Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ifcia 24

Największe numery przy waszych facetach.

Polecane posty

Gość Ifcia 24

Hej dziewczyny podzielcie się waszymi największymi numerami przy waszych facetach. oto dwa pierwsze moje. 1. Kiedyś po imprezie mój już spał w pokoju a ja w kuchni sprzątałam a za mną chodziła niedopity kolega. Schyliłam się coś wycierając a ten kolega wsadził mi rękę do majtek no a potem do mojej małej. Przez chwile zamarłam, podobało mi się ale w końcu go pogoniłam. Później kurcze trochę czekałam że spróbuje jeszcze raz bo mi się spodobało ale już nie wznowiła akcji. Nie wiem nawet czy teraz pamięta. Lepszy numer zrobiłam kiedyś na urlopie w Egipcie ale o tym później jak znajdę trochę czasu.

Gość Tomek 35
Nic nie ma? a ja myślałam że już ktoś sie czyms pochwali.

Gość kuba.misiaczek1984
Ja miałem gorzej moja wtedy dziewczyna chciała mi zrobić niespodzianke z okazji tego że kilka godzin wcześniej zaspokajałem ją (tylko ją) przez jakieś 2-2,5 godziny co było dosyć męczące . Natura stworzyła tak mezczyzne ze rano facetą staje ;) . Moja narzeczona chciała mi wtedy zrobić lodzika na dzień dobry . śpię głębokim snem więc nie obudziłem się odrazu . Otwrzłem oczy przy okazji OGROMNEGO bólu Okazało się że aparat zębowy mojej ewci zachaczył o mojego penisa . Mam bardzo wrażliwą głowke t.j wtedy miałem . Ona w płacz że chciała dobrze . Wtedy ja ja jej powiedziałem że ok ale wypadało by się jakoś wydostać . Na szczęście dobrze chwyciłem ją za głowę i pomagając sobie palcem odczepiłem aparat . Niestety wypłynęło dość dużo krwi . Zagoiło mi się do końca po jakiś 3 tygodniach . Aparatki uważajcie na przyszłość ;)

Gość Eemmilaaaa
To ja wam opowiem moja historie z Egiptu. W tamtym roku byłam z rodzicami na wakacjach w Hurgadzie. Taki prezent za zdaną maturę i nabranie energi przed studiami w październiku. Sytuacja wyglądała tak że byliśmy na plaży i jeden duży egipcjanin chodził i proponowała msaże. Osobiście nie bardzo miałam ochotę na cos takiego ale ojciec nalegał że mi zafunduje. To miał być jakiś masaż Kleopatry czy coś takiego. Kosztował dość dużo bo chyba z 40$. No ale ojczulek sie uparł. To poszłam. Ojciec jeszcze miał potem przyjśc z kamerą żeby nagrać jak mnie masuje. Poszliśmy do takiego pomieszczenia, leżanka kremy itp. Wszystko było bardzo fajnie. Piękne zapachy. Sam masaż zaczął się dość zwyczajnie ale potem z każdą chwila coś się ze mną robiło. I on chyba wiedział co bo po 10 minutach nie myślałam już o niczym innym tylko o tym gdzie powędruje jego ręka. Robił to doskonale. Zaczał masować mi uda a ja byłam już cała mokra. Chyba to wyczuł bo zapytał czy jest mi przyjemnie i czy może spróbować dalej. Ja pozwoliłam a on zaczoł masować mnie tam. mmm a pózniej to juz drżałam i musiało to sie tak skończyć ze kochaliśmy się. Ja leżąć pupa na tej leżance a on stojąć pomiędzy moimi nogami. Dobrze ze wtedy Tatus nie wpadł z tą kamerą bo była by niezła jazda haha. Zerszta okazało się był i szukał mnie ale nie mógł trafić bo mówił że wszędzie było zamknięte. Najśmieszniejsze w tym jest to ze tak naprawdę to był sex za pieniądze:-) ale tym razem to ja placiłaam, no własciwie ojciec. Wczsniej zdarzało mi sie kilka razy ale to ja miałam sponsora:-) Ale to było dawno i juz inna historia. :-) teraz jestem grzeczna.

vera czego ty sie czepiasz co ?? pewnie jej zazdroscisz :P bo ten egipcjanin tak ja tam zaczal masowac ze ona juz cala drzala i dlatego za 3cim razem juz napisala zaczol

Gość kuba.misiaczek1984
Z moją dziewczyną pojechaliśmy sami też do egiptu i też do hurgady na koszt rodziców po 1 roku studiów . Moja dziewczyna jak zobaczyła araba który na nią patrzył to odrazu mni lapała za ręke żeby się odpie*****ł 192cm wzrostu robi swoje ;) Fajnie było bo 2km spacerem poplaz już nikogo nie było t.j dzika plaza . Może cie się domyślać co się tam nie działo ;) Ale radze zabrać ręcznik bo piasek dosyć niewygodny ;-)

Gość Robkom
Ifcia dawaj! miałaś coś napisać.