Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak jakich mało_81

gdzie jesteście piękne kobiety?

Polecane posty

Gość jestes zajebiscie przystojny
do mnie też napisz carriebradshaw@o2.pl koniecznie!!!!

a widzisz, co kto lubi :D ja eldoke uwielbiam owszem ale zraził mnie i kuniec :D Carrie masz moze lasta? chetnie porównałabym nasz gust ;d

Gość myszkaaa_29
czemu mi jakaś idiotka robi koło dupy? specjalnie to robisz? po co ci to? zazdrosna jestes? przystojniak ja ci poszałam swojego maila i ten jest moj i zaden inny myszka_29_@wp.pl

Nie mam. ;) No ale w temacie, uwielbiam - Miuosha, Małpe, Pyskatego, Gurala, Eldo, Piha, W. Kaste, Kaczora (ogólnie stare PDG), Ramone hmm i cos by sie jeszcze znalazlo :P

Gość myszkaaa_29
przystojniak jakich mało_81---->wpisy o 12:47 , 12:49 i 12:55 nie są moje .Napisz do mnie jak będziesz mógł oki czekam i pozdrawiam :)

Gość myszkaaa_29
przystojniak jakich mało_81---->a teraz spadam , jak ktos bedzie pisał to wiedz że to nie ja bo ja już lece patki

Mioush, Pystakty ok ;d za to ja :D Tetris wiadomka, Eldo, Ortega Cartel, Solar.Białas , Dinal <3 < 3 <3, Pfk, Kaliber, jaram sie bardzo Brudnymi sercami, smarki smarkiem, weną o jeszcze ego, ero, rahim ;d fokus, a od jakiegos czasu nienawidze alkopoligami nawet mes mnie wkurzył, co we flexxipie raczej mu sie to nie zdarzało. o i zapomniałam o zeusie, łonie ;d ostrym dawniej jarałam sie bardziej ;d

wyslalam poleconym ...w ciagu 6 dni mialo dojsc:(do konca tygodnia jestem w polsce .Jak wroce do siebie to sprawdze i dam Ci znac

ja wlasnie nie wiem.. tez myslalam ze w 6 dni dojdzie. mozliwe zeby na poczcie zginelo? :(

tak i Ramone tez ;d a z zagranicznych?;d czy niet?;d ja uwielbiam hocus pocus, nasa, wu tang, el da sensei, da bush babees, lootpack, madvillan,arsonists tez ok bardzo ;] devin the dude etc

Raczej nie .Nigdy wczesniej sie to nie zdazylo .W przyszlym tygodniu dam Ci znac

to jak to możliwe w ogole 😭 adres był na firme ktora jest otwarta od 8 do 18 od pn do sb. wiec nie ma optzji zeby ktos nie odebral.. nawet nie ma tam skrzynki zeby awizo zostawic.. jeszcze adres sprawdze czy dobry wyslalam.

Gość typiara z matórą
idziemy na studia teraz! najlepiej na psychologię!