Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennifer878787*

co myslicie o mojej figurze

Polecane posty

Gość jennifer878787*

mam 23 lata ,mam 3 letnia corke i zastanwiam sie czy moja figura jest wzglednie ładna czy raczej nie powinnam miec powdow do dumy .Czekam na wsze obiektywne opinie.Pozdrawiam wszystkich komentujących. http://img46.imageshack.us/img46/9998/20100821591.jpg http://img826.imageshack.us/img826/337/20100821597.jpg http://img830.imageshack.us/img830/5218/zdjcie0044o.jpg http://img714.imageshack.us/img714/8588/zdjcie0045d.jpg http://img576.imageshack.us/f/zdjcie0010j.jpg/

Gość cytrynkowa
mnie sie nie podoba powinnas przytyc bo wygladasz jak z obozu wzglednie jak 11 letnia dziewczynka a nie kobieta

Gość 0-9iuytgr
zdrowa, ładna, zgrabna dupa z fajnymi cyckami. Ja tam bym Cie ruchał ile wlezie :classic_cool:

Gość cytrynkowa
nogi jak patyki a brzuch jakby walec przejechal taki zabidzony borok plus tylko za cycki

Gość Niezły lasek
Calkiem niezla laska jestes ale calkiem niezly burdel w chacie masz :D Posprzataj troche jak chcesz fotki wrzucac z domu :P

Gość landryn
za chuda jak dla mnie ramiona Ci wystaja i nogi jak patyki

Gość +/- bez rewelacji
skąd klikasz ??????? szukasz zaganiacza ???????? czy sponsora ?????? :O 🖐️ :classic_cool:

Gość SakurabaSam
Gryzl bym Twoja pipe , jak siwerzy wedzony boczek :)

Gość typowa pudernica
sama zadbana a w domu syf nie wstyd Ci pokazywać zdjęcia na których na podłodze walają się jakieś ciuchy ? już wilokrotnie przekonałam się że te laski które są superodpicowane: fryzura, full make up, pazury, tona bizuterii.....przeważnie są totalnymi flejami i cały ten "imidź" to przykrywka dla syfu jaki mają wokół siebie... potrafią godzinami się pindżyć a w domu nie umieją i nie chcą sprzątać

Gość mentos, freshmaker (?)
to chyba było pytanie o figurę a nie o syf w domu pedantki :o po drugie wcale nie jest jakoś zajebiscie odpicowana te teksty to chyba z zazdrosci... bo bardzo ładną figurkę masz :D

Gość to znowu ty dziewczyno
??? po co to robisz? wiesz, ze jesteś zgrabna i na chooj wklejasz ciągle ten bajzel?? nigdy tam nie sprzątasz? po cholere wklejasz tu swój ryj po raz tysięczny??? chyba masz coś z garkiem:o

Wybaczcie ale jesli to jest zgrabna figura to naprawde świat schodzi na psy. Jakbym była facetem bałabym się że ta gałązka połamie mi się przy mocniejszym pchnięciu albo kosci za bardzo się jej poobcierają. Zero kobiecości i seksapeal'u jak laleczka zrobiona z zapałek :(

Gość faacet po 30stcee
fioletowy dzbaneczek i cytrynowa no tak bo kobieta powina miec duza dupe pelnoo celluitu sadla ,szerokie ramiona i kupe tluszczu .Ja preferuje szczuple dziewczyny a tu widać dziewczyna i pupe i cycek jest ,brzuch plaski tak jak byc powinno.Zazdroscicie dziewczynie? jak tak to polecam sie wziasc za odchudzanie.

fioletowy dzbanku, przecież nie widzisz że to chora psychicznie anorektyczka? ona sie cieszy ze ktoś jej mówi ze jest chuda i dalej chudnie. nie ma gdzie dostawać oklasków to szuka ich tutaj:o nic ją nie obchodzi, że brud, że syf, że dzieci głodne, ale dowartościować się trzeba 🖐️

jak tak to polecam sie wziasc za odchudzanie. a ja polecam, zeby każdy facet też coś zrobił ze swoim wielkim spasłym brzuchem i małym fiutkiem

Gość facet po .........
fajna jesteś a o gustach się nie dyskutuje co najwyżej można mieć zły

Gość faacet po 30stcee
nie rozumiem co masz na mysli mowiac ksztaly bo niejedna gruba moglaby jej piersi pozazdroscic;) . Być może dla cie kształty to duzy brzuch ,grube rece i nogi oblane tluszczem? hmmm bo mnie to obrzydza a niestety teraz coraz wiecej takich kobiet na ulicach sie widuje...

Wlascicielka wklejalaby tu swoje zdjecie? Nie chce mi sie wierzyc, ze mozna byc tak nieodpowiedzialnym. :O

Gość wy tu gadu gadu
a autor/ka wali gruche/z paltza strzela was czytając !!!!! xxxxxxx :D fota bez karteczki [F=8 i .....] jest fota z netu !!!!!!!!! :classic_cool:

Gość buhahahahaha
W kwiatki Mi się też nie chce wierzyć w to że ona sama to wkleiła, ale wszystko jest możliwe.

Gość Tomek 35
fajnie wygladasz. Może rzeczywiście powinnaś troszkę przytyć i zrobić sie bardziej elastyczna (jędrna). Top by bylo na 5 teraz jest na 4+

Gość jennifer878787878*
to sa moje fotki udowodnij mi ze ktora kolwiek fotka jest z netu:)

Gość taka jedna zła dziewczyna.
wiesz co na tych z plaży to wyglądasz świetnie, ale na tych z domu to jakoś przeraźliwie chudo. czy to zdjecia z tego samego okresu?

Gość faacet po 30stcee
dzabenczek antykobieca figura -ta kobieta nie ma wogole piersi i to maja byc kobiece kształty -deske do prasowania mam bzykać?:) Nogi ma obleśne nieforemne obfite i jakies dziwne kolana:) autorka tego tematu zdecdyowanie lepiej mi sie podoba ale to wszystko kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje prawdaż?

Gość Pupciaan
Jak dla mnie brzydka, brzydkie cycki w ogole nie kształtne, czym wy sie tak podniecacie desperaci?

Gość no i jak
doopa swędzi ? czy brak kasy ? a moze jedno + drugie xxxx:D