Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbokolex@o2.pl

Czy są kobiety niepełnosprawne które poszukują partnera?

Polecane posty

Gość zbokolex@o2.pl

Tak się niedawno zastanawiałem, gdy zobaczyłem kobietę na wózku inwalidzkim, czy ma partnera z którym się kocha? A może nie robi tego bo się wstydzi lub boi, takie miałem myśli. Pomyślałem, czy kobieta, która pragnie seksu, a nie robi tego bo nie ma z kim, lub boi się pokazać swoje kalectwo, chciałaby się spotkać ze mną. Bez obaw, bez strachu, poprostu robić to? Jestem do dyspozycji dla spragnionych kobiet ze śląska. Piszcie zbokolex@o2.pl

Gość Sylwia na wózku inwalidzkim
oczywiście ze my kobiety niepełnosprawne jesteśmy bardzo spragnione seksu męskiego ciałka przytulania całusków i miłych ciepłych słów, ja z braku faceta często muszę się sama dopieszczać by sobie ulżyć.

Gość zbokolex@o2.pl
Tak myślałem że w odpowiedzi będą tylko głupie komentarze ale moja ide nie jest żeby sobie poprostu kogoś znaleźć ale być pomocnym dla kobiet któe chcą a nie mogą ze względu na swoją niepełnosprawość znaleźć faceta do tych spraw.

Gość zbokolex@o2.pl
Aż tak pusto?

Ja czesto widuje takie pary..Dzisiaj widzialem kolesia o kuli, ktory mial jedna strone sparalizowana, co powodowalo ze szedl jakby tanczyl break dance:) ale powaznie szedl z dziewczyna bardzo ladna i skromna i wygladali na szczesliwych...Mysle ze osoba niepelnosp[rawan nie poderwie nikogo na ulicy ani w kawiarni, raczej chodzi tu o glebsze poznanie sie...Sam nie wiem czy umial bym byc z taka osoba

Gość endy67
szkoda że żadna nie da znać chętnie bym takie panie pieścił

Gość ale ja sie dziwie____
ale czemu tylko takie?

Gość Trymer
@ ale ja sie dziwie____ Z czego wnioskujesz, że tylko takie. Żadne ze zdań założyciela tematu na to nie wskazuje. zbokolex chyba się wstydzą i stąd mały odzew. Niezobowiązujący seks z punktu widzenia kobiet nadal nie jest popularny/akceptowany.