Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła kursantka

PRAWO JAZDY

Polecane posty

ale przeciez maja to zapisane gdzies w komputerach i to komputer przeciez wszystko robi wiec jak to mzoliwe ??? normalnie nie moge jak to mozliwe! mowilam jej tez ze jesli to blad w papierach to podczas kontroli np dorgowej jak cos zrobi czy cos albo jej bede sprawdzac papiery to wyjdzie kiedys ze jakis blad byl a ona na to ze aaaaaaaa tam nie moliwe jasne jasne....

i nie klamie bo niby po co miala by klamac ze nie powtarzala testow. a prawko jej widzialam wiec to ze klamie ze zdala tez juz odpada....

Gość dfgbhnsrfgtnsrftn
wykład 2 razy w tyg (po ok 1,5 godz), wykladow bylo 10 czyli ok miesiac. nie musialam czekac do konca wykladow zeby zaczac jezdzic, to zalezalo ode mnie jak czulam sie pewniej to zapisalam sie na jazdy.

Gość Seola
13 razy to jeszcze nie tragedia. Przeglądałam właśnie lewojazdy.pl i ludzie tam zdawali po 20 razy. Z jednej strony podziwiam ich wytrwałość, ale z drugiej strony jak ktoś zdaje tyle razy to czy powinien faktycznie dostać prawo jazdy?

Gość gość
Ja dziś oblałam 3 raz i czuje się fatalnie jak sierota... z własnej głupoty. Nie mam pretensji do egzaminatora bo był dość normalny tylko do siebie. Taka ich praca! Stres mnie zżera, muszę znaleźć jakąś metodę na stresa:) nie dziwię się oblewają ludzi zestesownych, przecież wydając dokument muszą być pewni ze kursant będzie w stanie ocenić sytuację na drodze. Dlatego jestem zła na siebie!!!!!!!!!!! bo instruktorka mówi ze dobrze jeżdżę choć jeszcze popełniam blędy. Z tym że moje dzisiejsze błędy były na etapie kursanta po 20 godzinach....:( Mieliście podobnie jak ja??

Gość Dutka88
A ja niby zdałam, ale cały czas się boję jeździć :( Totalna kaszana :((

Gość Aniela44
Ja też planuje zapisać się na kurs ale chyba zrobię to dopiero na wiosnę bo teraz ta pogoda taka...póki co to jaram się tym że mam prawko kolekcjonerskie które wygląda jak prawdziwe z dokumencik com pl xD xD

Gość gość
jak prawo jazdy to trzeba isc do najlepszej szkoly! Wg mnie swietna szkola jest http://manewr.com.pl/ - bardzo polecma. Ja zdalam za pierwszym razem!

Gość gość
Ja chodziłam do szkoły jazdy www.sokol-szczecin.pl w Szczecinie. Oferują tam indywidualne podejście do każdego kursanta. Ustalają elastyczne godziny jazd. Jeżeli komuś zależy na jak najszybszym przejściu kursu to może sobie dobrać więcej jazd, w krótkim czasie.

Gość gość
Korpysa o tak nie zdasz idź lepiej szóstego dzieciaka robić

Gość gość
Hej co ile miałyście jazdy bo ja musze czekać półtorej tygodnia na kolejna czy tak można robić?