Gość jestes zajebiscie przystojny Napisano Sierpień 23, 2010 do mnie też napisz carriebradshaw@o2.pl koniecznie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Dużego Pe tylko to mi sie podoba -> http://www.youtube.com/watch?v=DzzdckPapUg&feature=search Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 a widzisz, co kto lubi :D ja eldoke uwielbiam owszem ale zraził mnie i kuniec :D Carrie masz moze lasta? chetnie porównałabym nasz gust ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 czemu mi jakaś idiotka robi koło dupy? specjalnie to robisz? po co ci to? zazdrosna jestes? przystojniak ja ci poszałam swojego maila i ten jest moj i zaden inny myszka_29_@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 jestes zajebiscie przystojny - przykro mi, ale zly mail podales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Tofu.... nic nie doszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Nie mam. ;) No ale w temacie, uwielbiam - Miuosha, Małpe, Pyskatego, Gurala, Eldo, Piha, W. Kaste, Kaczora (ogólnie stare PDG), Ramone hmm i cos by sie jeszcze znalazlo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 No i jeszcze Fokusa, Ostra też, ale nie obsesyjnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 A no i Słonia jeszcze i Palucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 I Kajmana. PS. Sory za taki burdel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 przystojniak jakich mało_81---->wpisy o 12:47 , 12:49 i 12:55 nie są moje .Napisz do mnie jak będziesz mógł oki czekam i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 przystojniak jakich mało_81---->a teraz spadam , jak ktos bedzie pisał to wiedz że to nie ja bo ja już lece patki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Mioush, Pystakty ok ;d za to ja :D Tetris wiadomka, Eldo, Ortega Cartel, Solar.Białas , Dinal <3 < 3 <3, Pfk, Kaliber, jaram sie bardzo Brudnymi sercami, smarki smarkiem, weną o jeszcze ego, ero, rahim ;d fokus, a od jakiegos czasu nienawidze alkopoligami nawet mes mnie wkurzył, co we flexxipie raczej mu sie to nie zdarzało. o i zapomniałam o zeusie, łonie ;d ostrym dawniej jarałam sie bardziej ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofu 0 Napisano Sierpień 23, 2010 wyslalam poleconym ...w ciagu 6 dni mialo dojsc:(do konca tygodnia jestem w polsce .Jak wroce do siebie to sprawdze i dam Ci znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 O, o Mesie zapomnialam, nim też sie jaram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ja wlasnie nie wiem.. tez myslalam ze w 6 dni dojdzie. mozliwe zeby na poczcie zginelo? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 tak i Ramone tez ;d a z zagranicznych?;d czy niet?;d ja uwielbiam hocus pocus, nasa, wu tang, el da sensei, da bush babees, lootpack, madvillan,arsonists tez ok bardzo ;] devin the dude etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofu 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Raczej nie .Nigdy wczesniej sie to nie zdazylo .W przyszlym tygodniu dam Ci znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Sierpień 23, 2010 to jak to możliwe w ogole adres był na firme ktora jest otwarta od 8 do 18 od pn do sb. wiec nie ma optzji zeby ktos nie odebral.. nawet nie ma tam skrzynki zeby awizo zostawic.. jeszcze adres sprawdze czy dobry wyslalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Zagranicznego rapu nie slucham. Slucham hiszpanskojezycznej muzyki, jezeli chodzi o jezyk nie polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofu 0 Napisano Sierpień 23, 2010 sprawdz ... gdyby cos to przeslij mi na e-mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 hahah hola amigo ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość typiara z matórą Napisano Sierpień 23, 2010 idziemy na studia teraz! najlepiej na psychologię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach