przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 rzarta małgo a spełniasz wymogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupcia marzenie 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ja jestem sliczna i zgrabna ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Pewnie ma malego siurka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Hmm sądząc po Twoim ideale - poszukaj w gimnazjum, tam pełno łazi takich dziwkopodobnych szczyli. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 mam 29 to gimnazjum odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Sierpień 23, 2010 No jasne mam tylko 10cm mniej 2kg więcej i jestem pasztetem ale to się wytnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 mała jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 A Ty masz malego siurka :D hahahaha!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 zdziwilabys sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Pokaz a nie swirujesz... :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Little, już Cie lubie. Gośka, sory, że Ci nie odpisalam, ale pakowalam sie wtedy i pojechalam do czech na festiwal i nie mialam czasu. Zaraz to zrobie, obietzuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Sierpień 23, 2010 No owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Carrie nie odzywaj się do mje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grrrrr Napisano Sierpień 23, 2010 eee miska C lub D to wcale nie musi być duży biust a przy wymaganiach : 170 i 50 kg to pewnie będzie jakieś 65D co oznacza naprawdę nie za duży biust. Piękne kobiety nie wróciły jeszcze z urlopu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Przystojniak, gdybys mial duzego kootacha, to bys tutaj nie siedzial tylko dymal. No ale z taka morda to no cóz. Nadajesz sie do obciągania koniom tylko i wyłącznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Dlaczego mnie lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Cisza...albo polecial zrobic zdjecie albo zrezygnowal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 23, 2010 no mnie tez dziwi te jego mniemanie o sobie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Mysli ze jak duze ma usta to i duzego siurka :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 nie zamierzam wstawiac tu swojego kutasa zeby jakies zdesperowane kretynki reka se robil pod niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Żona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little Mousie ;) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Nie musze sobie robic reka, a Ty sie nie wybraniaj, bo juz slychac na 100km ze masz tyci tyci w mjatach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość południowa krucjata Napisano Sierpień 23, 2010 Ja jestem piękna :D I nie mogę znaleźć fajnego faceta. Sami jacyś rozlaźli. Albo toto grube, albo cherlawe, albo chamskie, albo głupawe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 widziałam fotke, , kurcze co tu mówić :) umówiłabym sie z Tobą ale nie spełniam Twoich wymogów niestety heh :)pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość seksuolożga Grażynka Napisano Sierpień 23, 2010 One są właśnie zapłodnione albo już dawno porodziły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość południowa krucjata Napisano Sierpień 23, 2010 albo tacy strasznie niscy albo tacy co mają murzynskie wary. autorze, a ty jak wyglądasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sexi laseczka Napisano Sierpień 23, 2010 ale zjechałyście koncertowo Pana Wary Obciągary :D pamiętajcie, że to uczulenie na agrest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 myszkaaaa_29 a jak wygladasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 23, 2010 carrie --> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ciacho ze mnie południowa krucjata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach