Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTYNKA_00

CO MYŚLICIE O IMIENIU MARTYNA?

Polecane posty

Gość MARTYNKA_00

ZNACIE JAKIEŚ MARTYNY? JAKIE ONE SA?

moja nowa sąsiadka ma na imię martyna - jeśli wszystkie takie są jak ona to nie polecam imienia ;)

Gość MARTYNKA_00
LEJLA A JAKA ONA JEST TA SASIADKA?

Gość POMYSLOWA DOMROMILA.
e tam:(

o, dokładnie, taka egoistka, samolubna, bez przyjaciól, znajomych, wywyższa się i w ogóle

Gość Martyna VS Marta
Autorko, wszyscy po prostu zazdroszczą takiego imienia. Jest naprawdę bardzo ładne.

Gość MARTYNKA_00
o, dokładnie, taka egoistka, samolubna, bez przyjaciól, znajomych, wywyższa się i w ogóle JESTEM DOKLADNIE TAKA... :(

Gość Mi się ono nie podoba
toksyczna i egoistyczna.robila z igly widly i zawsze musialo byc tak jak ona chciala. Popieram. A argumentem , że zazdrościmi :D można sobie dupe wytrzeć .

to jeszcze dodam o tej "mojej" martynie-myslala,ze ogromny talent,a reszta ludzi to plebs.zawsze podkreslala jaka to kariere zrobi,no i jakie super zdjecia robi itd...nie przyjeli jej na fotografike...

Gość MARTYNKA_00
NIECIEKAWIE... MOZE KTOŚ ZNA JAKIEŚ POZYTYWNE MATYNY?

Gość Krtisstinaaaa
Znam jedna Martyne i naprawde zaluje czasami ze spotkalam ja na swojej drodze :o Zakochany w sobie narcyz, oczywiscie jest napiekniejsza i namadrzejsza. Co do Mart to znam kilka, sympatyczne i madre dziewczyny ;)

Mojej znajomej juz dorosla prawie corka ma na imie Martyna. Jest przebojowa, fajna... Mnie imie Martyna kojarzy sie z Martyna Wojciechowska, ktora uwielbiam!!

Gość wjrhrhwoperwpore
moja sasiadka ktora znam od dziecka nazywa sie Martyna jest ona bardzo inteligenTna, dobrze sie uczy, ale jest na poziomie emocjonalnym dziecka.. naiwna, egoistka potrafi byc agresywna i męcząca.. jednak potrafi tez pomoc i wysluchac gdy komus bliskiemu dzieje sie krzywda.

Gość MARTYNKA_00
ponawiam pytanie

Gość MARTYNKA_00
up

też myślę, ze takie sobie, ale osoby hmm można z nimi pożartowac ale jakieś takie zadufane w sobie, znam 3

Gość frtgvr
ja jestem martyna :P to ze sie wywyzszam to prawda ;p

Gość MARTYNKA_00
o fuck wszystko sie zgadza o mnie...masakra...

Gość adriannnaaaa
MARTYNA OLAWIŃSKA TO JEBANY MOŚ! NIE LUBIE JEJ TO TAKA CIAPAA I MARTYNA WLASNIE MI SIE Z NIA KOJAZY TAKI PASZCZUR! MIESZKA NA KLUCZBORSKIEJ WE WROCLAWIU I JEST BRZYDKA

Gość Nie Podoba Mi się
Znam parę Martyn i wszystkie są takie same... Zakochane w sobie, egoistki, w niczym ci nie pomogą i myślą że są najważniejsze i najmądrzejsze ! :) Nigdy bym tak swojej córki nie nazwała :) Ale za to Marta może być ;D

Gość martynkkaaaaa12
tez mam na imie martyna i nie jestem w gole taka jak tu napisaliscie;p;p

Gość gość
Ja mam na imię Martyna i nie sądzę że jestem ładna i mądra :/ Egoistki stawiają w sklepie? I czy egoistka zeszła by z drogi w zdobyciu chłopaka w którym się kochasz od pół roku i ona (twoja przyjaciółka) o tym wie mimo wszystko tobie o tym mówi i ty odpuszczasz, a następnie prosi cię o pomoc w zdobyciu go. Po czym patrzysz się jak im się dobrze układa przez 3 miesiące. Po czym twoja "przyjaciółka" zdobywa nową miłość a ty zostajesz sama bo jej były nie jest po tym wszystkim gotowym. Ale mimo wszystko nadal ją lubisz? I gdybym nie chciała pomagać to nie jeździłabym do schroniska(pomagać) ;p

Gość gość 7
Bardzo lubię to imię. podoba mi się :) Nie dość, że to żeńska forma mojego ulubionego męskiego imienia - Marcin. To na dodatek znam 2 dziewczyny o tym imieniu i obie są baardzo ładne. I ogólnie fajne. Dobrze mi się kojarzy. btw. A kiedyś mi 2 osoby powiedziały, że do mnie pasowałoby imię Martyna właśnie :-D Ale się ucieszyłam, szkoda że nie mam tak na imię :-O

Gość gość
kojarzy mi sie z dziewczyna z mojego mista, chyba kazdy juz ja przelecial :P