Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trututu

wesele - iść czy nie iść oto jest pytanie...

Polecane posty

Dziś dowiedziałam się od przyszłej panny młodej, że zostanę zaproszona na jej wesele, które będzie za niecały miesiąc. Zaskoczyła mnie, lubię ją i bardzo chętnie poszłabym na to wesele, ale jest kilka ale... Nie wiem z kim tam iść, bo generalnie jestem sama i od chodzenia na wesela mam kolegę i tak nawzajem siebie co roku zapraszamy za osoby towarzyszące. Poza tym zaczyna kręcić ze mną pewien chłopak, bardzo fajny zresztą ale ze wsi i nie wiem czego mogę po nim się spodziewać a mało to na tym weselu będzie jego siostra ze swoim chłopakiem. Jeśli pójdę z kimś innym to będę miała spalone mosty za sobą. Może lepiej wogóle nie iść...

Gość precelek****
IDŹ SAMA

,,bardzo fajny zresztą ale ze wsi i nie wiem czego mogę po nim się spodziewać'' a przestań pewnie się nawet na to wesele nie umyje i zachleje się na umór:D:D:D jeszcze zacznie gadać o swoich krowach i świniach albo co gorsza spóźni się bo będzie musiał jeszcze wcześniej w polu popracować:D Oj kobieto weź się pierdolnij:D

,,na tym weselu będzie jego siostra ze swoim chłopakiem. Jeśli pójdę z kimś innym to będę miała spalone mosty za sobą. Może lepiej wogóle nie iść...'' ty się jego wstydzisz a skąd wiesz że on się nie wstydził kiedyś za ciebie?

to że chłopak mieszka na wsi nie znaczy że nie potrafi się zachować ...skoro wstydzisz się faceta to nie rozumiem po co zaczynasz w ogóle z nim kręcić

to nie oto chodzi, ja go mało znam i nie wiem jak bym z nim się bawiła, czy ma wogóle w czym iść, czy umie tańczyć...

Gość werszadesa
a ze wsi to jakies uchyly sa ? Myslenie typowej MIESZCZARY ;/ Bylam na wielu weselach zarowno wiejskich, jak i miastowych i w zdecydowanej wiekszosci na tycH weselach upijali sie jak swinie MIASTOWI ;/

trututu- po prostu widzę jak piszesz:) ,, to nie oto chodzi, ja go mało znam i nie wiem jak bym z nim się bawiła, czy ma wogóle w czym iść, czy umie tańczyć...'' mówię ci nie idź pewnie przyjdzie w potarganym dresie i będzie robił pajacyki oraz w tańcu powyrywa ci ręce powaga:D a nie pobawicie się za bardzo bo pewnie uchleje się po 3 godzinach imprezy:D:D:D

Gość jhkjgkjghj
Idz sama skoro tak sie wstydzisz ;/ a dla tego chlopaka ze wsi bedzie o wiele lepiej gdy zmieni swoj obiekt zainteresowania