Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

co kupic na 30 urodziny ?????

Polecane posty

co mozna kupic kolezance na 30 urodziny ? nie znam jej na tyle co lubi, co ma a czego nie. To taka dalsza kolezanka ale zaprosila na urodziny, jestesmy znajomymi od niedawna. tak do 100zl.

Hmm, podam parę przykładów. Kup koleżance może jakieś dobre wino, albo zestaw do kąpieli ; dobrą książkę ; płytę CD z muzyką jakiej słucha; pomadkę,jeśli się maluje; jeśli lubi słodkości to bombonierkę, albo czekoladę z orzechami,a na pewno zabłyśniesz jak sam coś upichcisz i obdarujesz koleżankę swoim daniem popisowym .To miłych zakupków i udanej imprezki . ten zestaw do kapieli moze ale jakiej firmy ??? nie wiem co czyta nie wiem jakiej muzyki slucha z tego co zauwazylem kosmetykow to ma moc a szminka sie nie maluje jest otyla wiec slodkosci odpadaja pichcic nie umiem a moze jakies kosmetyki ale jakie ? co polecasz ?

Gość może mama?
za 100 dostaniesz fajne zestawy, idź do drogerii i poproś o pomoc w sklepie, pełno tego jest

Gość wq
bukiet kwiatów i jakis drobiazg- nosi bransoloetke pandora? jak tak to jakis koralik do kolekcji:)

To że koleżanka otyła, to nie znaczy że nie lubi słodyczy, widocznie wręcz je kocha.Co do kosmetyków za 100 zł.Wiesz ,firmowe są drogie więc nie przesadzaj ,poradzi Ci pani w drogerii na pewno w granicach tej kwoty co kupić. A kolczyki popieram ,tylko czy koleżanka ma przekłute uszy ? Ale zawsze to motywacja by przekłuć.

dziewczyny wy jestescie super naprawde, co ja bym bez was zrobil, nie pomyslalem o tym ze jak otyla to slodycze nie hehehe faktycznie musi je lubiec :) i faktycznie zasugerowalbym jej brak higieny kosmetykami do kapieli, w drogerii wcisna mi kit zeby tylko cos sprzedac wiec pytam dlatego was ;) wy jestescie wlasnie takie czule na wszystko i latwo was urazic, wic nie chce sie wyglupic i pytam, juz mam pare pomyslow od was ale czekam na wiecej