Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbhbhbha

gdy odejmuje od piersi zaczyna sie placz

Polecane posty

Gość hbhbhbha

cora ma 2 tygodnie, karmie ja piersia,,, wrecz do obrzygania ze sie tak wyraze karmie np 40 min, ladnie ssie.. zaczyna sie jej az wylewac, wypluwa piers.. spi.. i za moment placz i znow chce piers - pociagnie z 3 razy.. usnie.. wypluje przez sen i placz i tak w kolko.. glupieje juz pomocy

Gość szczesciara z ciebie..
a ja mialam krzyk jak PRZYSTAWIALM do piersi.. musialam na butle przejsc od poczatku

Gość wdewwrwe
Usypia, nie najada się, budzi się z głodu i w ryk i zaś chce:o Nie pozwalaj jej usypiać tylko niech doje porządnie i dopiero idzie spać;)

Gość wrześniówka 2009
zgadzam sie z przedmówczynią-mala ci usypia w czasie karmienia.mozesz ją poglaskac po bródce,po policzku,nosku,poprostu obudz ją.potem mozesz miec problem.dziecku oczywiscie tak wygodniej,przy cycu non stop :)

Gość wrzucam do domestosa
pewnie masz kryzys laktacyjny - dziecko wtedy chce non stop do cycka

a ja uważam troszke inaczej.. bo autorka pisze ze mala je te 40 minut i potem mala usypia.. ja takt to zrozumialam... a potem ona a odejmuje od piersi i wtedy placz... ona po prostu ma potrzebe ssania.... nie wiem czy dalas jej smoka ale to moze pomoc

Gość Mama Karolkaaaaaaaaaa
Mój synek tak miał, pediatra stwierdził że dziecko ma silny odruch ssania i poradził dawać smoczka. Początkowo nie potrafił sssać ale jak zassał to problem się skończył. Dziecko je aktywnie do 20 minut, potem zabieraj pierś i daj smoka.

Gość hbhbhbha
wlasnie -- karmie ok 40 min, najada sie na 100%.. usypia, wypluwa lub sam wypada z buzki i zaczyna sie placz... ja mam dosc

no to masz odpowiedź... jest najedzona na 100% ale chce sobie possać... a tu nadal leci mleko wiec sie denerwuje bo jest pełna.... daj smoczek ;) zobaczysz bedzie dobrze :) ach..i oczywiscie ją odgazowuj ;) w sensie odbijaj ;)

Gość hbhbhbha
dzieki:) ok a czy jak dam ten smoczek to beedzie chciala ssac piers??

Gość iza 9000
miałam podobny problem z synkiem, Twój dzieciaczek poprostu ma silny odruch ssania i podanie smoczka z pewnością mu pomorze i nie obawiaj się że przestanie ssać pierś