Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwszy facet

Odkąd dałem sobie spokój z dziewczynami jestem szczęśliwym człowiekiem

Polecane posty

Gość Szczęśliwszy facet

Nie żebym przerzucił się na facetów. Ale zdecydowałem, że odpuszczam sobie starania o jakiekolwiek dziewczyny, nie robię sobie nadziei i nie muszę też znosić waszych fochów. Zająłem się innymi sprawami, jestem zadowolony z życia i olewam was wszystkie, moje drogie księżniczki :classic_cool: Możecie zajmować się jeleniami, którzy nadal widzą w was coś, co już dawno utraciłyście.

Gość zapomniales dodac
wszystkie oprocz tej jednej z ktora sie tak bardzo dobrze rozumiecie! Jedyna w twoim sercu i zyciu

Gość Szczęśliwszy facet
Zakakujące że to prawda :P Ale i tak nie będziemy razem, a cała reszta nie jest warta zachodu.

Gość ona_zakręcona222
dlaczego dales sobie spokoj z innymi dziewczynami? przez niepowodzenia?

Gość ona_zakręcona222
a moze ta ktora tak kochales zdradzila CIe i dlatego szufladkujesz cala reszte?

Gość to zrob cos zebyscie byli
razem. Zapewne tego pragniesz jak i twoja przyjaciolka

Gość ona_zakręcona222
gdzie sie podzial ten szczesliwszy facet?

Gość Nie zrobił NICCC
a teraz takie tematy zakłada echh faceci tutaj wszyscy twardzi w realu jakby ich nie było

Gość Szczęśliwszy facet
Nikt mnie nie zdradził. Uważam, że wysiłek jaki trzeba włożyć w zdobycie kobiety jest niewspółmierny w stosunku do tego, co one sobą reprezentują. Nie ma w nich za grosz tego, czego szukam w dziewczynie. Jest za to mnóstwo innych uciążliwych rzeczy, które płeć piękna (urody odmówić nie mogę) nabyła w obecnej epoce. I wyjaśnię tu jeszcze, że NIE chodzi o żadne sprawy związane z równouprawnieniem czy tzw. postępującą emancypacją.

Gość ona_zakręcona222
no wiec jakie to cechy ktore przeszkadzaja CI w zdobywaniu tej na ktorej CI zalezy?

Gość Szczęśliwszy facet
Co zrobiłem, a czego nie zrobiłem to kwestia zupełnie inna. Nie mam do niej żadnego żalu i pretensji, właściwie to ona mogłaby takowe mieć do mnie. Życzę jej jak najlepiej. Ona była jedynym wyjątkiem, w który zresztą nie wierzyłem że może istnieć. Wszystkie dziewczyny jakie spotkałem przed nią i wszystkie jakie spotkałem po niej okazywały się zawsze takie same. O co zresztą również nie mam do nikogo żalu :-)

Gość Fatamorgana25
Super super tylko po co to nam piszesz? chwalisz się czy żalisz?

Gość Felek Kartofelek
Brawo !!! Szkoda, że do niektórych do dociera zbyt późno.

Gość ona_zakręcona222
dlaczego byla wyjatkowa? tzn chyba nadal jest prawda? no i wnioskuje ze chyba cos jednak miedzy Wami sie stalo skoro ona moze miec do CIebie zal.

A moim zdaniem to nic innego jak syndrom rozczarowania po straceniu wielkiej miłości, idealizowanie jej i porównywanie do innych kobiet, które dopóki się nie wyleczysz zawsze będą od niej gorsze..

Gość zabawne. starczy że facet
napisze jak to nie chce dziewczyn i jest mu fajnie to zjawia się cała banda psycholożek co chcą mu udowodnić jakie to kobiety są cool

Gość Gardzisz Kobietami
to po co wchodzisz na forum gdzie 90% to kobiety A tamtą to chyba kochasz bo tak pieknie o niej piszesz ale zycie jest takie ze tutaj napisze sie wszysko a w realu odwagi brak

Gość ona_zakręcona222
chyba autor stracil ochote na kontunuacje topiku;p

Gość Szczęśliwszy facet
Może mieć żal o to, że nie byliśmy razem - i to z mojej winy. Ale z drugiej strony, nie sądzę żeby teraz o tym myślała. Podejmując wtedy decyzję, patrzyłem na jej długofalowe skutki. I widząc w jakim miejscu jest teraz ona, a w jakim jestem ja, była to dobra decyzja. Jest szczęśliwa, z czego się naprawdę cieszę. "Syndrom rozczarowania" przeżywałem przez 5 lat, próbując znaleźć coś z niej w innych kobietach, ale zrozumiałem że jest to zupelnie bezcelowe, ponieważ ona była wyjątkiem. Zaakceptowałem obecną sytuację, nie ma sensu skupiać się na żadnych innych dziewczynach :-) I może jednak widać, że to ona nadal napędza moje postępowanie, ale temu nie zamierzam zaprzeczać.

Gość Szczęśliwszy facet
Po prostu nie jestem do niego ściśle przyklejony :P

Gość Syndrom Rozczarowania
no no nieźle jedni chca umrzec dla tej miłosci a inni przechodza SYNDROM ROZCZAROWANIA

Gość Szczęśliwszy facet
To nie ja ukułem ten termin :P Podejrzewam że post powyżej kpi z niego, moim zdaniem słusznie :P

Gość Zastanawiam sie jak to jest
Inteligentny człowiek pewnie nieziemsko przystojny a taki .............

Gość Szczęśliwszy facet
Mniej więcej jedna na pięć kobiet mogłaby o mnie powiedzieć że jestem przystojny. A że "nieziemsko" to już w ogóle. Czy dzięki temu nie jestem już "takim ............."? -> Dobrze: dzięki :-)

Gość Jesteś Pewiennnn
skąd wiesz ze Ona jest szczesliwa A o Twoich dylematach kto wie Nie wszystko widac na pierwszy rzut oka