Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veroni8884

jadłospis dwulatka...

Polecane posty

e tam ja swojego tez nie karce ani nie odnosze jak przychodzi do nas rano 5-6-7 do lozka. spi u siebie a ze rano chce sie poprzytulac to w sumie i ja lubie jak budze sie rano a tutaj mala raczka obejmuje mnie za szyje. a z tym ze kazde dziecko jest inne to zgadzam sie w 100% i nie ma co porownywac, wazne zeby zdrowe byly. tyle ze mnie wkurza jak slysze/czytam ze wina rodzicow czy lenistwo ze dziecko nie je. wrrr...

Gość ghgfnbhnbfnbhbh
Gazprom zapowiada potężny wzrost cen gazu do 2012 r. - pisze dziennik "Financial Times Deutschland". Wiceprezes Gazpromu Aleksandr Miedwiediew powiedział w rozmowie z niemieckim dziennikiem, że koncern spodziewa się poziomu cen z czasu przed kryzysem. W praktyce oznacza to niemal podwojenie obecnych cen hurtowych gazu. Miedwiediew stwierdził również, że do 2020 roku 30 procent gazu na rynku europejskim pochodzić będzie z Rosji. UMOWA GAZOWA DO 2037 z Rosja cuda tusaka

mysza- nie chce sie mi wierzyć ze kobieta która jest matką rozumuje w taki sposób tak jak ty... moj 21- mięsieczny mały mężczyzna zjadl dzisiaj 1) śniadanie - butla mleka 2)II śniadanie -butla mleka 3) oiad- mała miseczkę zupy, + butla mleka nie trudno zgadnąć co zje na kolecje:) podsuwałam mu rano kaszkę, potem parówkę, w poludnie banana, chcialam dać więcej zupy, potem świeżą bagierkę, wszystko jest na NIE! więc co mam zrobić? do gardla mu wepchać? ma czasem takie dni i żyje. Potem przez kilka dni je lepiej, ale ja do niczego go nie zmuszam.