Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Randolf

Ozon-Ozonaory-Ozonoterapia

Polecane posty

Gość Randolf

Woda ozonowa,oliwa ozonowa,ect. Czytam ze mozna kupic ozonator do ozonowania wody na Allegro. Forum jest o zdrowiu a nie o eksperymentach.Wode owszem mozna ozonowac lecz ozonatorem medycznym.W czym roznica? Ozon w polaczeniu z azotem jest silnie toksyczny. Ozon medyczny to czysty medyczny tlen ktory przechodzi przez ozonator.Nie moze to byc zadna zabawka na lampe czy iskrowniek. Ozonator musi miec wejscie na TLEN i wyjscie OZONU. Na Allegro nie spotkalem w przedziale do 4000zl ozonatora. Najtanszy jest szansa (b.mala) kupic ozonator na Ukrainie w cenie ok 4500$ model Bozon.W Polsce ATO3 ok 21 tys zl. Bedzie (moze) dostepny w pelni profesjonalny ozonator w cenie ok 3-3.500 ale jest w trakcie testow.Tego typu ozonatorami mozna robic wode ozonowa,oliwe ozonowa,inhalacje,ozonowe rekawy,ect,ect.

Gość _Lens
Randolf :D czy rudy 7777:P;)

Gość gość
Moim zdaniem największą ofertę ozonatorów znajdziesz tutaj www.medycynanaturalna.pl Sklep specjalizujący się w medycynie alternatywnej oferuje najwyższej jakości produkty za dość konkurencyjne ceny. Transakcje przebiegają sprawnie a zamówiony towar szybko jest przesyłany. Polecam!

Gość Gruszka94
Ozon faktycznie może mieć zbawienne działanie na organizm i zdrowie. Wystarczy tylko wiedzieć, jak odpowiednio go zastosować. Dużo więcej na ten temat możecie się dowiedzieć z http://novaclinic.pl/ Słyszałam sporo dobrego na temat tej terapii, więc się nad nią zastanówcie.

Gość gość
Miałam spore problemy z ogólnym stanem mojego organizmu i na wzmocnienie koleżanka poleciła mi ozonoterapię. Terapię miałam w siedleckiej przychodni Fonte di Vitae. Trochę sceptycznie podeszłam do tego wynalazku medycyny, ale dziś faktycznie czuję się znacznie lepiej.

Gość majolika

O tak, ozonoterapia to bardzo fajna, skuteczna rzecz. Bardzo mi pomogła na alergie skórne, ale skuteczna jest na wiele schorzeń. Na zabiegi chodziłam do Centrum Leczenia Ran z Warszawy www.centrumleczeniaran.pl  Ozon niszczy bakterie, grzyby i wirusy, także jest świetną rzeczą na wiele przypadłości.