Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina3426t555

CZY KTOS TU SKACZE NA SKAKANCE LUB KRECI HULA HOP?

Polecane posty

Gość malina3426t555

Ja dzisiaj zaczełam , skoczyłam 500 razy , lało się ze mnie jak nie wiem :P i 20 minut hulahop z kilkusekundowymi przerwami, bo niestety spadło pare razy:( ktoś tutaj ćwiczy? Macie efekty:)?

nie ale od dzis zaczynam znow biegac i mam nadzieje ze wytrwam :P ja to raczej musze sie wziac za nogi niz talie.

Gość jest pszydki
ja hulam, schudłam 20 kg oczywiscie nie tylko od krecenia

Gość sepia28
ja mysle zaczac hulahop, tylko tez nie wiem czy to daje jakis efekt

Gość iwonkka22
a czy komus schudły nogi od skakania?

Gość malina3426t555
Lina a ile masz zamiar biegać ? Ja też chce zacząć wieczorami , bo rano jakoś mi się nie chce :P czytałam przed chwilą pare artykułów i rzeczywiście podobno są efekty :) tylko trzeba regularnie ćwiczyć . Ja to mam nawet lepiej , bo jestem leniem, nigdy zabardzo nie ćwiczyłam , a teraz biore się ostro i mam nadzieje , że szybko nie odpuszcze, ale mam dobrą motywacje , zobaczyłam 60 kg na wadze i nie odpuszczam jak narazie i zerwałam z chłopakiem i chce żeby zobaczył co stracił :)

Gość malina3426t555
wiecie zawsze mozna spróbować hula hop kosztuje ok . 5zł . Nogi napewno się wyszczuplają, bo wlasciwie to chyba one najbardziej pracują przy skakance . Czytałam ze jakas dziewczyna juz po paru dniach miała szczuplejsze nogi , a innej zniknął cellulit także warto, a z resztą te ćwiczenia dają dużo zabawy i później dzień jest taki bardziej pozytywny ;)

Gość malina3426t555

Kiedyś skakając na skakance szybko schudłam. To było 100 skoków rano i 100 wieczorem, oprócz tego robiłam ćwiczenia na szczupłe biodra czyli podciąganie kolan pod nogi i łażenie na tych półdupkach po pokoju:) Nie powiem dało rade a podłogi miały niezłe froterowanie:D

Gość fbfebbsb
soszaglebianko, a mozesz wytlumaczyc bardziej na czym polega to chodzenia na poldupkach ( :D ) bo nie bardzo rozumiem :(

Gość nickonicko2010
hula hop kojarzy mi sie z przedszkolem gdzie pani zmuszała i dziewczyny i chłopaków do ćwiczeń z tym przyrzadem:) ... http://skocz.pl/ciuchy2010

Gość malina3426t555
soszaglebianko - amialas do tego jakas diete :P ? Czy tylko cwiczenia?? Mi tam skakanka sie bardzo dobrze kojarzy, a jak bylam mala to wlasnie duzo skakalam z kolezankami :) a hula hop jakos nie zabardzo pamietam, ale teraz sobie kupilam i po paru razach niezle mi idzie :) chociaz za 1 spadało po 3 sekundach :D

Kręciłam hula hopem około miesiąc. Przez pierwsze 2 tyg codziennie po około 45 minut, ale zdarzało się nawet po 2h. Zrzuciłam około 5cm w talii, 4 na wysokości pępka i pod pępkiem też z 3-4cm. Potem jak kręciłam nieregularnie, raz na 2, 3 dni po kilka minut, wszystko stanęło w miejscu. Muszę znowu zacząć, zbieram się już od dwóch tygodni i jakoś nie mogę. Hula hop mam ze sklepu zabawkowego za 6zł z wlaną do środka wodą, zaklejone taśmą izolacyjną. Jak było puste, to nie mogłam wytrzymać 10 minut, a z wodą mogę kręcić godzinę bez przerwy. :)

Hula hopem kręciłam i naprawdę są efekty, zarówno w pasie jak i w udach. Miałam takie z masażerami. Wprawdzie na początku pojawiły się siniaki, ale co się nie robi, by mieć talię osy i szczupłe uda :)

nie miałam żadnej diety a to chodzenie na półdupkach:) podciąganie kolan pod brodę, chwytanie tych nóg rękami jak w imadle a następnie posuwacie się samą pupą w lewo w prawo, w kierunku od początku do końca długości pomieszczenia. No kurcze nie umiem tego inaczej wytłumaczyć:)

Gość malina3426t555
ja tak samo wode sobie wlałam . Efekty widziałaś dopiero po miesiącu czy już wczesniej ?

Gość OMG................
MAM TEN SAM PROBLEM!!!!!!!!!!!

Mierzyłam się prawie codziennie i już pierwszego dnia było 0,5cm mniej. Myślałam, że źle się zmierzyłam, ale z dnia na dzień było po około 0,5cm mniej. Warto zrobić sobie zdjęcia przed i po :)

Gość malina3426t555
jaki masz problem OMG ?? chyba zrobie sobie zdjecia przed i po :) mysle teraz tez o a6w zeby zaczac , ale nie wiem czy dam rade i czy sie oplaca: )

Gość gość
,jhgf