Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikkk=**

Seks... Problem.!!!! Pomuzciee.!!!!!!!

Polecane posty

Gość Wikkk=**

Hej mam do was pytanie dokladnie t do dziewczyn.:) ile mialyscie lat jak pierwszy raz uprawialyscie seks?.:) ja mam 14 lat i chciala bym to juz zrobic i nawed mam z kim tylko nie wiem czy nie jestem za mloda.:(?? odpowiedzcie prosze.!:(

Gość do ciebie vdbsgrbnghbny
masz 14 lat i jestes dziewica? wstydz sie! przebij se sama blone bo facet cie wysmieje

Gość UlaUlka
W wieku 16 lat(2 lata temu) straciłam dziewictwo z 32 letnim facetem z którym do teraz, mimo, że mam już stałego partnera, spotykam się czasem na seks bez zobowiązań. Jest między nami taka chemia ale nie możemy być razem z pewnych powodów.

Gość UlaUlka
I zrobiłam to w najodpowiedniejszym momencie, bo planowaliśmy to rok wcześniej, ale jeszcze nie byłam na tyle dojrzała. Moim zdaniem jesteś za młoda. Teraz hormony Ci buzują, wiem, bo sama też już miałam tzw 'chcice' ale dla Ciebie jeszcze za wcześnie. Najpierw naucz się ortografii i odpowiedniego stosowania znaków interpunkcyjnych. ;)

Gość ja mialam
19 lat. Zrobiłam to z odpowiednim mężczyzną, który obecnie jest moim mężem:) Nie spiesz się z tym. Jesteś tak młodziutka że masz dużo czasu na to. Decyzja o rozpoczęciu współżycia musi byc przemyślana... Nie chcesz przecież czuc się wykorzystana? Masz dopiero 14 lat, a seks z osobą do 16 roku życia jest przestępstwem.

Moim zdaniem jesteś jeszcze za młoda. Która to klasa? 1 czy 2 gimnazjum? Nie warto robić tego np. pod presją koleżanek. Spotkasz odpowiedniego faceta, który będzie Cie kochał i szanował dla którego sex z Tobą nie będzie zaliczeniem kolejnej panienki. Uwierz mi🖐️

Gość tajasne
ja mialam 21 lat.

Myślę, że jeszcze powinnaś zaczekać. Bo seks jest fajny, ale w odpowiednim czasie i z odpowiednią osobą. Bo inaczej, możesz się czuć potem z tym źle i żałować. W takim wieku jeszcze nawet ciało nie jest do końca wykształcone, a partner w zbliżonym wieku nie będzie umiał się zachować odpowiedzialnie. A tutaj trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu o opiece lekarskiej i o wszystkich złych rzeczach jakie mogą się przydarzyć, a z którymi zostaniesz sama kiedy chłopak umyje ręce od odpowiedzialności. To nie jest odpowiedni czas na to wszystko. Teraz jeszcze powinnaś się cieszyć beztroskimi chwilami z przyjaciółmi i znajomymi. A współżycie odłożyć w czasie i dla odpowiedniego partnera.