Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość magdalemian

gdzie kupic bilet lotniczy?

Polecane posty

Gość magdalemian

Nie chce,zeby ten post brzmial idiotycznie,ale taka jest prawda-jestem laikiem, nigdy nie lecialam samolotem ani tez nie kupowalam biletu. Mojakolezanka wyjechala na rok do Madrytu i zaprosila mnie do siebie na tydzien. Powiedziala mi tylko,ze mam sobie kupic przez internet bilet w jedna i druga strone, a ona juz reszte zalatwi, tylko ze ta 'reszta' to mnie mniej stresuje niz ten caly bilet lotniczy. postanowilam wiec poszukac jakiejs www na ktorej moge kupic bilety. Ale musze przyznac,ze boje sie. Wiem,ze mozna isc do biura podrozy,ale oni sobie naliczaja prowizje za te bilety i jest drozej. Do sedna! Szukam kogos, kto ma doswiadczenie w kupowaniu biletow online. i mam pytania: 1) czy placenie karta kredytowa to naprawde bezpieczny sposob uiszczenia oplaty za bilet? 2) gdzie znajde www, na ktorej moge kupic taniej bilet do Madrytu? 3) moja kolezanka polecila mi strone z tego ogloszenia wycieczki-urlop.hiperogloszenia.pl/bilety-lotnicze/ogloszenie/78833-tanie-bilety-lotnicze-oferta/ czy ktos w ogole z niej korzystal i moglby mi pomoc? z gory dziekuje i pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować