Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tapran

Parada Volvo

Polecane posty

Fajnie że w naszym kraju ciągle się coś dzieje między innymi jednym z wydarzeń które wkrótce nastąpią będzie parada Volvo 12 września w Katowicach będzie zorganizowana przez autoryzowanego dealera Volvo - Auto-Boss, volvoforum.pl oraz Volvo Auto Polska. Jej celem jest ustanowienie rekordu Guinessa w najdłuższej kolumnie ustawionej z samochodów Volvo.

zastanawiałam sie nad tą marką ale w końcu wybrałam bmw a raczej dałam sie namówić męzowi....

A szkoda bo wiele straciłaś, to piękne samochody a do tego mają systemy komputerowe które mogą uratować życie nasze lub pozostałych uczestników ruchu drogowego.

Do udziału w „Paradzie Volvo zgłosiło się już 540 właścicieli i użytkowników samochodów Volvo. 12 września 2010 roku (niedziela) wezmą oni udział w „Paradzie Volvo na trasie Chorzów Katowice próbie ustanowienia rekordu Guinnessa w długości łańcucha utworzonego przez samochody jednej marki. Inicjatorami przedsięwzięcia są pasjonaci samochodów Volvo skupieni wokół www.volvoforum.pl, za organizację i przebieg parady odpowiada Autoryzowany Dealer Volvo (ADV) Auto-Boss.

Bardzo fajna impreza, wiele ciekawych modeli mozna było zobaczyć tak tych kultowych jak i nowych , między innymi nowego S60.

Minął już prawie rok ciekawe czy i w tym roku będzie zorganizowana taka parada :) ktoś coś wie ? :D