Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasnica

20 lat i sama a na dodatek dziewica

Polecane posty

Gość smutasnica

owszem mialam kilku chlopakow, ale zwiazki krotkotrwale, teraz jestem sama, a chcialabym miec kogos kto mnie pokocha no i ten pierwszy raz miec za soba... czy Wy tez tak macie?

Gość iksowa
nie, my tak nie mamy

Gość smutasnica
no to pewnie jestem sama na tym swiecie z takimi problemami

Gość oooooooooooooooooooooooooooop_
Jak Ci się nudzi to oblicz statystycznie co która 20 letnia kobieta jest dziewicą? (bierz pod uwagę np kobiety z Europy, czyli z tej samej kultury, co Ty. Nie bierz danych z Afryki;) ) Poszukaj w necie, to Ci się uda. P.S. Spotkasz kogoś, kto Cię pokocha i Ty go. Prawdopodobnie czeka Cię jeszcze trochę przelotnych znajomości, aż w końcu poznasz tego jedynego. :)

Ja mam tak, ale ja mam gorzej bo ciągle się przekonuje, że z kimś mi nie wychodzi... czuję się beznadziejna, faceci mnie traktują jak koleżanke do zabawy albo tylko jak im się nudzi... a ja juz 3 razy sie zakochalam i przezylam zalamanie z tego powodu...

Gość smutasnica
no straszne wiem wiem :p tylko ze gdzie ja poznam tego chlopaka, jak ja rzadko wychodze, tych co mialam to z internetu i okazali sie dupkami... :( kurcze moglby sie jakis cud zdarzyc....

Gość mr B
23 lata i sam, podobno przystojny, może problem tkwi w tym ze nie mam własnego auta:) Ale przecież wy dziewczyny nie jesteście bacharami? , czy się mylę, wyjaśnijcie mi proszę..

Gość mr B
miało być Blacharami:)

Czasami jest tak, że niestety nie ma się szczęścia w miłości... ja przeżyłam już 3 nieszczęśliwe miłości... czuję się tragicznie, jeśli nie jesteś w nikim zakochana, to nie ma problemu, znajdziesz kogoś, nie szukaj na siłę, bo to nie ma sensu, po prostu jak będziesz się miała zakochać to się zakochasz... ja jestem w gorszej sytuacji, bo jestem zakochana w facecie, który mnie podrywał a teraz mnie olał... no ale nic, nieważne ;-( Ale jeśli tylko to jest twoim problemem, że jestes dziewicą to masz głupi problem - bycie dziewicą to nie żaden obciach i nigdzie nie jest powiedziane, że osoby które to robiły są atrakcyjniejsze albo lepsze pod jakimś względem od dziewic...

Gość smutasnica
Wiesz szkoda ze Ci sie nie uklada, mam nadzieje ze i Ty znajdziesz kogos odpowiedniego....:)

Gość jhgjhghgjhghghj
ja mam tak samo jak autorka topiku ten sam wiek po prostu identyczne fakty a nigdy nie spotkalam nikogo z kim chcialabym byc... w dodatku jestem niesmiala wiec to tez komplikuje sprawe

Gość smutasnica
dzieki Dziewczyny za dobre rady, mam nadzieje ze sie znajdzie i bedzie ok, bo inaczej zwariuje

Weźcie się zajmijcie czymś innym niż użalanie się nad sobą i szukanie nie wiadomo czego...

Gość tajemnicza szatyneczka
mam ten sam problem co Ty... w dodatku chlopak z ktorym krecilam i z ktorym chcialabym byc nie chce mnie.... probuje o nim zapomniec ale gdy dluzszy czas o nim nie mysle on mi o sobie przypomina :( na przyklad w sobote na dyskotece przywital sie ze mna jak zawsze podajac mi reke ale na dodatek pocalowal mnie w policzek, zamurowalo mnie, to bylo takie mile, przeszly mnie dreszcze... chce z nim byc, nawet chcialabym TO z nim zrobic ale nie powiem mu o tym bo ja chce zeby mnie kochal a nie lecial do mnie za to ze chce mu oddac swoja cnote..... jestem w sytuacji bez wyjscia :(

Gość smutasnica
hmm wiesz co czytalam gdzies zeby zaczac ignorowac, skupic sie na sobie, wtedy facet bedzie zabiegal o Ciebie...

Gość tajemnicza szatyneczka
wiem ja tez o tym czytalam.... i chociaz jest mi trudno stosuje sie do tego... tylko on mi ciagle o sobie przypomina :( nie wiem jak mam o nim zapomniec :( po cholere dal mi buzi w policzek????? zastanawiam sie w jakim celu to zrobil, od sobotniej dyskoteki nie moge o nim zapomnic znowu :(

Gość siedze na kafe...
Ehhh, miałam ten sam problem:D Zawiodłam się na facecie, okazał się strasznym dupkiem i dzisiaj ciesze sie że nic miedzy nami nie zaszło.Powiedziałam sobie wtedy-ZADNYCH FACETÓW!!!Był koniec roku akademickiego, wróciłam do rodzinnego miasta.Po miesiącu poznałam fajnego faceta, na poczatku było niewinnie, pozniej sie zakochałam, był moim pierwszym. Było cudownie i nigdy nie bede tego załować. Nie szukaj na siłe bo nigdy nie znajdziesz.Ja też rzadko wychodziłam a jego poznałam w pracy:-)

Gość moniatonia
zawsze masz kafeteryjnych prawiczków,oni lubią dziewice:D