Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GorzejBycNieMoże...

JESTEM WRAKIEM CZŁOWIEKA...

Polecane posty

Gość czesc SmutnaOna
bla, bla, bla - nie tylko ja cie rozpoznałam po szczegółach, które opisałaś 🖐️ Zresztą, jak chcesz to sie wypieraj, wszystko mi jedno, tylko dziewczyno-skoro u Ciebie przez rok czasu NIC się nie zmienia na lepsze, a wręcz na gorsze no to sama pomyśl. Wiem, że chciałaś napisac posta w takim stylu, żeby Cie nikt tu nie poznał, no ale nie udało się. Może i ton Twój łagodniejszy, ale szczegóły dalej te same, pamiętaj,że tu niektórzy siedzą dłuższy czas :)

Gość zareczona_juz
trzymam kciuki. powodzenia.jeszcze bedziesz szczesliwa :)

Gość GorzejBycNieMoże...
wysle mu ten topik do przeczytania, może w koncu tez zobaczy zdanie innych ludzi, nie tylko swoje.

Gość Ludzietowariatka
uważajcie na nią, to stek kłamstw i bzdur

Gość GorzejBycNieMoże...
a może prowo ?:D tylko nie rozumiem w jakim celu miałabym to robic

Gość Ludzietowariatka
sama napisalas ze mieszkasz pod duzym miastem, siedzisz na wsi twoj chlopak w miescie i ci sie nudzi dziewczyno zajmij sie czyms pozytecznym typu zarabianie na chleb a i szkola niedlugo to szoruj po cyrkiel i zeszyty

Gość GorzejBycNieMoże...
I co w zwiazku z tym, ze mieszkam na wsi? to nie jest powod aby wymyslac ta historie pozdro

Gość SmutnaOna lecz sie
lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie lecz sie jak widzisz na nikogo juz nie dziala twoje nudne i bezcelowe zycie. musisz cos nowego zdzialac

Gość łatwo radzić
bo nie ja jestem w takiej sytuacji a i tak zrobisz swoje. Moim zdaniem Powinnaś ten związek jak najszybciej zakońcyc. Koniecznie ! to jest patologia a ten chlopak to ...lepiecj nie mowic, Ty wogole masz szacunek do siebie? Dziewczyno jestes młoda weś sie za siebie , bo najlpesze lata tracisz i marnujesz z takim pajacem . Dziecinada totalna. Mój chłopak ma tez 21 lat jest bardzo ,mądry inteligenty myśli o kuopnie miseszkanaia itp . a temu to ja widze trawa i jaranie w głowie. Poiwiem ci tylko ze NIE WARTO tracic czasu.Powinnas teraz zająć sie sobą, narazie moze nie odyzwaj sie do niego ,zrób sie niedostępna, i dotrzymuj kroku w tym co robisz.czyli jak powiesz sobie ze sie nie bede odzywala to sie nie odzywaj .on zobaczy ze może cie stracic i wtedy MOZE zmądrzeje, jeśli bedziesz chciala sie znim spotkac oczywiscie :) ŻYcze ci duuużo siły :)

Gość WitajSmutnaOna
już skasowała tamten topik :o

Gość dorotapiele
uciekaj od niego jak najdalej mowie ci z wlasne go doswiadczenia ja mam 30 lat dwoch takich mialam i final byl taki szpital

Gość zaborcza miłość
Jest mi ciebie szkoda i siebie jest mi szkoda bo mam to samo praktycznie , żałuje tylko że nie odeszłam kiedy mnie zdrodził prawdopodobnie ,bo byłam już taka wykończona że gotowa na wszystko ale znów mnie przekonał swoim żałosnym rykiem!!! I też od czasu do czasu wysłuchuje ,szmat...,suk...,poje...ana,debi...ka,i przeróżne inne oczernianie i poniżanie mnie ,jak wydziera na mnie morde słyszą wszyscy sąsiedzi a ja potem chodze po klatce ukratkiem bo sie wstydze że tak sobie pozwalam ,mamy dziecko i jak tu odejść on powiedział że mnie nigdy nie puści że jest ze mnia ze wzgledu na dziecko i tyle, oczywiście mówi tak jak jest wsciekły bo np. nie zajarał już dłuższy czas myśle ze to zioło pokreciło go na maksa, bo kiedys był innym człowiekiem ,jak tyle nie jarał, może twój ma też z tym problem niby takie lekkie używki nie uzalezniaja ale to gówno prawda jestem tego 100% pewna ,po jaraniu mogłabym, mu wyzygac wszystkie krzywdy jakie mi zrobił a gdy jest czysty musze chodzić jak w zegarku żeby nie zdenerwować i co ja mam powiedzieć jak uciec ...i kto mi pomoże ...nikt