Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaa00000000000

IMIE MONIKA ŁADNE??

Polecane posty

Gość miskaaa00000000000

Gość trzydwajedenstart
mi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się podoba.

Gość bardzo ladne
ma duzo zdrobnien i jest subtelne

Gość ****************ASIA**********
Bardzo ladne :)

Gość derowa
monika mi sie kojarzy z zarozumiała niewiele warta pannica z przerostem ambicji. tylko takie moniki poznałam przykro mi.

Gość madzla14102
a mi z amerykańskymi filmami i tamtejszymi Monicami. brzydkie.

Gość ile razy można tłumaczyć
Nie jest ważne czy imię "ładne". Ważne, aby Monika była ładna! Wy głupie pindy :P :D

Gość wyzsza sztuka
ale Moniki są brzydkie. więc na jedno wychodzi. ja ani jednej ładnej moniki jeszcze nie spotkawszy. a co do zdrobnien to moja znajoma uzywa zdrobnienia "mona" a druga "nika". i to ma byc subtelne???? :O

Ładne. Pierwszą dziewczynę jaką pocałowałem tak miała na imię. :P Z drugiej jednak strony nie wyobrażam sobie jakoś, brzydkiego imienia. Telimena, dość dziwnie mi sie kojarzy. :D

Gość Jestem brzydki i nie tylko
Moniki to lafirydny, a takich nigdy za wiele :classic_cool:

Gość -Koteczka-
Imie ladne, ale wszystkie Moniki jakie znam (a znam sporo) to dwulicowe zaklamane sucze.

Gość JaCiWspółczuję
Nie podoba mi się :(

Gość mnie się podoba.
I ma jedną zaletę, jeśli dziecko będzie mieszkać kiedykolwiek za granicą, to Monika zawsze jest wymawiana prawidłowo, czego nie można powiedzieć o wielu innych wymyślnych imionach.

Gość ciekwych rzeczy się o sobie
dowiedziałam:P jak to dobrze wiedzieć, że charakter i uroda zależy od imienia ja uważam, że zbyt popularne wolę te rzadziej spotykane, przyzwyczaiłam się do niego więc ani ładne ani brzydkie dla mnie, za to całkiem sporo głupich piosenek jest a ze zdrobnieniami spotkałam się takimi Monia, Mona, Moniczka, Monisia, Moniś, Mika, Nika. osobiscie większości nie trawię tak czy owak imie powinno pasować rodzicom i brzmieć ładnie z nazwiskiem a nie ogółowi ludzi

Gość emnmazlasu
Cudowne imie,Ach:)

Gość jonashxxx
Moniki to przewaznie latwe panienki czyli dziwki :)

Gość ciekwych rzeczy się o sobie
Noxelia, myślę, ze Ciebie ludzkie sprawy i ludzkie fora nie powinny interesowac, idź se na cmentarz pokop kostek, na pogrzeb popatrz, wyssij krew ze szczura i sie uspokój bo masz rzut choroby i latasz po forum jak popierdolony kot

Gość Nic nie jest
Mi się też źle kojarzy to imię,znam 3 i dwie z nich to zakłamane jedze.Widzą tylko czubek własnego nosa.No i puszczalskie

Gość mlad
Monika to stare imię zazwyczaj to osoby utalentowane i zdystansowane do mężczyzn. Puszczalska to określenie dla każdego imienia damskiego które nosi kobieta o takim zapędzie. Monika to osobowość i charakter ,,Zosia samosia'' Taką Monikę znam innych nie poznałem. Ładne imiona to np. Aleksandra, Kinga, Konstancja, Róża Każdy ma inny gust

Gość dsfdsefewsda
Nie podoba mi się to imię bo jego brzmienie bardzo nosowe i kojarzy mi się z moją znajomą- otyłą, prostacką panną ze wsi.

Gość mlad
śmieszne Monik jest w Europie zapewne jakieś kilka tysięcy i każda jest inna ;) Ja znam dwie Kasie każda jest inna ;-)

Gość bezzębna Mariola
Na plaży słońce praży, tu bladość ciał zanika, wśród tłumu wczasowiczów dziewczyna ratownika. I patrzą setki oczu, i z wody i z kocyka, gdy ona idzie plażą, wszyscy o niej marzą. Monika, ach, Monika, dziewczyno ratownika, pół plaży tutaj marzy, że kiedyś się przydarzy. Twe ciało opalone, prawie nie osłonione, każdy wzrokiem dotyka - Monika, Monika, Monika. Był kiedyś na tej plaży taki, co się odważył, ratownik miał baczenie i dał mu ostrzeżenie. Zabrała gościa woda, na dno poszedł jak kłoda, na zawsze się pogrążył, bo ratownik nie zdążył. Monika, ach, Monika, dziewczyno ratownika, pół plaży tutaj marzy, że kiedyś się przydarzy. Twe ciało opalone, prawie nie osłonione, każdy wzrokiem dotyka - Monika, Monika, Monika. Uwaga, uwaga! Tu mówi ratownik! Panowie na materacu! Do Szwecji w przeciwnym kierunku! Pan w czerwonym czepku: proszę nie drażnić rekina! Powtarzam, proszę nie drażnić rekina! Aaaaaaaaaa! A nie mówiłem!?? Rok minął, a na plaży już nowy tłum się smaży i z innym się Monika ratownikiem spotyka. Tłum gości znów zazdrości palce gryząc do kości, i coraz to któryś z okrzykiem: "Monika!" rzuca się w morze i znika. Monika, ach, Monika, dziewczyno ratownika, pół plaży tutaj marzy, że kiedyś się przydarzy. Twe ciało opalone, prawie nie osłonione, każdy wzrokiem dotyka - Monika, Monika, Monika.

Gość Monia001
Ja mam takie imię i mi się podoba :) I nie jestem puszczalską suką!

Gość 989283
Mnie się nie podoba, jak moja mama była w ciąży z moim bratem 15 lat temu to mówiła że jak będzie miała trzecią córkę to da jej na imię Monika. Ja, moja siostra i tata ostro się temu sprzeciwiliśmy, no ale na szczęście urodził się mój upragniony braciszek :) nie trzeba się było ostatecznie z mamą wykłócać.

Gość 66hgc ddr th h
Anka ma nowego nika! Anka ma nowego nika! Anka ma nowego nika! To i tabletki nowe też :classic_cool: