Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorpion pan

a ja już sobie dałem spokój

Polecane posty

Gość skorpion pan

odpuściłem, wyluzowałem szukałem w rożnych miejscach, w rożny sposób i nic, zupełnie nic, zero a nawet poniżej zera, same zawody i rozczarowania trudno wyżej ch**a nie podskoczę życie samą nadzieją, oczekiwaniem i pragnieniem zaczęło mnie męczyć i odbijać się na psyche, dałem se siana seks jest przereklamowany !

Gość paz krolowej
wspolczuje ci widac nie znalazles tej jedynej i nie zasmakowales prawdziwego sexu

Gość skorpion pan
zasmakowałem ale poszczę od 1,5 roku :)

Gość on________
skorpion pan są agencję jak wiesz zawsze tam można się udac

Gość poniedziałkowy dobry nastrój
Skąd jesteś?

Gość skorpion pan
roksa, odloty, agencje to oczywista oczywistość ale nie bardzo mnie stać 200 zł/godz co najmniej raz na tydzień to daje 1 koła/mc (minimum) a jestem z Polski, z całej Polski (ale konkretnie to pd.wsch)

Ja jestem z pd-zach więc chyba odpada 🖐️

Gość Browarek...
Spoko znajdziesz sobie żonę to znowu zaczniesz pościć :) moją namówić na sex to jest dopiero mistrzostwo świata ,wiec nie martw się posiadanie kobiety nie jest równoznaczne z zaprzestaniem postu. nie każda kobieta niestety ma fioła na punkcie sexu

Gość skorpion pan
chyba odpada... :) żonę też już miałem więc wiem jak to jest i przestałem się już martwić

Gość Jasio_Sałata
Skorpion pan wiedzę że mamy podobny problem:) też przestałem się martwić . nie chce to nie . zmuszanie jej to był by już gwałt:) szkoda tylko że tak mało jest kobiet w podobnej sytuacji, a jak się już znajdzie zaniedbaną mężatkę która ma ochotę na życie bez celibatu to mieszka ona na drugim końcu świata. Agencje masz rację są za drogie no i oczywiście istnieje o wiele większe ryzyko jakiegoś syfa:)

Gość skorpion pan
<to mieszka ona na drugim końcu świata> DOKŁADNIE! i to dosłownie

Ja mam inny problem. Chętnych żonatych, w związku, rozwiedzionych, singli znajduję mnóstwo, ale sam towar mocno wybrakowany :O

Gość Jasio_Sałata
poniedziałkowy dobry nastrój To że znajdujesz dużo to nie nowość faceci lgną jak ćmy do światła, gorzej z kobietami. a że wybrakowany towar:) wszystko zależy jakie filtry zakładasz szukając Ja chciałbym mię choć możliwość wyboru :)

No cóż... ja tego wyboru jednak też nie mam. No nie prześpię się z obleśnym tłuściochem, nie przelecę głupawego chama, nie umówię z idiotą. Obawiam się, że fajni faceci w interesującym mnie wieku mają żony, dzieci i czas spędzają z nimi :O

Gość skorpion pan
fajni faceci to już dawno maja kochanków :D przyznaję, że mnie "byle co" też nie interesuje, założyłem motzne filtry, zmusić się nie potrafię

Gość Jasio_Sałata
poniedziałkowy dobry nastrój zapewniam Cie ze nie wszyscy to tłuściochy , chamy, oraz idioci :) a co do wieku cóż tego nikt nie przeskoczy

Ja nie twierdzę, że wszyscy mężczyźni to chamy, tłuściochy, idioci i degeneraci, twierdzę, że ja na takich właśnie się natykam :O

Gość Jasio_Sałata
ok zwracam honor. nie doczytałem albo raczej nie zrozumiałem ::) ale podtrzymuję to iż kobiety mają łatwiej w znalezieniu odpowiedniego samca/kochanka