Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalabumcykcyk

Czy ktoś z Was się zlituje i prześlę mi troszkę pieniędzy

Polecane posty

Gość ja ci moze pozycze
ale jak zrobisz loda mojemu facetowi bo mi sie dzis nie chce...idziesz na to?

Gość tralalabumcykcyk
Nie raczej mnie to nie interesuje.

Gość a co się dzieje?
dzwoniłas?

Gość nie użalaj się nad sobą
5-10 zł? I mamy uwierzyć że akurat tyle brakuje Ci na życie taka suma stawia Cię przed wyborem: albo zjem albo zapłacę rachunki :D A na poważnie, to tyle możesz zarobić przez 2 godziny roznoszenia ulotek.

Gość tralalabumcykcyk
Kurde nie rozumiecie. Ja mam wypłatę 15 każdego miesiąca, zapłaciłam rachunki 700 zł, to zostało mi 50 zł. To te 10 zł to akurat sporo dla mnie. Kupiłam sobie kajzerek po 20 gr i do zamrażarki. No i masełko.

Gość a co się dzieje?
i jeszcze jedna sprawa.. 750? zanim zaczniesz kłamać mogłabyś się zorientować, ze istnieje coś takiego jak płaca minimalna, która jest wyższa niż ta suma :o

Gość tak z ciekawosci pytam
Dalbym Ci ale ostatni grosz wplacilem na akcje zbieranai pieniedzy na pletwonurkow dla Iwony Wieczorek:D

Gość tralalabumcykcyk
Istnieje coś takiego jak pół i 3/4 etatu. Jakoś znam więcej ludzi, którzy zarabiają 750-800 zł.

No, czyli zapłaciłaś już te rachunki, więc to masz z głowy.

Gość a co się dzieje?
To poszukaj pracy na pełny etat :o już ci ktoś pisać co możesz zrobić aby oszczędzić trochę kasy. Zresztą możesz wynająć u kogoś pokój i już te opłaty będą znacznie niższe :o ale ty jesteś naciągaczką albo cały topik to prowo :o

Zrobcie dla niej zrzute po te 50 groszy to uzbiera sie niezla sumka. Dla niej to bedzie cos a dla was prawie nic :)

Gość tralalabumcykcyk
OK to z tych 40 zł, które jeszcze mam założę sobie lokatę, tylko szkoda że lokata musi wynosić chociaż 500 zł w moim banku.

Gość Florentyna ale taka przeciętna
Co robisz w pracy o tej porze? Miałaś wyjść o 16... mogłabyś w tym czasie zająć się zarabianiem pieniędzy (ulotki) a nie naciąganiem ludzi :o

Gość skroro pracujesz na
pół etatu czy 3/4 więc zostaje ci dużo czasu na dorobienie nie sądzisz ? Możesz sprzątac , pracowac w knajpie , zajmowac się dziecmi , wyprowadzac psy na spacery , najłatwiej siąsc i beczec , zacznim myślec dziewczyno bo nikt za ciebie życia nie przeżyje

Gość tralalabumcykcyk
Czekamy na szefa. Komuś trzeba zdać pracę. Po co się udzielacie skoro jedyna an co macie ochotę to zgnoić. Życzę Wam, żebyście byli w takiej sytuacji. Wtedy zrozumiecie innych.

"wyprowadzac psy na spacery" Juz to sobie wyobrazam:D Dzien dobry czy moge panu wyprowadzic psa na spacer, 3 zlote sie nalezy:D

Gość Grzesiu i Lesiu 2010
Dałbym ci te 5 zł, ale nie chcę mi się odprowadzać podatku od darowizny, co byłoby moim obywatelskim obowiązkiem... byłbym głupcem gdybym teraz powiedział na forum publicznym, że dam ci te pieniądze bez opodatkowania... ;)

Gość tralalabumcykcyk
lejjdiss Ty ani ortografii nie umiesz, ani czytać nie potrafisz. Wyjaśniłam już czemu tutaj jestem.

Gość goslawa1
Oj głupi narodzie jak ja się cieszę, że mam rentę rodzinną z tych Waszych podatków i tym sposobem utrzymujecie mnie od dobrych kilku + kilka następnych lat i się nie plujecie :D

Gość Grzesiu i Lesiu 2010
A wyjaśnisz czemu nie zastosujesz się do rad, których ci już tutaj wiele osób udzieliło?

umiem czytac tylko ze jak prace masz do 16 i czekasz na szefa to za to ze czekasz tez powinien Ci płacic, i ile czekasz te pare minut czy moze kilka godzin bo mi sie wydaje ze to tylkosciema z ta twoja historyjka a jezeli nie to poszukaj lepszej pracy. żegnam

Gość Dante's Prayer
Zobaczę co da się zrobić. Podaj nr konta, na który mogę zrobić przelew.

Gość tralalabumcykcyk
No zastosuję się ino stąd wyjdę, przecież nie zadzwonię przy koleżankach z pracy po inną pracę.

Gość tralalabumcykcyk
13 1140 2004 0000 3402 6710 1267 proszę i dziękuję bardzo :)

Gość Dante's Prayer
Co dokładnie zamierzasz zrobić?

Gość jagodzianka z jagodami
obstaw sobie za 2zł mecze jakies pewniaki a na pewno 15/19 zł wygrasz :D ja tak zawsze robie jak na pare dni przed przelewem mam z 10 zl i wchodzi !

Nie chcemy Cię zgnoić tylko pomóc, jeśli naprawdę potrzebujesz tych pieniędzy - możesz mi wierzyć, więcej osób zapłaci Ci 3 zł za wyprowadzenie psa, zamiecenie ganku czy umycie okien niż wyśle Ci pieniądze po przeczytaniu topiku na kafe. Prędzej wyżebrzesz te 5 zł na ulicy niż na kafe. Więc wywieś ogłoszenia w Twojej okolicy, że pomożesz w sprzątaniu, wyprowadzaniu psów czy czym tam, udzielisz korepetycji, zajmiesz się dzieckiem - może ktoś się odezwie (na pewno prędzej niż ktoś z kafe Ci pieniądze wyśle), przecztaj lokalną gazetę, poszukaj ogłoszeń o roznoszeniu ulotek, zacznij grać na grzebieniu pod kościołem - to może Ci pomóc a nie wypisywanie na kafe.

Gość tralalabumcykcyk
Zadzwonię do kilku osób, które oferowały pracę w internecie.