Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazidłaa

Czy kupowałyście cos na mazidłach

Polecane posty

Gość mazidłaa

ja właśnie pierwszy raz zamówiłam. Myślałam , ze będzie możliwośc opłaty za pobraniem. Z dostępnych opcji wybrałam przelew. i teraz nie wiem , czy musze ten przelew zrobic jak najszybciej, czy paczka zostaje wysłana dopiero po dokonaniu przelewu?

Gość ???????????????/!!!!!!!!!!!!!!
na czym koorva???????????/

Gość mazidłaa
up up

Gość przeczytaj regulamin
i dostepne opcje zapłaty, na pewno jest informacja odnośnie zapłaty. Ale skoro wybrałas opcję przelew to raczej musisz zapłacic juz

Gość sevenload
najpierw zapłata później towar, tak jest WSZĘDZIE

Gość sevenload
paczka zostaje wysłana dopiero gdy sprzedawca zobaczy u siebie na koncie zapłatę za towar, o czym mazidła na pewno cię poinformują a także o terminie wysłania paczki

Gość thythtr
masz pewnie na zaplate tydzien czy cos kolo tego, dopiero po zaplacie ci wysla w ciagu kilku dni,ja zawsze czekalam gdzies z tydzien na paczke

Gość co zamowiłaś na mazidłach
?:) Szukam czegoś dobrego do włosów:)

Gość mazidłaa
zamówiłam telocapil to mój pierwszy zakup tam, więc niczego z mazideł do włosów nie mogę polecic

Gość mazidłaa
zrobiłam wpłate we wtorek nie dostałam żadnego powiadomienia o wysyłce zastanawiam sie kiedy dostane paczke myślicie, ze jest szansa , zeby dostac ją przed weekendem?

Gość a czytałaś regulamin
Doradzam czytac regulamin. Paczka jest kompletowana w przeciągu 5 dni roboczych od daty wpłynięcia pieniędzy na konto. Więc zalezy jakiej metody użyłaś aby przelać pieniądze - jeśli przelewu internetowego to pieniądze mogli zaksięgować dopiero w srode i w srodę mogą ją dopiero wysłać, plus droga i będziesz pewnie mieć przed weekendem ale nastepnym

Z produktów do włosów na mazidłach polecam olejek kokosowy, D-pantenol i keratynę hydrolizowaną. Są super:) Więcej nie przetestowałam.

Gość mazidłaa
mazidła to sklep internetowy, w którym możesz kupic półprodukty kosmetyczne. Dostałam zawiadomienie, ze paczka została dziś wysłana. Ciekawe za ile dojdzie.