sobie kupić prawko jak na przykład jadąc po łuku stoi na placu mnóstwo osób a osoba egzaminowana potrąci pachołek? Egzaminator powinien ją oblać, ale jak? skoro wziął kasę. W samochodach są kamery więc jak ktoś słabo jeździ po miescie to co? egz 3ma tej osobie kierwonicę?

a potem jedzie taka osoba z kupionym prawkiem na ulice bez umiejętności a uważa się za mistrza kierownicy...

czesto jest tak,ze w ogole na egzamin nie idziesz..kiedys tez nad tym myslalam,ale wyliczylam,ze za te 2 tysiaki to mozna miec chyba 15 podejsc do egzaminu,wiec w ciagu tych 15stu razy luzem zdasz...to nie ma sensu.sama probuj:)

Gość bnjkgjkghkuhjkhjk
moja siostra dwa lata temu dała 400zł za prawko ale na egzaminie była

czemu kupić?nie lepiej samemu zdać?ot tak dla własnej satysfakcji, że coś się potrafi skoro się zdało ten egzamin, a nie kupować...jeżeli to się wyda to konsekwencje mogą być ogromne, a łagodniejsze to zabranie prawka i skierowanie na cały kurs i egzamin od nowa tak jednej osobie zrobili którą znam, która kupiła"prawko"..

Gość rejmin
nie prawda , ze nie udacznicy :) czasami ludzie maja po prostu pecha i nie zdaja. moja kolezanka nie zdala 5 razy , a jezdzic u mnie udalo jej sie zalatwic dokument w inny sposob niz normalnie, szczegolow nie znam , wiem tyle ze pomagal jej ktos z torunia, niejaki MARCIN KONDRASZEK ,albo BADASZEK...