CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 no Adam jest mega, znam go osobiscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 kurwa a co mnie interesuja jakies wasze festyny na wiosce,zalozcie sobie inny temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Japa tam pasztecie, bo Ci wary spuchną :D Carrie pierdolisz? ;oooooo znasz Teta, o nie :D jaki jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Pasztet potzałuj nas w sam środek doopy. http://www.youtube.com/watch?v=n6kcJSvlhec&feature=search Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Sympatyczny, jest z miasteczka mojej babci ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Sierpień 23, 2010 jaki tete? ten z forum TT29 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Nie, Husky wejdz w linka tego co dalam. Ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Ideał <3 ja ostatnio katuje shovanego 2 :D i jaram, jaram, bo Tet bedzie w Krk :D a w chwili obecnej Małpa na głosniku ;d kurcze, to nieźle, chciałabym kiedys z nim pogadac ;d miałabym pare pytan ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Sierpień 23, 2010 a w ogole to tzo dzisiaj gotujecie/macie na obiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 http://www.lastfm.pl/event/1627993+MARCO+POLO+-+TORAE+-+RUSTE+JUXX(USA),+TETRIS+w+KRAKOWIE! taaa, taaa <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ale wiocha.pezet góra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Ja dzis robie drugie podejscie do glodowki Husky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Fruit, nie zebym sie chwalila, ale to zrobie. Piha tez znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 gratuluje gustu <papa> :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Pezet był dobry, przed muzyka emocjonalna. :O Muzyka emocjonalna sprawila, ze stracił czesc mojego szacunku :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Piha nie lubie ;d ja tylko Duzego Pe znam osobiscie ;] specyficzny człowiek ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 tylko na klasycznej był ok jak dla mnie ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 przystojniak jakich mało_81----> agulek__29@wp.pl ,to odezwij się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Ja nie lubie dużego Pe z kolei :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Fruit, wiesz jak zalowalam ze wydalam 28 zl na plytke pezeta, byloby za to pol litra wodki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 to był jakiś podszyw! moj mail to kasia5007@o2.pl napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ok. rozjebali mi temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 o niee, teraz to podszyw, pierwszy raz ktos za mnie pisze, specjalnie to robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porażken przystojniak Napisano Sierpień 23, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 czemu ktos sobie jakieś jaja robi? po co to robicie? bawi was to? to jest mój mail myszka_29_@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 hahahaha :D Ja tez za nim nie przepadam, tzn nie za nim osobiscie ;] lubie go tylko na free, bo jest really ok :D a tak to tylko ukojenie jest ok z tej new płytki :D http://www.youtube.com/watch?v=kA6cg4pWnIA zapewne słyszałas ; ) ja żałuje ze nowa płytke eldoki kupiłam ;/ zawiodłam sie w ch*j ;/ jedynie nigdy, zawsze na pewno tak to lypkaaaa ;/ ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 23, 2010 boże nie moge sie wysłowic ;p lubie go jako osobe jako artyste to tylko free ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofu 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Husky Czesc . Dostalas juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Ja sie jaram plyta Eldo wlasnie, jaram sie kurewsko :O Slucham jej non stop od miesiaca, z małymi przerwami na cos innego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaa_29 Napisano Sierpień 23, 2010 przystojniak jakich mało_81----> ja jako pierwsza sie odezwałam,a te dwa co napisali to podszywy ,nie miło mi jest jak ktos za mnie pisze, co za dzieci , napisz do mnei na ten adres a potem umówimy sie inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach