Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jugdyuwgdywgsw

nowa dziewczyna mojego psychicznego byłego--ostrzec ją?

Polecane posty

Gość jugdyuwgdywgsw

on na poczatku wydaje sie byc miłym czlowiekiem, dobrym itp ale po jakims czasie wychodzi z niego psychopata -pije, nie radzi sobie z zyciem, potrafi narazac własne zycie i innych jezdzac samochodem po pijanemu, mnie szarpał,wyzywał, potem groził przez prawie rok po ze sie zabije, wciaz wydzwaniał, przesladował, nekal nie dawał spokoju awanturował sie;/ i ten strach ciagly miał problemy z prawem na poczatku ideał ona pewnie mysli ze on jest cudownym człowiekiem ale wiem ze udawac potrafi swietnie niczym prawdziwy psychopata jakim zreszta jest zal mi jej

każdy musi nauczyć się na swoich błędach ostrzeżenie nic nie da pomyśli, że pewnie dalej go kochasz

Gość Żelazna Dama
No cóż,myślę ,że masz taki obowiązek. Trzeba się wzajemnie chronić. Ale musisz zrobić to z głową bo ten facet potem może mieć do Ciebie żal. Jak bliska jest Tobie ta dziewczyna , znasz ja dobrze ?

Właśnie. Znasz ją? Bo może są siebie warci i się świetnie dogadają przy kielichu...

Gość A ona nie ma wacka
Jeżeli jak piszesz potrafi udawać to ona pewnie w to nie uwierzy, a może on ją przestrzec że to z tobą jest co nie tak i możesz mówić takie rzeczy. Brutalne, ale chyba panna musi się na własnej skórze przekonać jaki jest, chyba że się zmienił.

Gość dfewfqaaaaa
nie znam jej zobaczylam na nk ze sa razem od niedawna ze zdjecia

Gość może ona też jest psychiczna
może sie dobrali, daj im spokój, nie masz własnego życia

Gość dfewfqaaaaa
moze i racja

Gość dfewfqaaaaa
:/

Założ fikcyjny profil i napisz jako facet że on tak a tak sie po czasie zachowuje jesli chcesz tak bardzo. Osobście nic nie rób bo znow ci bedzie grozić. Ona ci nie uwierzy poza tym.

Gość dfewfqaaaaa
watpie zeby ona mu o tym nie powiedziała a on napewno odrazu załapie ze to ja przed innymi grał ideała

Gość aniabra
nie badz matka teresa... powstrzymaj sie, to nie twoje zycie... twoj facet ma prawo je sobie ukladac jak chce, mimo iz z toba mu nie wyszlo moze sie zmeinil, lub chce...nie niszcz tego... moze tej dziewczynie to nie przeszkadza, moze sa siebie warci? a moze on bedac z toba zle sie zachowywal, a przy kims innym moze normalnie funkcjonowac... roznie bywa w zyciu ja bym to olala... mysle ze dziewczyna wyczuje jak cos bedzie nie tak i se poradzi, tak jak ty se poradzilas . nie zbawisz swiata, nie bedziesz latac za wszystkimi jego dziewczynami. poza tym , on moze sie wsciec, szukac zemsty...na co ci to!

Gość oluska wawa
Ale nie powinnaś się wtrącać w czyjeś życie.