Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest super :)

Przeszło mi!!!!!! :)

Polecane posty

Do wszytskich ktorzy cierpią z powodu byłych partnerów - wlasnie sie okazalo ze moj byly chlopak jest w zwiazku z kims innym a mnie to w ogole nie wzruszyło!!!!!! :) A jeszcze kilka miesiecy temu myslalam ze bede cierpiec i plakac!! :) Naprawdę, to mija!!!!!!!! :)

Gość aha i achh
Gratulacje, to cudowne uczucie :D kiedyś go zaznałam juz dwa razy, a teraz wciąż czekam.

Autorko, teraz popracuj nad tym, żeby nie minęło Ci to, co Ci właśnie minęło. :)

Gość bumtramalamalaria
Czas leczy rany :) A najlepiej starą miłość zastąpić nową i tyle , ja zawsze tak robię :D

Generalnie miłość jest ślepa... :) Teraz wiem że ten chłopak kompletnie do mnie nie pasował :) A tak płakałam... :) Warto było czekać bo to ja teraz czuję się silniejsza!!! :) Trzymam kciuki za was wszystkich!!! :) :)

A jak to było w waszym przypadku drogie kafeterianki? :) Jak dlugo żylyscie wspomnieniami po byłych partnerach i kiedy się zorienowałyście że to wszystko już minęło a wasz partner wcale nie był taki idealny jak wam się wydawało?? :) Podzielcie się historiami!!! :)

Przepraszam za literówkę, miało być *zorientowałyście :)

ja sie zbieram dosc szybko, mimo, ze bardzo cierpie. raz facet zdecydowal o tym, ze powinismy sie rozstac,wtedy cierpialam jakies 2 tygodnie i mi przeszlo. ale i tak potem do mnie chcial wracac i sie znou zeszlismy. na koniec ja go rzucilam, wiec wtedy nie cierpialam wogole. bylo jeszcze kilku ale to ja zawsze rzucalam..

Gość Jak się nie kochało to ZAWSZE
mija :D gratulacje! Zrobiłaś mu przysługę:D

Gość meluuuaa
czas nie leczy rany tylko uodparnia na ból ;) poza tym wiem co to za piękne uczucie :D

Czasami po prostu otwierają się nam oczy i zdajemy sobie sprawę że ktoś do nas nie pasował...

Gość mysz
autorko jak to zrobiłas?pomoz

mysz - prosisz mnie o radę bo pewnie teraz bardzo cierpisz, prawda? Bardzo serdecznie Ci współczuję.... Naprawdę Cię rozumiem.. Ja rozstanie z moim chlopakiem okupiłam depresją i naprawdę nie widziałam dla siebie nadzieji... Oczywiście najlepszym lekarstwem okazał się czas ale wiem że to się łatwo mówi, że trzeba czekać itd... Ja na początku, kilka tygodni po rozstaniu starałam się tak najnormalniej w świecie zdenerwować na mojego byłego chłopaka, przypominałam sobie dużo negatywnych momentów i taka złość naprawdę pomagała choć było i tak ze mną żle.. Ale po jakimś czasie widziałam coraz więcej złych rzeczy w moim ex chłopaku i to mi otworzyło oczy... A jak u Ciebie wygląda sytuacja?? Pozdrawiam serdecznie

Gość mysz
dasz mia maila? nie chce pisac na forum

Foka88 - zgadzam się :) Szkoda że w trakcie związku nie byłam taka mądra :)

Gość 4521dadff
"meluuuaa czas nie leczy rany tylko uodparnia na ból " hehehe, wypala, wypala:D

Gość 4521dadff
" Zdesperowana Domowa Żona bol mija nawet jak sie kochalo. poza tym kazde zakochanie moze minac z tych albo innych wzgledow." bzdura i chyba nie wiesz, o czym mowisz. zakochanie a milosc to nie to samo, przestancie sobie tak glupio to tlumaczyc. maly jest watkow o powrotach do bylych? zastanow sie. w koncu i tak zawsze to Ty zostwialas facetow, wiec lepiej nic nie mow:)

Gratulacje!!! Ja jeszcze czekam, nie boli juz co rawda, ale te myśli o byłym bywają męczące. Jeszcze raz gratuluje, ile czasu minęło?

Gość mi się udało
hm ze mna facet zerwal po 4 latach mija ok 7 mscy a ja już mam się dobrze przez dobre 4 msce rozmyslalam , plakalam, cierpialam, bolało jak cholera , rozpamiętywałam, chciałam zeby wrocił , pozniej poznalam fajnego kolege z którym moglam pogadac o wszystkim i on mi pomogl najbardziej i już mi przechodzi kocham tamtego dalej wiem o tym dalej dla mnie jest idealem ale juz bol nie jest tak desperacki i mam nadzieje na nowy zdrowy zwiazek, wiec glowa do gory bol zawsze mija zostaje sentyment i mozna rozpocząc nowe love story mi sie udało! :)

Gość poczekaj az twoj byly sobie
znajdzie kogos:D

Gość JatoJa7212o
mój znalazl niedawno i nie jest to przyjemne, co prawda tez od jakiegos czasu sie z kims spotykam, ale te mysli mnie zabijaja choc minelo juz 10 miesiecy, czasem nie chce mi sie zyc juz przez to

tak Cie to w ogole nie ruszylo i nie obeszlo ze w zwiazku z tym zalozylas temat - faktycznie jestes uleczona